Lista necesar bebe 6-12 luni

Perioada de bebelusie dintre 6 si 12 luni este una foarte frumoasa si totodata plina de provocari. Diversificarea avanseaza, bebelusii incep sa spuna primele cuvinte, spre 1 an incepe sa apara anxietatea de separare, apar primii dintisori, vor face primii pasi si vor bifa cat mai multe achizitii. De aceea, este important sa ii oferi copilului tot ce are nevoie pentru a se simti bine si pentru a-i da libertarea sa evolueze in ritmul sau. In cele ce urmeaza, sunt prezentate principalele recomandari care pot reprezenta necesarul pentru un bebe de 6-12 luni.

Haine pentru bebe 6-12 luni 


Hainele trebuie sa fie realizate din materiale naturale si sa aiba croieli care sa ii permita bebelusului sa se miste in voie, avand in vedere ca este tot mai activ si va face primii pasi. 


Pentru baietei, pentru ocazii speciale, se poate alege un Set 3 piese Mickraz Salopeta Scurta Maro Camasa Dungi Papion Cumino 3268. Acesta este confortabil si arata foarte bine, astfel incat toata lumea va spune ca bebelusul arata adorabil imbracat asa.

 

Set 3 piese Mickraz Salopeta Scurta Maro Camasa Dungi Papion Cumino 3268

Ca haine de zi cu zi sau pentru mers in oras, poti alege un

Set 2 Piese Tricou Alb Cu Imprimeu Purcelus & Pantaloni Scurti Gri Baietei 6079 iDO

. Acesta este confortabil, usor de imbracat si are un imprimeu haios. 


Pentru fetita ta, poti alege salopete tip chilotel, pe care le poate purta atat vara, cat si in restul anului, cu pantalonasi pe deasupra si un cardigan sau o alta bluzita. Un astfel de exemplu este aceasta Salopeta Scurta Crem Cu Imprimeu Flori Bleumarin Cu Bretele Fetite 13676 Baby Dola

13676 Baby Dola

Din categoria hainutelor elegante pentru fetite, poti alege aceasta Rochie Roz Cu Maneca Scurta Cu Funda In Talie Fetite 6779 Minibanda. Poate fi purtata atat la ocazii speciale, cat si la o sedinta foto spre exemplu. 

6779 Minibanda

Treningurile vor fi de mare ajutor in aceasta perioada, astfel ca pentru baietei iti recomandam un model nu doar comod, ci si foarte frumos: Trening 3 Piese Verde Cu Bleumarin Hanorac & 2 Perechi Pantaloni Baietei Mayoral 1835

Trening 3 Piese Verde Cu Bleumarin Hanorac & 2 Perechi Pantaloni Baietei Mayoral 1835

Bineinteles, avem si pentru fetite recomandari, astfel ca iti propunem sa alegi un Trening 3 Piese Roz Cu Gri Imprimeu Zebre Fetite Mayoral 1744

Trening 3 Piese Roz Cu Gri Imprimeu Zebre Fetite Mayoral 1744

Ambele treninguri pe care ti le-am recomandat sunt realizate din materiale excelente, delicate cu pielea si care permit bebelusului sa se miste in voie. 

Mobilier 


In perioada 6-12 luni, cei mai multi parinti decid sa renunte la patuturile de co-sleeping si muta bebelusul fie intr-un patut special, in camera cu ei, fie il vor muta in camera lui. O recomandare foarte buna de mobilier pentru camera bebelusului este acest Pachet 4 piese Patut + Saltea + Set Textil Protectie + Comoda Nido. Acest set este realizat din materiale foarte bune, rezistente, finisate cu o vopsea non-toxica, un criteriu foarte important de luat in calcul. 

Pachet 4 piese Patut + Saltea + Set Textil Protectie + Comoda Nido

Bineinteles, patutul va avea nevoie si de lenjerie, astfel ca iti putem recomanda un model foarte frumos, un Set Lenjerie Patut 3 Piese Gri Cu Ursulet & Iepuras D64. Setul este realizat din 100% bumbac si include un Cearceaf pentru salteluta patutului 100 x 155 cm,     Fata de perna 57 x 38 cm si Cearceaf de pat 111 x 165 cm.

Set Lenjerie Patut 3 Piese Gri Cu Ursulet & Iepuras D64

Diverse accesorii si esentiale 


In aceasta categorie sunt incadrate numeroase produse la care poate nu te-ai fi gandit. Spre exemplu, acum este perioada ideala pentru ca mamica sa isi schimbe geanta pentru carucior. Poate opta pentru un cu design casual, care nu arata ca o geanta clasica de maternitate. Un astfel de exemplu este Geanta Maternitate Roz Cu Imprimeu Inimioare Mayoral 19279.

Geanta Maternitate Roz Cu Imprimeu Inimioare Mayoral 19279


In ceea ce priveste prosoapele, iti recomandam un model care nu este doar adorabil, ci si foarte eficient: Prosop cu capison crem cu zebra gri 100X100 cm 815-302-632. Datorita dimensiunii, poate fi folosit atat pentru stergerea copilului dupa baita, cat si pentru invelirea lui. 

Prosop cu capison crem cu zebra gri 100X100 cm 815-302-632

Jucarii 


Nu in ultimul rand, discutam si despre jucarii si papusi, avand in vedere ca este o perioada in care copilul devine mai interesat de acestea. Astfel, o jucarie precum aceasta Jucarie Termica Urs Care Doarme Plush Bej Bebelusi Warmies 01232 va deveni rapid preferata copilului tau si chiar il va ajuta in perioadele in care il doare burtica sau in care vrea sa se consoleze singur. 

Jucarie Termica Urs Care Doarme Plush Bej Bebelusi Warmies 01232

Asadar, daca ai un bebelus cu varsta intre 6 si 12 luni, speram sa iti fie de folos recomandarile noastre!