MOBILIER NANAN

UNIVERSUL DE LUX AL BEBELUSULUI TAU

 

E o adevarata bucurie sa-ti vezi visul implinit si stim ca astepti cu nerabdare clipa in care-l vei revedea trup si chip pe ingerasul tau. Momentul mult asteptat e presarat cu emotii, iar tot acest timp il poti investi in amenajarea propriului sau colt de relaxare, drept o forma de dragoste si cadoul perfect pentru bucuria pe care a produs-o cel mic in viata ta, a voastra, ca si parinti.

O camera frumoasa, amenajata dupa chipul sau, tinand cont de toate nevoile copilului, dar si de tendintele de actualitate in materie de amenajari interioare, va insufleti casa, cat si bunastarea copilasului. De aceea iti venim in ajutor cu o serie de informatii pretioase privind amenajarea camereu pentru bebelusi intr-un stil unitar, prin intermediul pieselor de mobilier Nanan.

 

Nanan si cele mai inspirate si moderne colectii mobilier de bebelusi

 

 

De ce Nanan? Pentru ca a demonstrat de-a lungul timpului ca este un brand de calitate in care poti investi cu incredere pentru a insufleti camera bebelusului si pentru a indeplini pe deplin nevoile acestuia inca de la bun inceput.

Parintii iubesc varietatea de piese de mobilier pe care o pot regasi prin intermediul acestui brand, dar si calitatea acestora, atentia sporita la finisaje si la marginile usor rotunjite care vegheaza asupra sanatatii bebelusului.

Brandul dispune de numeroase piese de mobilier impartite in sase colectii, fiecare avand piese formidabile ce se vor potrivi perfect cu incaperile mici sau de dimensiuni generoase. Hai sa-ti prezentam cele mai deosebite produse si colectii Nanan!

 

Patuturi cosleepere de Lux - contact Nanan

 

Daca vrei sa-ti simti copilul mai aprope de sufletul tau, fara a-i omite confortul si oferindu-i sansa sa adopte o pozitie adecvata pe parcursul somnului, patuturile cosleeper de la Nanan iti vin in ajutor.

Aceste patuturi vin cu laterale culisante rabatabile, astfel incat poti uni patul micutului cu cel personal si sa parcurgeti lumea somnului tinandu-va de mana. Poti ajusta saltelutele incluse pe noua pozitii, astfel incat copilul tau sa fie mai aproape ca niciodata.

Totodata, peste ani si ani, patutul poate fi utilizat in continuare de catre copil sau se poate transforma intr-o canapea confortabila, ideala pentru pauza de relaxare.

Inaltimea ridicata a picioruselor prevazute cu roti functionale te va asigura ca poti muta patutul oricand in propriul lui dormitor si datorita structurii solide nu trebuie sa-ti faci griji ca s-ar putea da jos din patut sau ca ar putea sa cada.

 

 

 

Colectia Prestige Luxury

 

Colectia Prestige redefineste luxul si eleganta camerei bebelusului printr-o serie de piese de mobilier cu un design lucrat in linii moderne si pline de bun gust. Paleta cromatica neutra permite imbinarea pieselor de mobilier cu diferite decoratiuni, astfel incat incaperea ca capete un aer de exceptie si un aspect unitar.

Vei regasi aici patuturi transformabile cu salteluta inclusa, la care se pot adauga panourile capitonate din aceeasi colectie, transformandu-le in acest mod in patuturi ideale chiar si pentru copiii cu varsta de 7 ani.

Patuturile din fag sunt prevazute cu o sertar incapatoar unde poti depozita asternuturile preferate.

 

 

Colectia Puccio Luxury

 

Colectia Prestige impresioneaza prin detaliile dragalase si dulci de care te vei indragosti la prima vedere. Poti opta pentru un landou special de forma unui carucior care este realizat din aceleasi materiale ecologice, de calitate si cu finisaje absolut sigure.

Modelele de comode cu patru sertare, cabinetele din PAL cu masuta de infasat din PVC si 3 sertare, landourile si patuturile clasice sau cele cosleeping sunt impodobite cu accesorii delicate din bumbac si jucarii de plus care vor anima intreaga incapere.

 

Colectia Tato Luxury

 

In acest sector vei gasi absolut toate optiunile de mobilier care-l vor incanta pe bebelusul tau si care-ti vor cuceri sufletul inainte de toate, prin designul simpatic si jucaus.

De la patuturi pentru bebelusi, pana la comode cu masuta de infasat ce poate fi prevazuta cu o husa, comoda cu sertarase din rachita, scaunel, fotoliu ergonomic pentru masa sau de plus etc. toate modelele inspira siguranta, eleganta si calm, fiind piese de mobilier concepute din materiale durabile si conform stilului Montessori.   

 

Colectia Bambo Luxury 

 

In colectia Bambo te asteapta comode elegante si cu un design delicat, pentru bebelusi de sex feminin si masculin. Comodele sunt realizate din PAL clasa E1 si cu finisaje pe baza de apa, fiind prevazute si cu roti functionale ce sprijina transportul facil al acestora. Sertarele sunt de asemenea din lemn durabil si au un spatiu generos de depozitare pentru toate lucrurile bebelusului.

  

Colectia Paci si Fiocco Luxury

 

Alaturi de aceasta se afla si colectiile Paci si Fiocco in care veti regasi patuturile, dulapurile, dar si cabinetele si comodelele din lemn cu ursulet, piese de mobilier generoase din punct de vedere al spatiului de depozitare, durabile si care pot fi utilizate versatil chiar si peste ani si ani.

 

 

 

Cum sa amenajezi in 2021 camera bebelusului?

 

 

Brandul Nanan este omniprezent la Camera Bebelusului si Anne Bebe, fiind un brand italian care produce accesorii si articole vaste de mobilier din materiale durabile, de cea mai buna calitate, construite atent si certificate dupa standardele Uniunii Europene.

Camera de ansamblu, alcatuita din vaste decoratiuni si piese de mobilier, va influenta din punct de vedere vizual si psihologic siguranta si linistea bebelusului, chiar si a parintilor.

De aceea e de preferat sa eviti sa imbini materiale diferite, texturi dar si culori, astfel incat amenajarea camerei cu un patut, un dulapior, o comoda etc. din aceeasi colectie, precum Nanan, sa completeze camera cu un stil unitar care ofera senzatia de liniste, a unui mediu placut si confortabil, dar si a unui mediu care are un aspect ingrijit.

 

 

Cat costa mobilierul de lux pentru bebelusi?

 

Pretul unui mobilier de calitate nu este fix, ci variaza in functie de cerintele si nevoile personale. Astfel, piesele de mobilier Nanan au preturi cuprinse intre aproximativ 600 lei si 9000 lei, in functie de materialul din care este construit modelul, de dimensiune, de numarul de piese, cat si de implicatiile procesului tehnologic si atentia sporita la detalii.

Piesele de mobilier de la Nanan sunt de cea mai buna calitate data fiind constructia durabila si faptul ca nu sunt utilizati agenti chimici, cu potential toxic sau vopsele clasice, ce pot afecta sanatatea bebelusului.

 

 

De ce piese de mobilier ai nevoie pentru bebelus?

 

mobila-bebelusi-fetite-nanan-frumoasa

Pentru o camera amenajata cu intreg mobilierul de care tu si cel mic aveti nevoie pentru dezvoltarea armonioasa a acestuia este necesar sa investesti intr-un patut, o comoda, un dulap si o masa de infasat.

Bineinteles, optiuni sunt foarte variate, atat din punct de vedere a stilului, cat si a caracteristicilor. Poti opta pentru comode universale prevazute chiar si cu cadita pentru imbaiere si/sau masa de infasat, dar si pentru patuturi extensibile, simple sau echipate cu toate accesoriile necesare pentru un somn linistit.

Cea mai simpla solutie pentru a amenaja camera bebelusului cu stil e sa apelezi la seturile de mobilier care pot fi alcatuite din trei sau mai multe piese. Asa cum mentionam anterior, optand pentru seturile de mobilier Nanan te asigur ca vei obtine un stil de amenajare unitar, in aceeasi paleta cromatica, cu aceleasi finisaje elegante si de o calitate de top, care iti vor oferi un rezultat cu mult bun gust.

 

Mobilier Nanan - vis de iubire din prima noapte acasa

 

Iubirea va pluti in aer inca de la primul moment in care-ti vei aduce pruncul acasa. Te vei scalda in ochii sai asemeni intr-un vis placut, iar zi de zi il vei absorbi din priviri si-l vei veghea cu grija.

Totusi, pentru ca cel mic va dormi in marea majoritatea a timpului si pentru ca somnul linistit il va transforma intr-un copil sanatos si vioi, bebelusul va avea nevoie de piese de mobilier alese cu atentie. Dorim asadar sa-ti dezvaluim si cum poti alege cele mai bune piese de mobilier si de ce Nanan este brandul perfect, ideal inca din primele zile de viata ale copilului tau.

 

1. Patut bebe din lemn de fag

mobilier bebelusi nanan camerabebelusului

Patutul pentru bebe trebuie sa fie unul sigur, in care sa ai deplina incredere ca va contribui la linistea si siguranta celui mic. Marginile atent finisate ale mobilierelor Nanan si culorile neutre imbinate cu un strop de culoare vesela prin detaliile tip ursuleti, fundite etc. vor umple camera de viata si, in acelasi timp, vor avea grija ca cel mic sa nu cada din patut si sa se bucure de o pozitie pe deplin confortabila, multumita treptelor de inaltime ajustabile. Toate patuturile Nanan sunt realizate din lemn masiv de fag si tratate cu vopsea pe baza de apa.  Sunt prevazute si cu laterale culisante ceea ce inseamna ca poti sa le transformi cu usurinta intr-un patut pe care sa-l asociezi cu patul tau personal sau intr-un patut pe care cel mic il va putea folosi chiar si atunci cand va creste mare. Nu lipsesc nici rotile care le fac usor de transporat in incapere ori de cate ori va doriti sa mutati patutul sau sa reganditi amenajarea camerei.

 

Iti recomandam totodata sa optezi si pentru patuturile care vin cu salteluta inclusa, acestea oferindu-ti numeroase avantaje extra. De exemplu, te vei asigura in acest mod ca nu mai trebuie sa aloci timp suplimentar pentru a gasi salteaua perfecta. La aceste seturi de patuturi salteluta este 100% compatibila din punct de vedere a marimii si placuta la atingere, asigurand o pozitie optima pentru dezvoltarea armonioasa a copilului.

 

 

2. Comoda Puccio Nanan pentru dormitor bebelusi

comode mobilier bebelusi nanan

O comoda Nanan vine la pachet cu nenumarate beneficii. In primul rand este un element extrem de necesar in camera copilului, pe care-l poti folosi pentru a depozita cu atentie intregul necesar pentru acesta - de la lenjerii, la hainute, accesorii medicale si produse de ingrijire etc.

Iti va fi extrem de utila o astfel de comoda prin intermediul careia vei reusi sa te organizezi mai usor si care-ti va fi la indemana de fiecare data atunci cand ai nevoie. Astfel, vei economisi timp si energie pentru a pregati patutul celui mic, pentru a-l inbraca, pentru a-l imbaia etc.

 

Poti opta pentru comodele clasice alcatuite din 4 sertare, cu structura de lemn si spatii de depozitare din rachita, fie pentru comode din lemn prevazute cu cadita si masuta de infasat.

Indiferent de optiunea care ti se potriveste cele mai bine, comodele Nanan se potrivesc perfect intr-o camera amenajata unitar, modelele fiind din cele mai vesele, decorate cu jucarii sau cu modele atractive. Poti opta pentru o comoda in nuante de albastru pentru baietei, dar si pentru o comoda roz pentru fetite sau pentru o paleta cromatica neutra, potrivita pentru ambele sexe.

 

Designul compact le face usor de incadrat chiar si pe o suprafata redusa ca dimensiune, iar designul ergonomic le face usor de transportat.

 

3. Cabinetul de bebelusi

 mobila bebelusi cabinet

Spre deosebire de o comoda, cabinetul de bebelusi este o piesa de mobilier existentiala in camera bebelusului dat fiind ca aceasta vine cu o capacitate de depozitare mult mai generoasa, dar si o structura pe masura, din lemnn, atunci cand vorbim de cabinetele produse de Nanan.

O astfel de comoda este o alegere durabila prin intermediul careia poti depozita in siguranta articolele si accesoriile de dimensiuni mari si/sau numeroase ale bebelusului. Ca de exemplu, comoda iti permite depozitarea lenjeriei pentru patut, a numeroaselor articole de imbracaminte si a celor de igiena, dar o poti folosi si pentru depozitarea numeroaselor jucarii ce contribuie la dezvoltarea copilului.

Datorita finisajului din PAL si PVC, emisiile de substante toxice sunt minime, astfel ca prezenta acestuia in incapere nu va afecta sanatatea bebelusului.  Finisarea cabinetelor Nanan se face cu lacuri si vopsele pe baza de apa, care rezista in timp, iar piciorusele antiderapante il mentin pe pozitii chiar si atunci cand se depoziteaza in cadrul acestuia articole si accesorii grele, cu un volum crescut.

 

4. Comoda de infasat, cadita si sertare

 

comoda-masuta-de-infasat-nanan

Pentru orice parinte, infasarea bebelusului poate fi o adevarata provocare, mai ales ca cel mic este energic si poate fi greu de stapanit pe parcursul intregului proces. Avand un corp fragil si delicat, procesul de infasare al bebelusului va fi pe masura, efectuat deseori lent si cu o atentie ridicata.

Comoda de infasat este una din piesele de baza a mobilierului din camera bebelusului, prevazuta cu o masuta speciala care il va ajuta pe cel mic sa adopte o pozitie optima pe parcursul procesului. Poate preveni deformarea coloanei vertebrale pe care o produce o saltea obisnuita sau disconfortul dat de o masuta tipica de infasat, aspecte care-ti pot ingreuna intregul proces.

Aceste comode pot fi echipate si cu o husa speciala de infasat, construita din materiale durabile, usor de igienizat.

Astfel, copilul va fi mai relaxat de fiecare data cand il vei infasa, iar tu te vei putea coupa de acest proces ca o adevarata profesionista, inca de la primul copil.

 

5. Dulap bebelusi

 

Bebelusii norocosi au nevoie de si mai mult spatiu de depozitare odata cu dezvoltarea lor in timp. Un dulap special asemeni unui dressing personal, va fi mai mult decat binevenit in camera bebelusului.

Dulapurile Nanan sunt confectionate din PAL si PVC, vopsite de asemenea cu lacuri pe baza de apa. Acestea sunt alcatuite din doua sertare incapatoare, o polita reglabila si o bara pe care pot fi asezate numeroase umerase.

Prin intermediul unui astfel de dulap poti depozita jucariile bebelusului , diferite obiecte si accesorii de uz personal sau functional, dar in acelasi timp poti depozita si hainutele bebelusului rand pe rand, calcate, care se vor pastra impecabil atunci cand sunt puse pe umerase.

Dulapul este o piesa de care cel mic se va folosi si atunci cand va creste mare, ceea ce inseamna ca vei economisi timp si bani in vederea remodernizarii camerei sale. Nu va mai trebui sa invesesti intr-un nou dulap, dulapurile Nanan avand dimensiuni generoase si o capacitate de depozitare pe masura.

Aceste dulapuri au un design minimalist si elegant, fiind potrivite indiferent de sexul copilului sau de stilul camerei (de exemplu, nuanta in care ai varuit peretii).

 

 

6. Original: patut tip landou Nanan

 

patut landou pentru bebelusi

Si nu in cele din urma am ales sa-ti prezentam si o alegere speciala, pe deplin originala, pentru amenajarea camerei bebelusului intr-un mod unitar - patuturile Nanan tip landou.

Aceste patuturi sunt extraordinare, atat din prisma designului dragalas si plin de culoare, cat si din prisma beneficiilor pe care le ofera micutului tau. Sunt ideale in primele luni de viata atunci cand doresti sa-i fii alaturi 24/7, chiar si atunci cand alegi sa strabati o alta camera sau doresti sa iesi la aer, pe balcon.

Forma tip carucior si designul prevazut cu roti 100% functionale, iti permit sa le transporti cu usurinta oriunde in incapere, in casa sau in apropierea acesteia. Copilasul tau poate avea un somn pe deplin linistit intr-un landou simpatic tip patut, prin intermediul caruia ii poti oferi si o plimbare inainte de culcare.

Vorbim in acelasi timp de un landou pe deplin durabil si de cea mai buna calitate, construit de asemenea dupa cele mai laborioase standarde medicale si europene, alcatuit din MDF si bumbac.  Astfel, atat sezutul copilului, cat si partea superioara a acestuia ce poate fi ajustata astfel incat sa reduca cantitatea de lumina ce va patrunde la bebelus, implicit si disconfortul, sunt realizate dintr-un material din bumbac, placut la atingere. Materialul textil se poate detasa si poate fi igienizat manual cu usurinta sau prin intermediul unei masini automate de spalat, fiind rezistent in numeroase conditii de uz si mentenanta.

Cele trei nuante disponibile prevazute cu fundite, margini incretite etc. transforma acest patut intr-o alegere de top pentru bebelusii nonconformisti, indiferent de sexul acestora.

 

In concluzie, conform studiilor efectuate de catre zeci de specialisti din intreaga lume, o camera amenajata intr-un stil unitar contribuie la dezvoltarea armonioasa a sanatatii fizice si psihice a copilului, fiind o forma de respect si de dragoste pentru acestia.

De asemenea, o camera echipata cu un mobilier de calitate, din materiale durabile si cu finisaje non-toxice, va completa frumos o incapere indiferent de dimensiunile acesteia.

Prin intermediul colectiei Nanan poti amenaja cu usurinta camera bebelusului si a viitorului copil, conform tendintelor moderne, oferindu-i inca din prima zi de viata un mediu relaxant si confortabil, in care se va simti rasfatat zi de zi.