Papusi si Bebelusi Super realisti silicon

 

Iti mai amintesti cand erai copil si te bucurai de o multime de jucarii? Poti sa faci un efort chiar si sa-ti amintesti care era jucaria ta preferata? Azi, copiii nu se mai joaca atat de mult cu jucariile clasice, ci prefera gadgeturile. Exista avantaje, dar si dezavantaje pentru acest lucru. In acest articol, vom vorbi de avantajele jocului cu papusile Reborn pentru copii. Da, ai citit bine - papusi Reborn - nu papusi obisnuite.

 

 

Ce sunt papusile Reborn?

 

Papusile Reborn (sau acesti bebelusi super-realisti reborn Guca) sunt papusi hiper-realiste care arata ca niste bebelusi adevarati, dar sunt fabricate din vinil si silicon. Originea acestor papusi dateaza din Germania celui de-al doilea Razboi Mondial, cand mamele, care se confruntau cu o lipsa acuta de resurse, au fost nevoite sa refaca si sa redecoreze papusile fiicelor lor, astfel incat sa para ca noi.

papusi fetite reborn gucca camerabebelusului

Curand multi pasionati de papusi au agreat tot mai mult abordarea realistica si au inceput sa indrageasca tot mai multe aceste papusi deosebite. Rebornig este procesul prin care sunt fabricate papusile realiste, din silicon si vinil. Prin utilizarea acestor doua materiale, se poate exprima mai usor tandretea, similitutinea si naturalismul pielii unui bebelus. Papusile Reborn au devenit rapid o tendinta in lumea jucariilor. Prima data au devenit populare in Statele Unite, iar apoi trendul a ajuns si in Regatul Unit, Australia, Germania, Canada si toata Europa, inclusiv in Romania.

 

 

Nou Nascut reborn realist Guca - Beneficii

 

Aceste papusi reborn supra-realiste aduc o serie de beneficii atat pentru parinti, cat si pentru copii. Utilizarea lor principala este de a inlocui dorul si tristetea pe care un parinte o poate simti in urma pierderii copilului.

 

In prezent, papusile supra-realiste sunt folosite si ingrijire de multe persoane, in special femei, ca si cum ar fi bebelusi adevarati. Ii imbraca, ii scalda, ii scot la plimbare.

Papusile Reborn nu sunt doar o incantare pentru ochi, ci si o piesa de artizanat unica de care ne indragostim cu totii. Ele sunt, de asemenea, un instrument foarte important de terapie, utilizat din ce in ce mai mult in tratarea diferitelor patologii.

Bebelusii Reborn sunt folositi in scopuri terapeutice, de exemplu pentru copiii cu autism sau pentru pacientii cu Alzheimer. Desi inca nu exista studii relevante, la fel ca in cazul terapiilor cu animale, se stie ca aceste papusi pot ajuta la ameliorarea problemelor de autism si la dezvoltarea abilitatilor de comunicare.

In cazul persoanelor care sufera de Alzheimer, papusile Reborn le pot ajuta pe acestea sa iasa din izolare, sa retraiasca momente din copilarie si sa-si imbunatateasca receptivitatea. De fapt, in SUA acesti pacienti sunt deja tratati in  mod obisnuit cu papusi Reborn, pentru ca realismul, dimensiunea si modul in care sunt fabricate reprezinta un instrument complementar tratamentului medical.

Nou nascut reborn realist Guca

Papusile Reborn sunt folosite de asemenea pentru combaterea depresiei, in special in cazul femeilor. Specialistii recomanda intotdeauna utilizarea acestora in mainile unor profesionisti si in cadrul unor terapii supravegheate.

Pentru proaspetele mamici, papusile Reborn sunt, de asemenea, foarte utile atunci cand vine vorba despre adaptarea la viata cu bebelusul adevarat. Astfel, de multe ori, papusile Reborn Guca sunt folosite la cursurile pregatitoare de puericultura. Multe moase pregatesc lectii demonstrative cu acesti bebelusi nou nascuti supra-realisti reborn Guca din vinil, pe care ii folosesc pentru a-si exersa si dezvolta abilitatile.

 

Beneficiile papusilor Reborn pentru copii

 

Copiii folosesc papusile ca forma de amuzament si distractie. Dupa cum stim cu totii, unii copii raman acasa cu bona pentru ca parintii trebuie sa mearga la job, asa ca papusile devin un mod de a alunga plictiseala. Cu ajutorul papusilor bebe supra-realiste Reborn, copiii isi pot imbunatati increderea, creativitatea, capacitatea de a vorbi in timp ce se joaca cu papusile. Isi pot perfectiona increderea in sine pentru a nu fi timizi si balbaiti in societate. Isi pot perfectiona creativitatea astfel incat sa isi poata imagina diferite scenarii in timp ce se joaca cu papusile. In cele din urma, isi pot perfectiona capacitatea de a vorbi in public. In timp ce invata, copiii se si distreaza cu papusile.

 

Avantajele detinerii unor bebelusi super-realisti reborn Guca

 

Papusa silicon realista pentru dezvoltarea abilitatilor sociale

In timp ce se joaca cu papusile, copiii pot invata sa comunice cu o alta persoana si sa fie politicosi. Jocul cu papusile poate accelera dezvoltarea vorbirii si combaterea fricii. Prin simpla comunicare cu o papusa silicon realista Reborn, copiii isi pot gasi incet ritmul si se pot intelege cu ceilalti.

 

Papusa fetite nou nascut silicon

Responsabilitate

In timp ce se joaca cu papusile, copiii isi pot dezvolta propria personalitate, pot deveni mai responsabili, pentru ca au grija de cineva, chiar daca este o jucarie. Ei pot invata cum sa aiba grija de oamenii din jurul lor, ce e bine si ce e rau.

 

Papusa fetite nou nascut silicon pentru empatie si compasiune

Jocul cu papusile Reborn dezvolta de asemenea sentimentele de compasiune si empatie fata de ceilalti. Doar imaginandu-si ca o papusa este bolnava copilul poate avea grija de ea. Jocul cu papusile poate invata creierul cum sa proceseze emotiile, iar in viitor acei copii vor deveni iubitori.

 

Papusa realista pentru fetite pentru dezvoltarea imaginatiei

In timp ce se joaca cu papusile Reborn, copiii isi pot dezvolta abilitatile de imaginatie pentru ca isi pot inchipui diferite scene in minte. Ei pot invata sa fie mai creativi.

 

 

Papusa realista pentru fetite

Abilitati esentiale de viata

Alaturi de papusile Reborn, copiii pot invata cum sa se hraneasca singuri si cum sa aiba o igiena adecvata. Hranind pur si simplu papusile, ei pot invata cum sa manance singuri, pastrand o buna eticheta. Pur si simplu, scaldand papusa, ei pot invata cum sa faca baie singuri. Facand curat in zona in care s-au jucat cu papusa, ei pot invata sa aiba grija de ei insisi, sa pastreze o buna igiena.

 

Pregatirea pentru un frate

Puteti folosi o papusa silicon supra-realista Reborn pentru a introduce unui copil ideea ca va avea un frate sau o sora in viitorul apropiat.

 

Pentru toti oamenii in general, papusile din copilarie au reprezentat o parte fundamentala a primilor ani de viata. Prin joc, ne-am dezvoltat imaginatia, abilitatile sociale si ne-am distrat. Alaturi de papusile noastre, am descoperit simtul responsabilitatii, avand grija de cineva drag. Daruiti mai departe o papusa din silicon super realista si duceti traditia mai departe.