Vise pufoase și colorate

Se apropie seara cu pași repezi și este timpul ca micuțul tău să meargă la culcare. Noaptea bate ușor în fereastră și cel mic este gata de somn. Îmbrăcat în hăinuțele lui de noapte, este gata să fie cuprins de un vis pufos și colorat. Dar pătuțul lui frumos așternut și jucăriile care atârnă deasupra patului, nu reușesc să îl aducă pe Moș Ene mai degrabă pe la genele celui mic. Ai vrea să poți rămâne încă un pic cu el, să îl strângi în brațe, să îi simți căldura. Știi la fel de bine că și copilul îți va simți lipsa. Căldura ta nu îi va putea alina somnul. Dar pentru asta există jucăriile termice.

Jucarii colici bebelusi Camera Bebelusului Jucarii calmante bebe

Cel mai bun prieten al celui mic

Cele mai simpatice animăluțe îți vor însoți puiul în călătoria lui în lumea viselor. Umplute cu mei și lavandă franțuzească, jucăriile termice pot lua forma celui mai bun prieten. Cățeluși sau mioare, iepurași sau țestoase, fiecare din aceste jucării va reprezenta companionul ideal. Indiferent că vrei ca puiul tău să aibă un somn lin, să îl ajuți să se relaxeze sau să scape de colici, jucăriile termice sunt soluția ideală. Le poți încălzi ușor în cuptorul cu microunde și le poți folosi imediat.

Jucarii termice bebelusi! Jucarii Colici! Jucarii fete Bucuresti!  Jucarii Baieti Bucuresti!

Mei și lavandă franțuzească

Aceste jucării pentru bebelusi si copii conțin mei purificat. Dar nu trebuie să îți faci griji legat de materialele folosite pentru că acestea sunt perfect sigure. Meiul este desprăfuit, curățat și filtrat după recoltare, iar apoi semințele sunt supuse unui tratament termic pentru a reduce cât mai mult conținutul de umiditate. În plus, animăluțele sunt și parfumate. Indiferent că aduc miresme de lavandă sau mentă, acestea vor avea și efect de aerosoli. Parfumul rămâne intens timp de câteva luni de zile dar poate fi ușor reîmprospătat cu ajutorul câtorva picături de ulei aromat. Jucăriile își pot păstra căldura timp de două ore, interval mai mult decât suficient pentru ca puiul tău să adoarmă calm și relaxat exact ca în brațele mamei.

Cele mai bune motive pentru a alege o jucărie termică Warmies
Jucarii termice bebelusi! Jucarii Colici! Jucarii fete Bucuresti!  Jucarii Baieti Bucuresti!

Te-ai întrebat vreodată de ce este o jucărie termică Warmies atât de specială? Până la urmă este o jucărie din pluș ca oricare alta. Și atunci, care sunt motivele care te pot face să alegi o jucărie termică de plus pentru puiul tău?

Jucăriile termice sunt perfect sigure. Acestea sunt confecționate din materiale de calitate superioară, iar întregul proces de fabricație respectă standarde extrem de stricte.
Acest tip de jucării iau forma unor animăluțe simpatice. Fie că cel mic preferă un cățel, iepuraș sau ursuleț care să îi țină companie la culcare, vei găsi cu siguranță un model care să fie pe gustul tău și pe care copilul tău să îl îndrăgească.
Sunt umplute cu mei și lavandă franțuzească. Meiul este purificat dar mai întâi trece printr-un proces riguros de pregătire. Este desprăfuit, curățat și filtrat după recoltare. Apoi semințele sunt supuse unui tratament termic pentru a reduce cât mai mult umiditatea.
Jucăriile termice sunt parfumate. Micii companioni aduc miresme de lavandă sau mentă, inducând calmul și relaxarea. Parfumul rezistă un timp îndelungat, dar în cazul în care acesta începe să se piardă, pot să îl reîmprospătezi folosind câteva picături de ulei esențial.
Sunt ușor de manevrat și întreținut. Acest tip de jucării se încălzesc foarte ușor. Tot ce ai nevoie este un cuptor cu microunde. Căldura pe care o înmagazinează se păstrează timp de două ore.

[product title="JUCARII TERMICE" limit="8" cols="3" cols_mb="12" autoplay="true" autoplaySpeed="6000" infinite="true" arrows="true" dots="false" 1024="3" 600="2" 480="2" layout="layout2" handle_collection="jucarii-termice-bebelusi" style="jas_default" vendors="false" countdown="false" countdown_style="dark" equal="true" size="nt_cover" ratio="ratio_nt" position="8" ]
Sunt o sursă de căldură care ajută la inducerea unui somn rapid și odihnitor pentru puiul tău.
Jucăriile de acest tip sunt foarte bune pentru relaxarea tensiunii musculare , a crampelor, durerilor abdominale sau a colicilor la nou născuți și pot avea efect pozitiv în ușurarea respirației copilului.
Sunt un companion ideal pentru cei mici, atât în zilele călduroase cât și în cele mai reci. Creează un confort suplimentar, iar cel mic se simte în siguranță ca atunci când este în brațele iubitoare ale părinților.

JUCARII PENTRU COLICI Jucarii termice bebelusi! Jucarii Colici! Jucarii fete Bucuresti!

Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul Camera Bebelusului, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!