Lista necesar bebe 0-6 luni


Se spune ca primele 6 luni ale bebelusului sunt magice si pot fi comparate cu un basm in care puiul de om creste foarte repede, uneori peste noapte. Daca esti la primul copil, s-ar putea sa te copleseasca avalansa de informatii despre ce ii este necesar unui copil. De aceea, iti venim in ajutor si iti prezentam o scurta lista cu produse necesare pentru bebelusii de pana in 6 luni. 

Lista de maternitate bebe 0-1 luna


Prima luna cu puiul tau de om este un adevarat carusel de emotii. Pentru a-i acomoda pielea delicata cu mediul inconjurator, alege materiale naturale si haine care il vor transforma intr-un bebelus in pas cu moda.


Iesirea din maternitate este un moment foarte important, ce merita sarbatorit cu hainute deosebite, asa cum este si acest Set Maternitate Bebelusi Nou Nascuti Bumbac Organic Cu Ursi Alb KityKate S16765. Contine tot ceea ce ai nevoie pentru a scoate bebelusul din spital si pentru a petrece prima zi acasa. Mai exact, este un set format dintr-un Body maneca scurta, Bluza de corp cu maneca lunga, Bluza maneca lunga, Pantaloni, Caciulita, Bavetica, 1 pereche de sosete, Batista, Paturica, Manusi. 

Set Maternitate Bebelusi Nou Nascuti Bumbac Organic Cu Ursi Alb KityKate S16765

De mare ajutor iti va fi si acest Cos Rachita tip Landou Nanan Tato 39221, potrivit de la nastere pana cand copilul se ridica singur in sezut. 

Cos Rachita tip Landou Nanan Tato 39221

Un alt obiect indispensabil va fi si aceasta Paturica Bebelusi Carucior Ivory Bebelusi Bumbac Nanan 39510, ideala pentru a-i tine de cald bebelusului si pentru a-l proteja cand mergeti la plimbare. 

Paturica Bebelusi Carucior Ivory Bebelusi Bumbac Nanan 39510

Pentru un somn odihnitor, iti recomandam si un Patut Bebelusi Cosleeper Mini Molly cu Saltea si Set Pat inclus, Tortora, Erbesi. Este realizat din lemn masiv din fag si este finisat cu o vopsea pe baza de apa, non toxica. De asemenea, are colturile rotunjite pentru a se evita accidentarile. 

Patut Bebelusi Cosleeper Mini Molly cu Saltea si Set Pat inclus, Tortora, Erbesi

Prima luna poate fi dificila si din cauza faptului ca bebelusul se adapteaza la viata in lumea noastra, ceea ce il poate speria in unele momente. De asemenea, colicile pot aparea si pot tine bebelusul treaz toata noaptea. Pentru a-l calma in momentele dificile, ii poti oferi bebelusului o Jucarie Bufnita Plush Alb & Gri Bebelusi Unisex Warmies 16011. Interiorul este umplut cu mei si cu lavanda. Aceasta jucarie poate fi incalzita pentru a-i oferi bebelusului confortul necesar. 

Jucarie Bufnita Plush Alb & Gri Bebelusi Unisex Warmies 16011

Lista necesar bebe 1-3 luni 

 

Pentru vara, de mare ajutor vor fi salopetele tip chilotel, cum este acest model: Salopeta Scurta Body Imprimeu Flori Cu Bentita Fetite Mayoral 1691. Inchiderea este pe baza de capse, astfel ca este foarte comod sa imbraci bebelusul. 

 

Salopeta Scurta Body Imprimeu Flori Cu Bentita Fetite Mayoral 1691

Baita de seara va fi cu siguranta unul dintre momentele preferate ale zilei, la fel ca si minutele urmatoare, cand bebelusului i se va face masaj. Pentru dupa baita, iti recomandam si un Halat De Baie Bebelusi Bumbac Cu Gluga Si Cordon Alb / Ivory AnneBebe, realizat din bumbac, care ofera caldura si confort. 

Halat De Baie Bebelusi Bumbac Cu Gluga Si Cordon Alb  Ivory AnneBebe

O Rochie Crem Cu Bej Cu Broderie Fetite 13108 Baby Dola iti va transforma fetita intr-o adevarata papusica, la un eveniment special la care sunteti invitati sau la o sedinta foto. 

Rochie Crem Cu Bej Cu Broderie Fetite 13108 Baby Dola


Pentru baietei, un Set Salopeta Scurta Verde Salvie & Tricou Imprimeu Rinocer Baietei 6615 iDO este exact imbracamintea care ii lipsea pentru ca toata lumea sa il considere adorabil. Este o costumatie comoda, in care copilul se va simti excelent. 

Set Salopeta Scurta Verde Salvie & Tricou Imprimeu Rinocer Baietei 6615 iDO

Lista necesar bebe 3-6 luni  

 

Pe masura ce bebelusul va mai creste, vei dori sa participi la diverse evenimente in familie sau alaturi de prieteni. De aceea, puiul de om are nevoie si de hainute elegante. Un astfel de exemplu este aceasta Rochie Eleganta Tull Ivory Cu Maneca Scurta Cu Chilot Fettite 1811 Mayoral. Setul este format din rochita si o pereche de chilotei asortata. Se inchid cu fermoar in partea posterioara. 

Rochie Eleganta Tull Ivory Cu Maneca Scurta Cu Chilot Fettite 1811 Mayoral

Bineinteles si baietii au nevoie de hainute elegante, in care vor arata ca gentlemen in miniatura. De aceea, iti recomandam un Costum Octavian Sacou Dungi Bleu Late Cavalieri Botez Baietei AnneBebe

Costum Octavian Sacou Dungi Bleu Late Cavalieri Botez Baietei AnneBebe

Pentru ca bebelusul a mai crescut, este timpul si pentru primele plimbari in natura, eventual la munte si este nevoie de hainute adecvate. Pentru fetite, recomandam un Trening 3 Piese Roz Cu Gri Imprimeu Zebre Fetite Mayoral 1744. Este croit astfel incat sa fie foarte flexibil si confortabil. 

Trening 3 Piese Roz Cu Gri Imprimeu Zebre Fetite Mayoral 1744

Baietii se vor bucura sa fie imbracati cu un Trening 3 Piese Albastru Cu Imprimeu Dinozauri Baietei Mayoral 1892

Trening 3 Piese Albastru Cu Imprimeu Dinozauri Baietei Mayoral 1892

Acestea sunt doar cateva dintre lucrurile necesare bebelusului in primele 6 luni de viata. Pentru mai multe produse, te asteptam cu drag in magazinul nostru online si iti stam la dispozitie cu orice informatie.