Geanta Bebelusului



10 Elemente esentiale pe care trebuie sa le contina geanta bebelusului


Daca te afli in acel moment in care incepi sa planifici prima iesire la aer liber cu bebelusul tau, este bine sa afli care sunt elementele esentiale pe care trebuie sa le ai la tine ori de cate ori iesi la plimbare cu bebe. Pentru a fi pregatita pentru orice situatie neprevazuta si pentru a te bucura din plin de vremea frumoasa de afara impreuna cu cel mic, trebuie sa te asiguri ca iti echipezi corespunzator geanta. Fiecare dintre noi am vazut la un moment dat cum arata geanta pentru copii sau bebelusi, pe care multi parinti o poarta pe umar sau de cele mai multe ori agatata la nivelul carutului, dar stii ce trebuie sa contina? Citeste in continuare care sunt cele mai importante accesorii pentru bebelusi pe care trebuie sa le ai intotdeauna cu tine, verifica echiparea corespunzatoare a gentii ori de cate ori iesi la plimbare si nu iti mai ramane decat sa te bucuri de o zi frumoasa.

Geanta Maternitate mamici
Scutecele, esentiale pentru o geanta a bebelusului bine echipata 
In primul si in primul rand, este bine sa te asiguri ca vei avea la tine suficiente scutece. Ia in calcul varsta bebelusului, durata aproximativa a plimbarii si distanta fata de casa. Regula de baza este sa ai minim trei scutece de rezerva in gentuta, sau cate un scutec pentru fiecare ora petrecuta la plimbare, plus cateva de rezerva. Verifica periodic numarul de scutece pe care le ai in geanta.

Scutece Bebelusi


Servetelele umede, ajutorul tau pentru o igiena perfecta 
Servetelele umede sunt nelipsite din geanta unei mamici mereu pregatite. Poti lua cu tine fie un pachet intreg de servetele, fie poti pune cel putin 10 servetele umede intr-o punga de plastic, avand grija ca cel mic sa nu aiba acces la aceasta. Servetelele umede sunt ideale atat pentru igiena bebelusului atunci cand esti departe de casa, dar si pentru igiena ta proprie, atunci cand nu ai la indemana surse de apa sa te poti spala si pentru igiena anumitor obiecte sau suprafete cu care tu sau cel mic este posibil sa intrati in contact.
Pune in geanta si o solutie dezinfectanta de maini. Azi, acestea sunt disponibile la orice magazin si se prezinta sub forma unor sticlute de dimensiuni reduse, ideale pentru voiaj sau plimbare. Cel mai indicat ar fi sa folosesti solutii dezinfectante sub forma de gel, dar fii atenta la continutul in alcool al acestora si la modul in care interactioneaza cu pielea ta. Folosirea indelungata a unor astfel de solutii poate sa produca un dezechilibru la nivelul epidermei.
Paturica pe care schimbi bebelusul, bariera impotriva microbilor
Poti alege o paturica frumos colorata pe care sa o iei cu tine si sa o folosesti atunci cand este nevoie sa schimbi scutecul. De asemenea, poti opta pentru un prosop moale pe care sa il folosesti in acest scop. O a doua paturica o poti folosi pentru a acoperi bebelusul in cazul in care temperatura de afara scade, dar si ca protectie fata de vant, soare sau pur si simplu pentru a iti proteja imbracamintea atunci cand il alimentezi pe cel mic.

Pungile de plastic sau biodegradabile
In primul rand este important sa te asiguri ca acestea nu sunt accesibile celui mic, pentru ca pot pune in pericol viata acestuia prin sufocare, chiar si cele de dimensiuni mici.


Alimentația celui mic la plimbare
Este bine sa iei cu tine cel putin un biberon si sa fii pregatita sa il alimentezi pe cel mic ori de cate ori este necesar. Poti lua cu tine lapte, apa si chiar suc, in functie de varsta copilului. De asemenea, intotdeauna este bine sa ai la tine suzeta, indiferent ca vei alege sa o folosesti sau nu. 


Jucăriile preferate ale celui mic
Impacheteaza cateva hainute de rezerva. Intotdeauna trebuie sa ai in gentuta cateva hainute de rezerva pentru cel mic. Hainele se pot murdari foarte usor  si trebuie sa le poti schimba in caz de nevoie. Nu uita sa pui in geanta si jucariile preferate ale bebelusului. Ia cu tine una, doua jucarii pe care stii ca cel mic le prefera. In caz ca se plictiseste de una dintre ele sau aceasta devine murdara, vei avea intotdeauna de rezerva o alta jucarie care sa il mentina linistit si fericit. Daca bebelusul tau se afla la varsta la care ii ies dintisorii, este bine sa pui in geanta si o jucarie special conceputa in acest sens. Crema impotriva iritatiilor provocate de scutece este la fel de importanta. Indiferent ca vei avea sau nu nevoie, este bine sa ai in gentuta o astfel de crema. 

Nanan Camera Bebelusului


Nu uita de tine cand pregatesti geanta bebelusului 
Desi ai putea fi tentata sa uiti de tine atunci cand pregatesti geanta bebelusului, este totusi indicat sa pui in geanta cate ceva si pentru tine – o sticla de apa, plata sau minerala dupa preferinte dar si niste sendvisuri sau gustari pe care sa le ai la indemana in caz ca plimbarea se prelungeste. Atat pentru tine cat si pentru cel mic este bine sa ai pregatita o solutie de protectie solara, pe care sa o poti folosi la nevoie. Verifica termenul de garantie al acestora pentru a te asigura ca nu folosesti o crema expirata.
Ramai conectat cu noi si vezi ultimele noutati:
Instagram: https://www.instagram.com/camerabebelusului
Facebook: https://www.facebook.com/Camera.Bebelusului