Cum se utilizeaza masuta de infasat pentru bebelusi?

 

Stim deja ca mamicile sunt super-eroine. Iar masutele de infasat reprezinta unul dintre accesoriile principale catre care mamicile moderne isi adreseaza atentia la venirea unui nou bebelus pe lume.

 bebe infasat

Chiar daca mamicile si bunicii nostri nu au avut astfel de masute de infasat la dispozitie in vremea lor, nu inseamna ca acestea sunt un moft in prezent. Dimpotriva! Aceste masute speciale ne ajuta sa ne facem viata mai usoara si sa transformam grija pentru bebe intr-o placere simpla, care ne faciliteaza sarcinile zilnice. 

 

Chiar daca utilizarea acestor masute de infasat nu e nicicum o filozofie, pentru mamicile aflate la inceput de drum, aceste sfaturi in utilizarea lor, pe care ti le vom prezenta astazi, se pot dovedi a fi un real ajutor. Iata asadar cateva optiuni disponibile de mese de infasat si cum se utilizeaza.

 

Mese de infasat si modul de utilizare

 

Daca intentionezi inainte de toate sa achizitionezi o astfel de masa, iti reamintim ca la Camera Bebelusului vei putea gasi toate modelele despre care iti vom vorbi astazi, dar si intreg necesarul de care poate avea nevoie bebelusul tau. Portofoliul cuprinde atat piese de mobilier si accesorii deosebite pentru camera acestuia, cat si articole de imbracaminte, necesarul pentru maternitate, jucarii, articole de botez etc.

Toate produsele sunt de cea mai buna calitate, fiind realizate din materiale durabile, cu modele simpatice si de efect, care corespund standardelor europene si a celor mai ample norme prevazute de medicii pediatri, din dragoste pentru copilul tau. Iata care sunt secretele meselor de infasat.

 

Cadita cu masa de infasat

cadita cu masuta de infasat

Daca esti in cautarea unei piese de mobilier multifunctionale care sa te ajute si cu infasatul celui mic, poti opta pentru comodele prevazute cu cadita si masuta de infasat. In aparenta, aceste cabinete păr simple piese de mobilier, cu corpul din lemn tratat cu vopsea pe baza de apa si un decor simpatic, adecvat pentru orice copil, indiferent de sex. 

Blatul superior reprezinta de fapt masuta de infasat pentru copilul de 0-6 luni, realizata din PVC lavabil. Ca sa te bucuri de aceasta masuta de infasat nu trebuie decat sa ridici blatul atunci cand doresti sa-l speli pe micutul tău, iar ulterior acoperi cadita tragand jos masa de infasat sau atasand-o corpului de mobilier la partea superioara (in cazul celor detasabile). Vei gasi numeroase comode practice de la brandul Nanan, pe care sa le asortezi perfect cu celelalte elemente si piese de mobilier din incapere. 

 

Masa de infasat Erbessi

Si brandul itian iti pune la dispozitie cele mai placute si practice comode bebelusi prevazute cu masuta de infasat. De exemplu, comoda Stella Design sau Typpy Jolie sunt echipate de asemenea cu o cadita ergonomica, compartiment pentru depozitarea accesoriilor de spalat si masuta de infasat din material moale, pe care o poti detasa cu usurinta.

 Dupa ce faci baie bebelusului, poti alege sa amplasezi masuta de infasat cu usurinta deasupra cabinetului sau o poti pozitiona in cel mai apropiat loc al incaperii pentru a-l imbraca/infasa, astfel incat cel mic sa nu stea expus aerului rece prea mult timp. Datorita rotilor din alcatuire poti deplasa cabinetul in cea mai calduroasa incapere unde sa transformi baita într-o adevarata placere. Iar cele 3 sertare din alcatuire te vor ajuta sa depozitezi intregul necesar de care cel mic poate avea nevoie inainte sau dupa baie, accesoriile fiind pretutindeni la indemana astfel incat sa termini baita in cel mai scurt timp si să-l pregatesti pentru odihna. 

 

Masa de infasat Azzurra

masa de infasat azzura

Daca bebelusul se rasfata dupa baita si adoarme cu viteza luminii, masa de infasat de la Azzurra va fi alegerea ideala. 

Aceasta masa de infasat este prevazuta cu o fanta laterala care iti permite s-o pozitionez la capatul patutului, pozitionand marginea acestuia in dreptul fantei pentru a o fixa pe poziție si a o detasa oricand, la nevoie. 

Aceasta masuta are o dimensiune de 80 x 70 cm, fiind ideala atat pentru bebelusii micuti, cat si pentru cei mai mari sau cei aflati in deplina dezvoltare. 

Suportul este realizat din lemn de fag tratat cu vopsea pe baza de apa, care-i ofera durabilitate si asigura sănătatea celui mic datorita faptului ca nu emana substante toxice pe care bebelusul le-ar putea inhala. De asemenea, masa de infasat vine insotita de o salteluta moale ce asigura o pozitie ergonomica, ce poate fi imbracata de o husa speciala pentru a se pastra mai bine in timp. Totusi, salteluta poate fi folosita si ca atare prin amplasarea acesteia deasupra suportului, urmand ca dupa baita sa-ti infesi bebelusul si sa-l pui la somn in patutul lui. 

 

Mese de infasat cu intaritura

masa de infasat cu intaritura

Daca-ti doresti o simpla masuta de infasat, poti apela la cele separate pentru comoda de la Nanan sau la cele prevazute cu intaritura. Aceste masute de infasat iti permit sa le asociezi cu usurinta cu mobilierul pe care deja il detii, respectiv cu patutul bebelusului sau cu o comoda.

Mesele de infasat cu intaritura au dimensiunea de 50x80 cm, fiind ideale pentru corpurile cu latime de 70 cm. Buretele din care sunt confectionate aceste masute este prevazut cu o intaritura ce ofera mai mult confort, materialul fiind moale si placut pentru bebelus, dar si lipsit de toxicitate datorita materialelor prietenoase din sunt concepute.

 

Asadar, vei regasi numeroase masute de infasat, simple sau prevazute in cadrul unei comode ce dispune inclusiv de cadita pentru imbaiere, care fac igiena bebelusului mai usoara ca niciodata. Mecanismul de utilizare este la fel de practic, astfel incat nicio mamica aflata la inceput de drum nu va preintampina probleme in utilizarea acestora.