Ce au in comun sacii de dormit pentru bebelusi, halatele, prosoapele dar si paturile pentru bebelusi? Fiecare dintre aceste produse reprezinta un accesoriu indispensabil pentru orice proaspat parinte, dar si o idee inedita de cadou care poate fi oferita de membrii familiei sau de catre prieteni.

 

Sacii de dormit pentru bebelusi

 

Sacii de dormit pentru bebelusi reprezinta un accesoriu extrem de apreciat in randul proaspetilor parinti. Avantajele pe care le prezinta sunt multiple si vizeaza atat confortul, cat si siguranta celui mic. Sacii de dormit pentru bebelusi scad riscul de sufocare in timpul somnului. Daca paturica sau pilota nu este aleasa corespunzator si este mult prea mare, exista riscul ca bebelusul sa se sufoce in timpul noptii. Folosirea unui sac de dormit pentru bebe elimina acest risc, permitand celui mic sa doarma pe tot parcursul noptii, in conditii de deplina siguranta. In plus, sacul de dormit ii permite celui mic sa aiba o calitate a somnului superioara prin faptul ca nu se trezeste frecvent in timpul noptii, ca urmare a scaderii temperaturii corporale, prin descoperirea frecventa. Daca temperatura corpului scade, bebelusul nu va mai avea confortul necesar unui somn odihnitor, astfel incat se va trezi si va incepe sa planga.

Sacul de dormit elimina acest risc, astfel incat bebelusul ramane acoperit pe toata perioada noptii, bucurându-se de o temperatura a corpului constanta. In plus, folosirea unui sac de dormit asigura libertate de miscare celui mic, in conditii de maxima siguranta.

 

Materiale de cea mai buna calitate, proces de fabricatie italian

 

Extrem de usor de folosit, sacii de dormit pentru bebelusi sunt realizati din materiale de cea mai buna calitate, la standarde internationale. Sacii de dormit bebe ofera in plus avantajul de a-l proteja pe cel mic de eventuale accidentari in timpul noptii sau al somnului - sacul de dormit asigura libertate de miscare celui mic, protejandu-l in acelasi timp de eventuale accidente nadorite.

 

Pe masura ce veti incepe sa folositi sacul de dormit, veti observa ca bebelusul va asocia momentul in care va fi “imbracat” in sacul de dormit cu momentul destinat odihnei; astfel, cel mic se va simti protejat si linistit si va stii ca este momentul potrivit sa se odihneasca. Indiferent ca sunteti acasa, in vizita sau plecati in vacanta, sacul de dormit pentru bebelusi este usor de transportat, fiind extrem de usor de depozitat si de folosit in conditiile in care ocupa foarte putin loc in bagaj. Prin folosirea unui sac de dormit se elimina necesitatea utilizarii unor paturi suplimentare, in conditiile in care sacul de dormit este ales corespunzator in functie de anotimp.

 

Design jucaus, in culori calde, diafane

 

In ceea ce priveste designul, sacii de dormit oferiti de Camera Bebelusului se remarca printr-un design deosebit, fiecare dintre aceste produse fiind realizat din materiale de o calitate superioara, extrem de sigure, practice si confortabile. Sacii de dormit pentru bebelusi pot fi folositi din primele luni de viata, cu conditia ca dimensiunea acestora sa fie adaptata categoriei de varsta. Fabricati in Italia, sacii de dormit oferiti de Camera Bebelusului sunt disponibili si in variante care se pot transforma in paturica. In cazul in care sunteti acasa, puteti folosi cu usurinta sacul de dormit, dar daca planuiti o plimbare in aer liber pentru a va bucura de ultimele razele de soare din parc, este ideal sa folositi sacul de dormit sub forma de paturica. Aveti astfel 2 produse intr-unul singur, ambele la fel de utile si practice.

 

In concluzie, sacii de dormit pentru bebelusi ofera avantajul unor perioade mai indelungate de somn neintrerupt. Datorita acestui fapt, cel mic se va alimenta mult mai bine si in concluzie va avea o dezvoltare mult mai armonioasa fata de copiii care se trezesc frecvent in timpul noptii sau care prezinta dificultati in a adormi. Si daca mai luam in considerare si designul special, culorile calde dar si accesorizarea cu ursuleti cu fundite sau inimioare, singura noastra problema atunci cand ne hotaram sa achizitionam un altfel de sac de dormit va fi sa ne hotaram asupra unui singur model.

 

Halatele si prosoapele de baie

 

Camera Bebelusului va pune la dispozitie o oferta bogata de halate si prosoape de baie pentru bebelusi. Indiferent ca doriti sa le achizitionati pentru bebelusul dumneavoastra sau sa le oferiti cadou, trebuie sa stiti ca halatele si prosoapele de baie oferite de Camera Bebelusului sunt realizate din materiale de o calitate superioara, la standarde internationale si vin in plus ambalate in cutii elegante, cu un design exceptional. 

Stim cu totii ca pielea bebelusilor este deosebit de sensibila, astfel incat, atunci cand alegem un halat sau un prosop de baie pentru bebelusi trebuie sa tinem cont de anumite aspecte extrem de importante. In primul rand, halatele de baie bebe trebuie sa fie confectionate din materiale cat mai naturale, avand in vedere faptul ca vin in contact direct cu pielea extrem de sensibila a celui mic. In plus, ele trebuie sa aiba o capacitate mare de absorbtie a umiditatii, dar sa fie si extrem de moi si placute la atingere. Realizate din bumbac 100% organic, halatele si prosoapele oferite de Camera Bebelusului sunt fabricate in Italia si reprezinta maximul de rasfat pe care il puteti oferi bebelusului dumneavoastra. 

Halatele din Camera Bebelusului ofera o protectie eficienta impotriva temperaturilor scazute, dar si un confort sporit celui mic. Acestea sunt in plus usor de curatat si sunt prevazute cu un capison haios, frumos decorat cu ursuleti. Culorile, atent alese, extrem de rezistente in timp, dar si faptul ca halatele sunt extrem de absorbante, moi si calduroase fac ca halatele de baie oferite de Camera Bebelusului sa reprezinte o idee minunata de cadou, dar si un accesoriu indispensabil pentru bebelusi sau copii. 

 

Atunci cand alegem un astfel de produs, trebuie sa luam in considerare faptul ca materialele folosite trebuie sa fie rezistente la spalari numeroase si sa isi pastreze in timp calitatile deosebite. Camera Bebelusului va ofera produse cu traditie, fabricate in Italia, care au fost testate, apreciate si mai mult decat atat, au devenit alegerea preferata a unor generatii intregi de parinti si copii. Alegand un halat sau un prosop pentru bebelusi din oferta noastra, va veti bucura de produse de cea mai buna calitate, extrem de sigure si usor de folosit, frumos colorate si accesorizate pe masura.

Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul Camera Bebelusului, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!