Innoieste garderoba copilului tau de Paste

 

Stii, traditia spune ca de Paste este bine sa te innoiesti, pentru ca astfel o sa te astepte o perioada de noroc si belsug. Poate ca multi din noi inca avem aceasta traditie pastrata in suflet daca ne aducem aminte ca parintii obisnuiau sa ne cumpere ceva nou de Paste, de obicei hainute noi si curate, pe care le purtam chiar in Noaptea de Inviere sau la biserica la Invierea a Doua.

haine populare copii pasti-oua-copii

Pastele este o sarbatoare a innoirii, a luminii si a sperantei. De aceea, traditia tinutelor noi este una frumoasa care merita dusa mai departe. Prin urmare, anul acesta te incurajam sa alegi o costumatie noua pentru copilul tau, indiferent de varsta sa. La noi gasesti atat de multe idei frumoase de hainute pentru cei mici, ca e imposibil sa ramai rece.

 hainute noi de paste pentru copii

 Hainute Traditionale de Paste pentru copii

In unele zone ale tarii exista chiar traditia aceasta frumoasa ca cei mici (si cei mari sa poarte) de Paste costumase sau rochite populare.  

 

 

rochite populare pentru fetite

Nimic nu este mai frumos decat sa vezi copiii mici imbracati in tinute populare, ciocnind oua, tinand usor in mana o lumanare aprinsa si minunandu-se de frumusetea acestei sarbatori crestine unice... cea mai importanta de fapt pentru crestinii ortodocsi.

costumase traditionale pentru baieti

Rochite de ceremonie pentru Paste

Cele mai ravnite de mamici si fetite sunt rochitele de ceremonie. Acestea au culori deschise, pastelate, asemenea luminii noi a Invierii. Dupa un post lung si o Saptamana mare neagra in Biserica Crestina, de Paste este fabulos sa vezi cum toata lumea poarta haine albe, deschise la culoare, pentru a intampina Vestea cea Buna: ca Hristos a inviat. Alegeti de aici rochite ceremonie pentru fetite intre 2 si 12 ani, iar acestea vor putea fi purtate cu bucurie in zilele de Paste, la ceremonia de impartasire, la celebrarea mesei de Paste, cand mergeti in vizita sau cand primiti musafiri.

 

Costumase de ceremonie pentru Paste

Pentru baietii cu varste intre 2 si 12 ani am pregatit cateva costumase absolut superbe pentru Noaptea de Inviere, pentru slujbele pascale de la Biserica, pentru atunci cand mergeti in vizita sau asteptati oaspeti pentru a va bucura impreuna de masa de Paste, atat de imbelsugata. Aceste costumase sunt elegante si vor transforma orice june intr-un adevarat cavaler ce va fi admirat de toata lumea. Dar, ce e la fel de important, este ca cel mic va invata si va simti inca de pe acum semnificatia traditiei de innoire de Paste, iar aceste amintiri vor ramane vesnic in amintirea sa. 

Incaltaminte fete pentru Paste

Pastele cade spre sfarsitul de primavara, anul acesta chiar inainte de ultima luna de primavara, iar acest lucru inseamna un prilej bun pentru a schimba incaltamintea celui mic. Puneti in cui sau in dulap ghetele de sezon rece si incaltati picioarele mici cu pantofiori de lac, pantofi comozi cu bareta, pantofi din piele extrem de frumosi, lejeri si usor de purtat.

Avem o multime de pantofiori rafinati pentru fetite, tip balerini, cu bareta, rosii, roz, albi, crem sau negri, cu fundite discrete, sclipitori sau cu texturi placute la atingere.

 

Incaltaminte baieti pentru Paste

Daca ai un baiat, alege pentru el o pereche noua de incaltaminte pentru Paste si sigur ii vei asterne bucuria pe fata. Iti propunem pantofi eleganti bleumarin din lac piele, pantofi comozi pentru primii pasi, mai formali, casual sau sport, flexibili, usor de incaltatdin piele intoarsa, mocasini etc. Alege incaltamintea in functie de tinuta pe care i-ai pregatit-o pentru Paste.

 

 

Acestea au fost sugestiile noastre pentru hainute noi de Paste. Speram sa te incante, sa te inspire si sa alegi si tu sa duci traditia aceasta frumoasa mai departe: aceea de a purta haine noi in Sfanta Sarbatoare a Invierii, unde atat de frumos se vorbeste in Biserica despre metafora Omului Vechi si Omului Nou.

Va dorim Paste Fericit, cu Lumina si Bucurie!