Idei de amenajare pentru camera bebelusului. Detalii de care trebuie sa tinem cont in alegerea patutului, saltelutei, dulapului, dar si a celor mai importante accesorii pentru bebelusi

Camera bebelusului reprezinta un univers magic pentru fiecare copil, spatiul sau personal pentru jocuri si fantezii, un loc de odihna dar si in care isi petrece cea mai mare parte din timp. Parintii isi doresc foarte mult ca acest spatiu sa fie frumos amenajat dar si original, astfel incat atmosfera in care traieste bebelusul sa-l inspire sa fie creativ si, in acelasi timp, sa ii asigure necesarul de confort si siguranta. Prin urmare, fiecare parinte incearca sa aleaga materiale de inalta calitate pentru decorarea camerei, patuturi lemn pentru bebelusi, saltea, comoda cu baita, dulap, accesorii bebelusi, tinand cont atat de sfaturile specialistilor, dar si de propriile preferinte in materie de design si amenajare.

Designul pieselor de mobilier din Camera Bebelusului tine pasul cu tehnologiile inovatoare ale momentului, pe langa faptul ca pot fi achizitionate sub forma de seturi mobilier pentru bebelusi, ceea ce va face ca efortul de alegere a unor piese de mobilier care sa se potriveasca va fi extrem de redus. Camera bebelusilor poate fi decorata si amenajata intr-o varietate de stiluri, deoarece exista multe tipuri de seturi de mobilier, potrivite pentru gusturi si personalitati diferite. Aceste seturi au culori atent alese, special pentru fetite sau pentru baietei, sau pot fi colorate in alb, pentru a se potrivi copiilor indiferent ca sunt fete sau baieti.

Patuturile de lemn pentru bebelusi, piese de mobilier atemporale

Una dintre sarcinile primordiale ale unui parinte care se imbarca in aventura extraordinara a decorarii unei camere de bebelus este alegerea unui patut. Acesta trebuie sa fie confortabil, convenabil de utilizat, sigur si durabil. Producatorii de mobila pentru copii ofera o gama variata de produse, de diferite forme si din diverse materiale, atent alese si imbinate pentru a obtine cele mai elegante piese de mobilier. In topul preferintelor parintilor se regasesc patuturile de lemn pentru bebelusi.


Principalele tipuri de lemn pentru patuturi

La alegerea unui patut din lemn ar trebui, in primul rand, sa acordam atentie tipului de lemn din care este facut. Cele mai simple si mai ieftine patuturi sunt fabricate din pin masiv. Acesta este un material destul de moale si, in consecinta, nu este durabil. Cand bebelusului ii ies primii dintisori, exista riscul sa inceapa sa muste laturile patutului si sa desprinda bucati din el. Prin urmare, este mai bine sa alegi un patut dintre speciile de lemn mai dure. Cele mai durabile tipuri de lemn pe care le vei regasi in Camera Bebelusului sunt stejarul, artarul, arinul, mesteacanul, fagul. Patuturile facute din aceste esente difera in greutate si aspect, dar toate au in comun calitatea deosebita si designul deosebit de atractiv.

Patutul bebelusului este una dintre cele mai indragite piese de mobilier. Dotat cu laterale culisabile si detasabile, cu un design modern si in culori atent alese, ofera siguranta sporita, datorita lacurilor non-toxice, speciale pentru bebelusi. Pentru parintii care vor sa investeasca in mobila de bebelusi pe o perioada indelungata de timp, se recomanda patuturi multifunctionale, care se pot modifica odata cu cresterea bebelusului.

PATUTURI MULTIFUNCTIONALE bebelusi Bucuresti

Seturile de mobilier pentru bebelusi, alegerea ideala pentru un design unitar

Seturile de mobilier pentru bebelusi, alegerea ideala pentru un design unitar Camera Bebelusului

Seturile de mobilier pentru bebelusi trebuie sa fie sigure, confortabile, practice si frumoase. Seturile de mobilier pentru bebelusi iti permit sa organizezi complet interiorul camerei si sa satisfaci toate nevoile unui copil, atat in ceea ce priveste momentele de odihna, relaxare sau joaca.  Un set de mobilier pentru bebelusi poate include patutul, salteaua, comoda, dulapul si accesoriile pentru bebelusi. In magazinul online camerabebelusului.ro vei gasi multe optiuni de mobilier pentru copii, in diverse stiluri si culori. De asemenea, sunt prezentate o multitudine de produse pentru camera bebelusului, incepand de la patuturi pentru copii si pana la comode cu mese de infasat. Toate sunt de cea mai buna calitate si sunt create respectand inca din faza de proiect,  toate normele de siguranta pentru ca cel mic sa se simta cat mai confortabil si liber, dar mai ales in siguranta in universal sau magic, creat cu atata dragoste de catre parinti!