Erbesi - un colt de rai pentru bebelusi


Intotdeauna camerele pentru bebelusi au avut ceva special. Detaliile simpatice prezente pe finisajele mobilierului, accesoriile pentru patut si joaca sau cele de dormit contribuie la crearea unui spatiu de poveste fara a fi necesar sa ai experienta in amenajari interioare. Nici piesele Erbesi nu sunt mai prejos de aceasta descriere, fiind unul dintre cele mai cautate si achizitionate branduri dedicate copiilor si parintilor, de pe piata.


Prin intermediul articolelor Erbesi se pune baza unei incaperi care poarta amprenta micutului si bunul gust al parintilor, chiar si in relatiile de codependenta. Iar rezultatul final va fi intotdeauna sigur, placut si atractiv din punct de vedere estetic.


Filozofia brandului Erbesi


Deviza brandului Erbesi este - "O poveste pentru copiii fericiti", o deviza care a luat nastere cu zeci de ani in urma si care astazi ii inspira pe parintii din intreaga lume. Erbesi a luat nastere in Italia in urma cu peste 50 ani. Familia Cantarutti și-a dorit sa ofere posibilitatea parintilor de a dispune nu doar de piese de mobilier frumoase si elegante, ci si de mobilier practic, fiabil si sigur.


Astfel, mica activitate de familie lansata in anul 1966 a devenit un adevarat succes, pe primele locuri ale caracterizarii brandului fiind siguranta pe care piesele Erbesi o pun la dispozitie copiilor zi de zi si care au transformat compania intr-un lider de piata pe segmentul de activitate.


Astazi vei regasi prin intermediul brandului de origine italiana piese simpatice de mobilier pentru un somn linistit inca din prima zi de viata, comode și cabinete care vor face organizarea mai usoara, patuturi cu un concept clasic si patuturi co-sleeping, dar si saltelute moi si confortabile care asigura o pozitie optima in timpul somnului etc.

 Pentru a veni in ajutorul tuturor copiilor si parintilor, Erbesi a dezvoltat in timp numeroase colectii speciale din care ei pot alege cu usurinta piesele de care au nevoie in contrast cu elementele deja existente in camera bebelusului, dar si piese complete cu finisaje contrastante pentru un aspect tot unitar.


Ce produse Erbesi poti alege de la Camera Bebelusului


In prezent, la Camera Bebelusului iti oferim o gama variata de produse ale brandului Erbesi, de nelipsit fiind colectiile Tippy Jolie, Charlie, Pongo Design, Dado, Tato, Elite, Ninna sau Tiffany Lux (colectie dedicata celor care-si doresc accesorii premium) etc.

Bineinteles, dispunem de piese variate in culori neutre, din lemn de fag tratat cu vopsea pe baza de apa care indeplinesc cele mai inalte standarde de siguranta si calitate, dar si seturi de pat complete cu salteluta antireflux inclusa, comode cu masuta de infasat, mobilier simplu si dublu co-sleeping, cu laterale culisante, ideal pentru asocierea cu patul parintilor sau pentru a fi transformat intr-o piesa de mobilier pe care cel mic o poate utiliza chiar si peste ani.


Asadar, avem incredere in produsele Erbesi care pot fi ale tale cu cel mai avantajos raport calitate-pret si de care va veti indragosti pana la ultimul detaliu in parte. Cu Erbesi, amenajarea camerei bebelusului e mai simpla ca niciodata. Asa ca asteptam sa va cunoastem si sa va punem la dispozitie articolele variate ale acestui brand.