Noua lume Nanan, reprezinta lumea bebelusilor acompaniata de dragoste si prieteni, inconjurati in permanenta de grija atenta a lui Puccio, Tato, Bombo si Fiocco, primii lor mici prieteni, cu ajutorul carora bebelusii invata sa interactioneze.

Lumea Nanan este alcatuita din patru colectii - Puccio, Tato, Bombo, Paci si Fiocco.

 

Nanan, cele mai iubite accesorii pentru bebelusi

Colectia Puccio bleu si roz Nanan pentru copii si camera bebelusului este alcatuita din ursuleti de plus, fotolii de bebelusi, carusele pentru patut, rame foto cu ursuleti, veioze pentru camera bebelusului, cosulete de rachita de diferite dimensiuni, dar si locuri de joaca de calitate superioara, ideale pentru amenajari pline de gust si rafinament.

 

Colectia Tato reprezinta alegerea preferata a mamicilor si a bebelusilor, cuprinzand atat jucarii interactive pentru copii si bebelusi, dar si diferite idei de cadouri sau accesorii pentru camera bebelusului. Ursuletul Tato, cel care da numele colectiei este considerat a fi cel mai dulce companion al bebelusilor, dar si cel mai de nadejde prieten al copiilor.

 

Balansoarele pentru bebelusii si copii Nanan Puccio. Indiferent daca doriti sa alegeti un balansoar pentru bebelusul sau pentru copilul dumneavoastra, colectia Puccio va ofera cele mai potrivite optiuni. Balansoarul pentru bebelusi poate fi folosit incepand cu prima luna de viata a bebelusului. Balansoarul este prevazut cu o pernita suplimentara in zona capului, care va asigura un grad sporit de confort bebelusului Dvs. In plus, acesta prezinta doua pozitii reglabile, usor de setat in functie de necesitati. Pentru a oferi un maxim de siguranta bebelusului dumneavoastra, balansoarul este prevazut cu o centura de prindere in nu mai putin de trei puncte, confectionata din material moale si delicat dar totodata nonalergic. Iar pentru ca puiul dumneavoastra sa nu se plictiseasca in balansoar, are la dispozitie o bara cu 3 jucarii din plus, gata sa devina cei mai buni prieteni ai celui mai mic.

 

Daca insa va doriti un astfel de balansoar pentru copilul dumneavoastra si nu doar pentru bebelusi, trebuie sa stiti ca acesta este realizat din materiale naturale, lemn si bumbac si este disponibil in doua variante de culori, roz si bleu, in functie de preferintele celor mici. Balansoarul pentru copii din plus Nanan Puccio reprezinta partenerul ideal de joaca pentru copilul dumneavoastra, care poate contribui in plus la dezvoltarea acestuia, prin stimularea simturilor visual si tactil dar si prin exercitii fizice, exersarea echilibrului dar si a abilitatilor motorii fine.

 

Din colectia pentru bebelusi face parte si landoul cosulet Puccio Stars Blue impletit. Landoul poate fi folosit pentru nou-nascutii cu varsta de pana la 6 luni, sau pana in momentul in care copilul se ridica singur in sezut. Deosebit de atractiv ca design, folosind materiale de calitate, landoul este imbracat in tesatura de lux din bumbac 100%. Gandit special pentru a asigura o mobilitate sporita, landoul este prevazut cu doua manere, care il fac astfel usor de transportat. Nici un landou nu este complet fara un set de lenjerii. Indiferent de lenjeria pe care o alegeti, trebuie sa stiti ca aceasta este confectionata din materiale de cea mai buna calitate, in combinatii chic, decorata cu broderii delicate, in culori pastelate, capabile sa creeze o atmosfera de calm si caldura.

 

Din colectia Puccio mai face parte si locul de joaca pentru copii si bebelusi sub forma de saltea moale si pufoasa, un loc ideal pentru desfasurarea activitatilor distractive pentru cei mici. Salteluta este realizata sub forma unui ursulet, adaugand un plus de ghidusie si veselie locului de joaca. Materialul folosit pentru realizarea acestui loc de joaca este reprezentat de un plus moale captusit, care le permite copiilor sa isi desfasoare activitatile in siguranta, iar parintilor le aduce un grad sporit de confort. In plus, capul ursuletului este conceput de asa maniera incat poate fi folosit drept pernuta. Partener de joaca sau de somn, ursuletul Nanan il insoteste in permanenta pe cel mic, intr-o maniera sau alta.

 

Pentru decorarea camerei bebelusului, Nanan a imaginat diferite piese de mobilier dar si accesorii pentru depozitare, lenjerii si prosoape, bavete si lampi, toate personalizate prin ursuleti de plus sau animalute simpatice, devenind astfel in scurt timp preferate atat de copii cat si de parinti. Fotoliile Puccio sunt gandite atat ca spatii de relaxare cat si pentru distractii. Confectionate din plus de calitate fabricat in Italia, fotoliile devin in scurt timp cei mai buni prieteni ai copiilor.

 

Colectia Paci si Fiocco cuprinde accesorii de mobila, produse de ingrijire, lenjerii dar si multe alte obiecte utile si necesare pentru camera bebelusului. Pentru ca un spatiu organizat influenteaza in mare masura starea de calm atat de necesara atat pentru parinti cat si pentru copii, este necesar sa se apeleze la diferite solutii de depozitare sau organizare. Accesoriile pentru patut Fiocco bleu sunt extrem de potrivite pentru a asigura un acces facil la obiectele cele mai frecvent utilizate. Usor de montat pe pereti sau direct pe patut, daca acesta este prevazut cu bare din lemn, organizatorul fabricat in Italia va va permite sa folositi fiecare dintre buzunarasele sale pentru a depozita jucarii sau obiecte de igiena, accesorii vestimentare sau scutece, gata mereu de a fi utilizate.

 

Ca solutii de depozitare, colectia Tato si Puccio va pun la dispozitie cosulete de dimensiuni mai mari sau mai mici, in functie de necesitati. Cosuletele pentru accesorii sunt impletite manual si sunt confectionate din rachita si bumbac 100%. Ursuletul Puccio nu lipseste, decorand cu gust cosuletul in care vor fi stocate jucarii sau alte accesorii. Daca avem insa nevoie de o solutie de depozitare mai mare, colectia Tato va pune la dispozitie cosuri mari de rachita, pictate cu vopsea non toxica pe baza de apa, cu dimensiuni mult mai generoase, capabile sa ofere adapost jucariilor atunci cand nu sunt folosite, dar si un plus de ordine camerei bebelusului.

Camera Bebelusului Mobilier Copii Accesorii decor camera