oferte back to school hainute

Cu maxima incredere. Din prima zi

Ajuta-l pe cel mic sa se indrepte spre gradinita sau spre scoala cu stil, cu incredere in el si cu hainute noi. E drept, anul acesta exista o multime de noi provocari si incertitudini cu privire la inceperea si desfasurarea orelor in clase, insa al tau copil are nevoie de tot sprijinul tau pentru a se putea adapta cu usurinta. In clasa ori online, avem o multime de oferte pentru hainute baieti si fetite pe care cel mic le poate purta cu bucurie.

 

Inspira-te din ofertele noastre.

   [product title="PROMOTII BACK TO SCHOOL" limit="8" cols="3" cols_mb="12" autoplay="true" autoplaySpeed="6000" infinite="true" arrows="true" dots="false" 1024="3" 600="2" 480="2" layout="layout2" handle_collection="back-to-school" style="jas_default" vendors="false" countdown="false" countdown_style="dark" equal="true" size="nt_cover" ratio="ratio_nt" position="8" ]

Cum alegi hainutele pentru scoala sau gradinita?

Exista cateva criterii importante pe care ar trebui sa le ai in vedere atunci cand comanzi hainute pentru inceperea activitatilor scolare.

1. Alege hainute lejere.

jacheta baieti

Copiii cresc foarte repede si este o idee foarte buna sa cumperi hainute un pic mai mari de la inceput. In plus, atunci cand copiii se simt incorsetati de hainute, nu se pot juca in voie, nu pot scrie bine si au o senzatie permanenta de disconfort.

 

2. Tine cont de sezon si de temperatura din clasa.

Unele sali de clasa sunt foarte inguste si daca alegi hainute mai groase sau cu maneca lunga, cel mic ar putea sa nu se simta comod.

De aceea, cand comanzi hainute pentru inceperea gradinitei si a scolii, alege atat hainute mai subtiri (camasute, tricouri, rochite cu maneci scurte), cat si hainute mai grosute (pulovere, veste, sacouri etc). Camasutele sunt foarte practice, pentru ca au nasturi care se pot descheia daca celui mic ii este prea cald. De asemenea manecile se pot rula putin spre coate.

 

3. Opteaza pentru hainute practice si sigure.

Daca ai un copil la gradinita, evita hainutele cu ornamente, nasturi, strasuri sau alte elemente pe care cel mic le-ar putea inghiti. In schimb, alege minimalist.

 

4. Alege hainute frumoase.

costumas copii gradinita

Orice copil merita sa poarte hainute frumoase, care il fac sa se simta bine si ii cresc stima de sine. Pentru gradinita sau scoala poti sa alegi hainute elegante, cum ar fi sacouri, camasi albe, poate chiar cu papion sau cravata. Pentru activitatile sportive, un tricou polo practic este o optiune foarte buna.  

 

5. Materiale de calitate.

Bumbacul si alte materiale similare previn transpiratia, lipirea de corp, captarea mirosurilor neplacute si chiar alergiile. Pielea copiilor este foarte sensibila si de aceea ar trebui sa acorzi o atentie deosebita materialelor din care sunt fabricate hainutele.

 rochita fetite

Stiluri care pun o lumina buna pe dressingul celui mic, pentru tot anul scolar

La Annebebe, in colectia Back To School, gasesti multe hainute din bumbac, tricouri practice si frumoase, usor de imbracat, confortabile si in culori vesele. Daca iti place stilul elegant si scoala sau gradinita unde merge al tau copil a agreat acest stil, te invitam sa descoperi promotiile noastre cu sacouri si camasi pentru baieti, infrumusetate cu papioane sau cravate elegante.

 camasa scoala baieti camera bebelusului

Fii gata cand clopotelul suna

Comanda de la noi hainute simpatice si confortabile pentru gradinita sau pentru scoala. Daca te gandesti la un stil neutru, atunci creatiile polo si camasutele cu maneci lungi sunt alegeri prietenoase.

Pentru un stil mai relaxat, avem jachete rosii cu insertii bleumarin, geci de fas reversibile, cravata cu imprimeu, tricou Ferrari, sacouri in carouri. Pentru optiuni rafinate, vezi costumasele complete, cu sacouri si esarta, vestute si papioane.

 

Profita de ofertele noastre cu pana la 55% reducere. Click pe Banner si vezi toate Ofertele.

oferte back to school