Afla cat de util poate fi un patut co-sleeping pentru bebelusul tau

Odata cu venirea unui copil pe lume, orice parinte isi doreste sa-i asigure celui mic tot confortul de care el are nevoie si tot ce-i mai bun pentru sanatatea sa.

Iar piesele de mobilier alese special pentru odihna si recreerea acestuia inca din primele zile de viata ii pot influenta dezvoltarea.

De aceea suntem si noi de parere ca alegerea unui patut de bebelusi nu trebuie facuta la intamplare sau in graba, tinand cont atat de nevoile celor mici, cat si de dorintele noastre, de fiabilitatea patutului, dar si de durabilitate.

 reduceri black friday patuturi cosleeping

Ce sunt patuturile pentru co-sleeping

Specialistii pediatri sunt de parere ca si bebelusii au nevoie de spatiul lor propriu. Legatura dintre parinti si copil este una deosebita, in special cea dintre bebelus si mama. Cu fiecare clipa in care mama-si hraneste bebelusul, acesta se cuibareste la sanul mamei unde resimte dragostea ei, grija, protectia si siguranta pe care ea i-o ofera.

Iar pentru parintii care nu sunt pregatiti sa se desparta temporar de copil sau nu au posibilitatea de a creea o camera proprie copilului, aceste patuturi co-sleeping sunt concepute in mod special astfel incat sa permita atasarea lor de patul parintilor. Practic, aceste patuturi le ofera bebelusilor propriul lor colt de odihna, timp in care pot fi in permanenta supravegheati de catre parinti.

 

De ce au devenit atat de populare aceste patuturi in ultimii ani?

Inca din cele mai vechi timpuri, cand nu existau aceste patuturi, parintii si-au dezvoltat un obicei in care ritualul aparent de odihna se desfasura alaturi de bebelusi.

De cele mai multe ori bebelusii erau pusi la mijloc, intre parinti, astfel incat el sa aiba contact cu ambii si sa se simta pe deplin protejat, iar in cazul unor nevoi sa poata interveni fiecare dintre cele doua pariti. Insa, s-a ajuns la concluzia ca aceasta practica ce are loc si in zilele noastre, vine cu numeroase dezavantaje atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Paturile limitate din punct de vedere a dimensiunilor nu doar ca nu le ofera copiilor un spatiu adecvat ca cei mici sa se desfasoare in voie, sa-si descopere simturile si sa se dezvolte armonios, dar limiteaza deseori si confortul parintilor. De teama de a nu-i face niciun rau celui mic, parintii isi se retrag adesea pe o bucatica de pat iar odihna loc poate avea de suferit. Sau pot aparea o serie de incidente neplacute, de ambele parti.

 

Patuturile co-sleeping le ofera posibilitatea atat celor mici, cat si celor mari, sa se poata odihni in voie fara a-si mai face griji privind problema spatiului. Si pentru ca aceste patuturi sunt prevazute cu un cadru inalt, cel mic va fi totodata in deplina siguranta, fara a exista teama ca ar putea sa cada din pat, sa se loveasca, sa fie lovit etc.


Avantajele patuturilor Co-Sleeping

 

Cateva dintre avantajele principale le-am mentionat si anterior. Nu e putin lucru ca cel mic sa beneficieze de propriul sau spatiu de odihna, conceput special pentru el, oferind in acelasi timp armonie si liniste parintilor.

Dar patuturile moderne vin si cu alte numeroase avantaje. De exemplu, acestea sunt confectionate dintr-un lemn solid, durabil, precum lemnul de fag, care ii ofera o rezistenta indelungata in timp, si care este vopsit cu vopsea pe baza de apa ce nu emana vapori toxici care ar putea degrada starea de sanatate a copilului.

reduceri black friday patuturi cosleeping camerabebelusului

De asemenea, exista o varietate larga de dimeniuni a acestor patuturi astfel incat sa poata fi ajustate cu usurinta in functie de inaltimea patului pentru adulti.

Pot fi utilizate conectate direct la patul parintilor, dar si in mod independent. Sunt usor de asamblat iar la www.camerabebelusului.ro gasesti astfel de patuturi echipate cu toate accesoriile necesare, de la protectie de pat, salteluta si chiar si lenjerie din materiale durabile.

Totodata mecanismul lor este conceput special asigurand copilului o pozitie optima si o dezvoltare armonioasa a coloanei vertebrale, suportul poate fi reglat pentru a preveni refluxul copilului dupa alaptare, iar rotile prevazute cu blocatori va permit sa amplasati patutul oriunde in locuinta si sa-l fixati pe pozitie.

Daca v-am facut curiosi, iata si cateva sugestii de patuturi pe care sa le introduceti in viata bebeluslui dumneavoastra.

 

Patuturi Cosleeping Erbesi

Pagtuturile cosleeping Erbesi fac parte din seria celor mai cautate patuturi din ultimii ani. Aceste patuturi sunt extrem de simpatice, cu un design animat cu finisaje fine, realizate din lemn de fag astfel incat sa te poti bucura de ele chiar si la nasterea celui de-al doilea copil.

reduceri black friday patuturi co sleeping camerabebe

Somiera pe care se amplaseaza salteluta pufoasa este reglabila in doua pozitii, astfel incat cel mic sa detina intreg confortul de care are nevoie fara ca parintii sa mai aiba grija modului in care acesta se va dezvolta sau impactul pe care-l poate avea un patut nepotrivit asupra organismului.

Colectia Erbesi este prevazuta cu laterale culisante care le permit o utilizare individuala, fie o ajustare perfecta in prelungirea patului incepand cu prima zi de viata si pana la 5 ani. Ulterior, aceste patuturi cosleeping pot fi transformate intr-un alt obiect de mobilier si vin prevazute inclusiv cu un dulapior ce poate fi utilizat pentru depozitarea facila a accesoriilor bebelusului.

Poti achizitiona un pat Erbesi simplu sau poti opta pentru un set de pat cu salteluta si lenjerie inclusa.

 

Patuturi Cosleeping Azzura

Nici colectia Azzura nu e mai prejos, fiind de asemenea o marca italiana inregistrata, certificata din punct de vedere al calitatii, al durabilitatii si al sigurantei pe care aceasta le-o ofera celor mici.

Nu lipsesc patuturile in culori calde, linistitoare, cu modele dintre cele mai placute si gingase, asa cum sunt si bebelusii dumneavoastra.

Totodata, in colectia Azzura veti gasi acelasi mobilier sofisticat din lemn durabil, care a fost vopsit astfel incat rezultatul final sa fie placut si non-toxic.

Patuturile cosleeping Azzura sunt prevazute cu margini rotunjite ce asigura protectia bebelusului in timpul somnului sau in timp ce se joaca, 3 nivele ajustabile, iar pachetele complete detin saltea anti-reflux si anti-sufocare, materialul din care acestea sunt confectionate asigurand o pozitie optima, dar si o siguranta ridicata.

La camerabebelusului.ro vei gasi inclusiv patutul Azzura pentru gemeni, ca atunci cand fericirea sa devina infinita. Astfel, cei mici vor creste in permanenta impreuna si se vor descoperi unul pe celalalt, zi de zi.

 

Reduceri BF patuturi cosleeping

Cu ocazia Black Friday, Anne Bebe si Camera Bebelusului vine in ajutorul vostru cu un cadou de 15% reducere suplimentara, astfel incat sa va mobilati casa si s-o pregatiti pana la cel mai mic detaliu pentru venirea pe lume a bebelusului si pentru dezvoltarea armonioasa a acestuia.

Veti gasi numeroase optiuni de patuturi cosleeping la cel mai avantajos pret de pe piata si bineinteles, de cea mai buna calitate.