Idei bune pentru a sustine firmele din Romania in perioada pandemiei

In aceste momente, viata in Romania este pusa sub semnul intrebarii, in special in randul firmelor romanesti, printre care ne aflam si noi. De aceea, mai mult ca niciodata fiecare roman ar trebui sa cugete la modul in care poate ajuta o firma ce produce in Romania sa treaca peste pandemie si astfel sa sustinem economia romaneasca. 

 

 

Cum putem ajuta o firma care produce in Romania sa treaca peste pandemie

Ani la rand, AnneBebe si www.camerabebelusului.ro au depus toate eforturile pentru a veni in ajutor tuturor parintilor, cu intreg necesarul de care au nevoie toti cei mici - de la articole pentru casa, pana la articole de botez, uz sanitar si personal. Si impreuna am reusit sa facem oamenii fericiti, contribuind in permanenta la transformarea viselor in realitate.

Dar acum viata ne incearca pe toti, de la mic la mare. E cel mai bun moment sa rasplatim toate eforturile depuse de pana acum de milioanele de antreprenori din Romania, oferindu-le sansa de a se regasi si maine pe piata.

Voi sunteti cei care ne-ati oferit satisfactia unui lucru bun facut pana la capat si care ne-ati umplut inimile de bucurie. Iar tot voi sunteti cei care decid soarta noastra de acum incolo. Impreuna putem face Romania un loc mai bun, asa cum ne-au invatat si stramosii nostri, de la Stefan Cel Mare incoace. Iar sustinerea companiilor romanesti, a afacerilor mici si mari, care ne-au fost alaturi in cele mai importante situatii si care au raspuns prompt nevoilor noastre e posibila prin gesturi infirme, dar atat de mari.

 romania-made-in

 

 

Achizitionati de la producatorii romani

Stim! Cu totii gestionam atent bugetul pe care-l cheltuim in aceste zile. Chiar daca pe piata din Romania unele lucruri si accesorii sunt mai scumpe, cu precadere cele produse la noi in tara, acestea sunt inzecit de o calitate mult mai buna, cu maxim de atentie la detalii. Nimic nu se compara cu hainuta aceea unicat pe care o alegi la botezul copilului si care-i corespunde intru tocmai, cu legumele acelea proaspete si pline de savoare, cu acele perechi de incaltaminte cochete, lucrate cu atentie la detalii. Iar lista ar putea continua!

 

romania

Companiile romanesti pun accent pe calitate, pe emotie, pe lucrul bine facut si dus asa cum trebuie la bun sfarsit. Pun accentul pe voi si din iubire scot piese minunate dupa care zeci de popoare ravnesc. Asa ca le putem sustine in continuare achizitionand produse de la aceste persoane, din magazinele si atelierele lor de creatie, fie prin intermediul achizitiilor din magazinele online. Si totul e pe deplin sigur! Produsele pot fi expediate intr-un ambalaj atent, delicat, local sau national. Imaginati-va privirea unei mame care primeste primul costumas al bebelusului, in maternitate, de la tatal copilului sau de la rude. Sau fericirea de pe chipul bunicii, al mamei, cand primeste toate lucrurile de care are nevoie atunci cand se afla in izolare. Puteti oferi chiar si carduri cadou, in caz ca nu gasiti nimic care sa va impresioneze in acest moment. Sa nu uitam ca gusturile sunt deseori extrem de intime si personale.

 

 

Lucrurile marunte ne fac oameni mari!

Acum ai ocazia sa ajuti

 
 
 

Impreuna facem Romania mai buna si depasim necazurile

In decursul ultimilor 4 ani, noi ne-am implicat activ in multe acte de caritate si donatie, valoarea acestor fapte bune financiare depasint 125.000RON. Am facut donatii catre asociatii pentru constructii de spitale, amenajari de sectii pentru copii bolnavi si locuinte pentru familii nevoiase. Am sustinut financiar cazurilor a numerosi copii bolnavi de cancer, autism, leucemie, schizofrenie si am ramas permanent conectati cu ceea ce se intampla in familiile din Romania.

Cateva asociatii si cauze umanitare pe care le-am sustinut sunt:

  • Asociatia Daruieste Viata - Donatie pentru construirea Spitalului pentru copii
  • Asociatia Casa Tuturor
  • Asociatia SOS Satele copiilor
  • Asociatia Ana si Copii
  • Organizatia Salvati Copii
  • Asociatia Mame
  • Spitalul Marie Curie
  • Asociatia ASCHF Tabara de Vara
  • Asociatia Invingem Autismul
  • Scoli gimnaziale/gradinite din zonele rurale
  • Donatii pentru multi copii care aveau nevoie de bani pentru operatii urgente


Ne dorim sa continuam lantul acestor fapte bune pentru ca suntem convinsi ca doar impreuna putem face ca Romania sa fie mai buna.

Dar, in afara de implicarea noastra si a altor firme din Romania in diferite proiecte ale societatii civile, fiecare roman are posibilitatea de a sustine cu putin efort economia romaneasca, firmele locale, cele care produc in Romania. 

 

 

Sprijiniti afacerile preferate cu un gest GRATUIT

- apreciati, distribuiti, comentati

Cea mai simpla modalitate prin care puteti contribui la mentinerea companiilor romanesti pe piata e sa le oferiti cu caldura impresiile voastre, sa le urmariti paginile de care acestia dispun, sa le oferi comentarii, recenzii, sa le impartasiti cu toti cei dragi care sunt in cautarea lucrurilor perfecte. Sunt gesturi care nu costa si care necesita doar o fractiune din timpul nostru. Iar prin intermediul lor putem schimba intru totul viata a milioane de oameni.

Multumita gestului vostru de azi, maine o familie va fi mai linistita ca isi pastreaza locul de munca, ca va avea acelasi salariu cu care se va putea duce la familia iubita si ca va putea contribui asa cum a visat la cresterea si dezvoltarea armonioasa a unei noi generatii.

  

 

Programati-va cumparaturile

Stim ca e neplacut sa trebuiasca sa fiti in mai multe locuri deodata. Este foarte dificil sa va impartiti atunci cand apar lucruri neprevazute, cand trebuie sa stati la cozi interminabile, cand o programare anterioara dureaza mult mai mult sau atunci cand strabateti in zadar zeci de kilometri doar pentru a gasi lucrurile de care aveti nevoie, uneori degeaba. De aceea va recomandam sa incercati, acolo unde este posibil, sa va programati in detaliu activitatile. Si in magazinele de creatie AnneBebe va puteti programa vizita, pentru a putea contribui impreuna la mentinerea sanatatii tuturor celor din jur.

 

 

Rasplatiti oamenii cu care aveti contact cu un sincer “Multumesc!”

Fie ca vorbim de vanzatorul de la chioscul de paine, de curierul care va aduce pachetele cu surprize fermecate, de doamna care culege dimineata verdeturile proaspete din gradina pe care le vinde la piata, alegeti intotdeauna sa le comunicati nevoile pe un ton jovial si plin de respect.

Si chiar daca purtati masca atunci cand aveti contact, si nu le puteti oferi un zambet pana la ureche, oferiti-le in schimb, intotdeauna, un sincer si calduros “Multumesc!”.

Fiecarui vanzator/antreprenor ii creste sufletul de bucurie de fiecare data cand are un astfel de contact cu persoanele care apreciaza eforturile pe care ei le depun. Iar un simplu multumesc poate schimba intru totul moralul si ziua unei persoane indiferent de statut, in aceste momente delicate.   

Antreprenorii nu sunt statui de fier. Sunt oameni cat se poate de normali care resimt presiunea si influentele negative ale pandemiei.

Haideti sa schimbam Romania si s-o transformam intr-un model demn de urmat pentru generatiile viitoare!

Sustinerea companiilor de azi va duce la dezvoltarea noastra, a tuturor. Iar impreuna putem depasi toate aceste momente dificile din pandemie, sustinandu-ne prin gesturi mici si gesturi mari, care ne vor schimba destinul intru totul, in bine.

 

In incheiere, dorim sa va multumim pentru toate momentele magice in care ati crezut in noi, pentru toate clipele in care ne-ati pus in topul preferintelor voastre alegandu-ne sa va calauzim pasii. Va multumim pentru toate zambetele pe care le-ati impartasit cu noi prin intermediul fotografiilor, al interactiunilor din Social Media si prin vizitele in atelierele de creatie.

Sunteti minunati! Iar sustinerea voastra este dovada cea mai pretioasa ca facem lucrurile asa cum trebuie, cu dragoste si pasiune.