Mobilierul cu ursuleti pentru Camera Bebelusului

 

Cunosti povestea primului ursulet de jucarie? Primul ursulet de jucarie ( teddy bear) a fost se pare inventat pentru a-l onora pe presedintele american, Theodore Roosevelt. Totul a inceput de la o banala partida de vanatoare la care presedintele american a participat. Pentru ca nu a reusit in cadrul acestei partide de vanatoare sa impuste niciun urs, membrii echipei au capturat un urs brun, pe care l-au legat de un copac, indemnandu-l pe presedinte sa il impuste. Presedintele a refuzat, iar zvonuri despre aceasta intamplare au ajuns in presa si au fost realizate caricaturi ale evenimentului.

Tot in acea vreme, un proprietar de magazin de dulciuri din Brooklyn a venit cu o idee geniala - aceea de a confectiona ursuleti de plus, in onoarea presedintelui american, jucarie care a primit numele de Teddy”s Bear. Chiar si in ziua de azi, ursuletii de plus reprezinta una dintre cele mai apreciate jucarii ale copiilor din intreaga lume, preferate atat de baieti, cat si de fetite, folositi in acelasi timp si pentru a realiza decoratiuni cu un aspect jucaus pentru camera bebelusilor si a copiilor.

 

Ursuletii de plus, partenerii ideali de joaca ai celor mici

 

Atunci cand vine vorba despre jucarii de plus, trebuie sa stim faptul ca micutii le prefera pentru ca le stimuleaza nevoia de a deveni ei insisi protectori. Prin joaca, copilul isi imagineaza situatii si, cu ajutorul jucariilor de plus se proiecteaza pe sine drept adult. Astfel, copilul ingrijeste, protejeaza, hraneste si se joaca cu mica lui jucarie de plus.

 Ursuletul de plus ii confera celui mic senzatia de control, dar ii sporeste si increderea in sine. Indiferent ca este de dimensiuni mai mari sau mai mici, un ursulet de plus este un partener ideal de joaca pentru cei mici. Poate fi folosit atat pe timpul zilei, cat si pentru a-l acompania pe cel mic noaptea, in lumea viselor.

In plus, in Camera Bebelusului este disponibila o oferta bogata de obiecte decorate sau decorative simbolizand ursuleti, care pot fi folosite pentru a-l linisti pe cel mic ( jucarie muzicala), pentru a-i oferi caldura si a-l proteja ( paturica cu ursulet), ca lampa de veghe, balansoar sau loc de joaca.

 

Decoratiuni cu ursuleti pentru Camera Bebelusului

Balansoarul Nanan Tato alb poate fi folosit de la 0 luni, fiind prevazut cu o pernita suplimentara in zona capului, pentru confortul sporit al bebelusului. Pentru a asigura un maxim de confort, balansoarul Nanan Tato are un sezut care poate fi reglat in doua pozitii diferite, o centura de prindere in trei puncte, pentru a oferi siguranta maxima bebelusului, dar si un dispozitiv cu vibratii incorporat. Bara de jucarii este decorata cu trei jucarii vesele de plus, sub forma unor ursuleti adorabili si poate fi usor detasata. Fiecare material folosit pentru a realiza balansoarul Nanan Tato este nonalergic, extrem de moale si delicat, putand fi usor igienizat si conferind in acelasi timp un maxim de protectie si siguranta celui mic.

Saltelute pufoase de joaca

 

Pentru momentele de peste zi cand cel mic are chef de joaca, putem folosi salteluta pufoasa decorata cu ursuleti din colectia Nanan Tato, un spatiu potrivit pentru relaxare, dar si pentru joaca. Acest loc de joaca din plus, deosebit de moale ofera un plus de protectie pentru cei mici, care sunt protejati in acest fel de orice fel de accident. Locul de joaca este prevazut cu un cap de ursulet extrem de amuzant, ideal pentru a fi folosit pe post de pernuta. Locul de joaca poate fi folosit inca de la nastere, astfel incat reprezinta o alegere ideala atat pentru a decora camera bebelusului nostru, cat si pentru a fi oferita drept cadou.

 

Pentru copii, Camera Bebelusului ofera o modalitate ideala de a se amuza pe parcursul zilei cu ajutorul balansoarelor. Balansoarul din plus este realizat din lemn si bumbac moale la atingere, un prieten de plus adorabil construit pe un cadru de lemn masiv, cu manere si suporturi pentru picioare. Daca iti doresti o jucarie care sa fie amuzanta, practica, dar si extrem de dragalasa, acest balansoar este optiunea ideala. In plus, poti sa folosesti acest tip de jucarii pentru a dezvolta inteligenta si creativitatea copilului tau, care este stimulat din punct de vedere vizual, tactil si motor.

 
Mobilier cu ursuleti pentru Camera Bebelusului si a copilului

 

Daca insa iti doresti piese de mobilier decorate cu ursuleti, ai la dispozitie o oferta variata de piese de mobilier si accesorii pe care sa le poti folosi. In colectia Toby vei gasi piese de mobilier decorate cu ursuleti si stelute, iar in colectia Mirtillo cu ursuleti si inimioare sau iepurasi dragalasi.

Poti alege si un set de 6 piese din colectia Timmy, frumos decorate cu ursuleti, dar si pe cele din colectia Bubu, decorate cu ursuleti cu fundita la alegere alba, roz, bleu si gri. Mobilierul este realizat din lemn solid de fag si poate fi utilizat inca de la nastere. Patutul din colectia Bubu este prevazut cu un suport pentru saltea reglabil pe doua pozitii, pentru zero - sase luni si 6 luni - 5 ani, fiind extrem de benefic pentru coloana vertebrala a bebelusilor, permitand in acest fel o dezvoltare armonioasa a celor mici.

 

Protectia de pat din patru piese pentru patutul bebelusului din colectia Nuvola contine o pilota de pat, o husa pentru pilota, pentru perna si aparatoare de pat cu prindere cu fundita. Decorul cu ursuleti este completat de funditele gingase, dar si de stelute diafane care te duc cu gandul la cele mai frumoase povesti.

 

Si in colectia Tobia vei gasi piese de mobilier si accesorii decorate cu ursuleti pufosi, realizate din lemn masiv si vopsite cu vopsele si lacuri ecologice pe baza de apa, extrem de sigure pentru bebelusul tau. Patutul din aceasta colectie este prevazut cu doua sertare incapatoare, doua compartimente care permit o depozitare eficienta a scutecelor, jucariilor, dar si a accesoriilor celui mic. Fiecare piesa din aceasta colectie are un design deosebit de elegant, completat de inimioare, stelute, ursuleti si iepurasi care vor face ca micutul tau sa se simta inconjurat de prieteni, intr-un decor prietenos si amuzant in acelasi timp.

 

Si, pentru a intregi atmosfera din camera celui mic, iti recomandam sa folosesti lampile de veghe decorate cu ursuleti, pentru a aduce un strop in plus de magie si lumina in camera puiului tau!