Colectii noi Jucarii Nattou 

 

Suntem bucurosi sa va anuntam ca am inclus in portofoliul nostru de jucarii pentru bebelusi brandul Nattou, o  marca ce se bucura de renume international si apreciere din partea multor parinti si copii.

Jucariile de plus Nattou sunt prieteni moi si companioni de incredere pentru bebelusul tau. Ele sunt ideale pentru a-l insoti pe bebe in timp ce exploreaza lumea, cand merge la somn, dar si in alte momente din rutina sa zilnica de crestere, mai ales in primele lunite de viata. Jucariile Nattou ii ofera micutului tau increderea, siguranta si confortul de care are nevoie in primele etape esentiale ale cresterii si dezvoltarii sale.

 

Despre brandul Nattou

 Nattou jucarii plus bebelusi

Designerii Nattou sunt specialisti in dezvoltarea copiilor si nu fac alegeri la intamplare. Acesta este unul din motivele pentru care jucariile sunt atat de iubite de copii si de parinti. Designerii Nattou stiu cum sa raspunda cerintelor celor mici si preocuparilor celor mari. Tesaturile si materialele sunt de fiecare data alese cu grija pentru a fi cat mai moi, sigure si rezistente. Fiecare creatie Nattou bifeaza bucuria si entuziasmul pe care bebelusul tau le va trai.

Desenele sunt colorate, vesele si captivante, conform sugestiilor studiilor recente in domeniu. Astfel, ele reusesc sa capteze si sa mentina interesul bebelusului.

Din punct de vedere istoric, Nattou a inceput sa proiecteze si sa produca jucarii pentru copii din anul 1988. Materialele Nattou sunt moi si durabile, astfel ca ele creaza cu usurinta un mediu incantator si sigur pentru micutul tau. Ele indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si siguranta. De altfel, unul din obiectivele Nattou este: calitate - siguranta - moliciune.

Nattou depune toate eforturile pentru a se asigura ca bebelusul tau se poate juca confortabil si fericit. Designul fiecarei jucarii, selectia tesaturilor, taierea, coaserea, chiar si finisarea si ambalarea sunt verificate meticulos pentru a respecta standardele de siguranta inalte. In acest mod, Nattou poate garanta o imbratisare sigura pentru bebelusul tau si liniste sufleteasca pentru tine.

 

Ce produse marca Nattou vei gasi in camerabebelusului.ro?

 jucarii copii mici nattou

- jucarii de plus: ursuleti, caracatita, albinuta, catelus, iepuras,

- metru Nattou, pentru a monitoriza cresterea si dezvoltarea bebelusului; comanda ----- AICI

- lampi de veghe pentru copii: soricel si pisicuta

- jucarii muzicale si chitaitoare

- jucarii pentru dentitie; comanda ----- AICI

- balansoare cu plus

- jucarii spirale cu agatatoare pentru zona de joaca sau pentru carucior

- saci de dormit, colectia Lapidou

- locuri de joaca cu plusuri; comanda ---- AICI

 

Balansoarele Nattou - un cadou minunat pentru copiii mici

 

Nattou ofera o gama larga de jucarii moi, de la plusuri, la jucarii muzicale, covorase de joc, carusele si chiar balansoare tip leagan.

balansoar plus

The rocker sau balansoarul este foarte iubit de catre parinti si copii. Este unul din produsele vedeta ale bradului Nattou. Balansoarul este o  jucarie excelenta pentru orice copil mic si in plus ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii, la stimularea puterii din picioare si imbunatatirea echilibrului. In plus, ofera o baza uimitoare pentru jocurile creative si imaginative ale copiilor.

Balansoarul de inalta calitate are un corp realizat din tesatura moale si bine cu o baza larga si un punct de greutate jos, ceea ce il face sa fie robust. In plus, multe modele au centura de siguranta si scaun de sustinere. Este potrivit de obicei pentru varste de 10 - 36 luni. Balansoarele Nattou sunt disponibile in multe culori si colectii, atat pentru baieti, cat si pentru fete. Sunt un cadou minunat pentru orice copil.

 

Comanda balansoarul Nattou --- AICI

 

Cum sa ai grija de jucariile Nattou?

 jucarii frumoase pentru bebelusi

Inainte de a oferi orice jucarie copilului tau, iti recomandam sa o speli, chiar daca este noua. Pentru a proteja plusul in timpul spalarii, poti sa asezi jucaria intr-o fata de perna. Va fi mai bine protejata. Respecta intotdeauna instructiunile specifice de spalare indicate pe fiecare eticheta a jucariei. Cu o ingrijire minima, dar corespunzatoare, bebelusul tau se poate bucura de jucariile sale preferate pentru mult timp.

Retineti ca jucariile muzicale trebuie spalate doar manual, doar la suprafata. In general, indicatiile de pe etichetele Nattou sunt acestea:

  • se pot spala la masina de spalat, la maximul 30 grade Celsius
  • nu folositi inalbitori
  • nu calcati jucariile
  • nu folositi produse chimice
  • nu uscati jucariile in uscator
  • jucariile muzicale se curata doar manual si doar la suprafata.