Cum se schimba viata de proaspeti parinti si botezul, pe timpul pandemiei

 

Pandemia de Coronavirus a luat prin surprindere intreaga planeta si incepand de la mijlocul lunii Martie a acestui an a afectat si vietile noastre, ale romanilor. Toate planurile si obiectivele au fost modificate sau chiar anulate fara mila. Ne-am confruntat cu multe schimbari de stil de viata survenite brusc, din cauza luptei cu raspandirea Covid 19.

Din pacate, nu doar planurile profesionale au fost adaptate noilor conditii, ci si cele personale, fiindca nici un eveniment nu a mai fost permis a se desfasura in conditiile in care, inainte,  insemnau normalitatea: cu toti prietenii si toata familia alaturi.

Daca insa poti amana o nunta, fiindca iti doresti sa astepti pana cand o vei putea face asa cum planuiai, sa amani o nastere este imposibil! Copilasul nu intarzie sa vina pe lume, si dupa venirea lui urmeaza o perioada grea, dar plina cu momente frumoase! Acele momente magice pe care ai visat sa le pastrezi sub forma celor mai frumoase amintiri, sub forma de poze si filmulete. Punctul culminant, petrecerea de botez, va trebui sa se desfasoare conform noilor conditii de siguranta.

Chiar daca nu te mai poti bucura de vizite din partea rudelor si prietenilor, de petreceri alaturi de alti-parinti si copii, sau de un botez la fel de fastuos, iata trei sugestii din specialistilor de la AnneBebe, pentru a nu rata cele mai frumoase momente din viata bebelusului, chiar si in pandemie:

 

  • Alege tinutele pentru Botez la care ai visat, chiar daca va fi organizat in cerc restrans. Poti trimite un album foto deosebit tuturor celor care ar fi trebui sa participe, pentru a bucura de momentele emotionante alaturi de voi;

 

 

  • Nu renunta la sedintele foto cu bebe. Timpul trece repede. Alege tinute deosebite si fa poze in curtea casei, sau in timpul iesirilor la aer, chiar daca mergeti la un colt de padure unde nu sunteti decat voi;

 

La AnneBebe veti gasi o sumedenie de rochite si costumase, din materiale naturale, care arata exceptional si sunt disponibile la preturi accesibile. Aceasta rochita in nuanta de fildes va atrage toata admiratia, iar fetita se va simti foarte confortabil purtand-o.

 

 

  • Marcheaza momentele importante cu obiecte dedicate pastrarii amintirilor frumoase, cum ar fi Rama foto cu amprenta, care iti va arata mereu cat de micute si de dulci erau palmutele sau talpile 

 

Articol realizat de echipa Amnascutacolo.ro