Cum sa asiguri un somn pufos si odihnitor bebelusului tau in fiecare seara?

 Ca parinti, ne facem in permanenta griji cu privire la starea de bine a bebelusului sau copilului nostru. Mananca suficient, se odihneste bine, se dezvolta corespunzator, petrece suficient de mult timp in aer liber? Acestea sunt numai cateva din intrebarile pe care oricare parinte si le adreseaza. Dar cum ar fi daca nu ar mai trebui sa ne facem griji cu privire la somnul bebelusului nostru? Daca am putea sa ii asiguram cele mai bune conditii pentru somn, in fiecare zi dar si in fiecare seara?

 Warmies Baby Camera Bebelusului Annebebe Bucuresti Jucarii termice Bebe jucarii colici

Jucariile termice, un somn pufos si odihnitor pentru cel mic

 Pentru a asigura o dezvoltare corecta si armonioasa celui mic, este necesar ca somnul sa aiba o calitate si o durata adaptata varstei. Dar ce se intampla atunci cand ne confruntam cu probleme legate de somnul bebelusului? Ce optiuni avem la dispozitie? Cum putem sa facem sa-i asiguram o atmosfera de calm si relaxare, dar in acelasi timp un somn placut si odihnitor, in conditii de siguranta si confort, exact ca in bratele protectoare ale parintilor?

 Jucariile termice reprezinta cea mai simpla optiune pe care o avem la indemana. Companioni de joaca dar si de somn, jucariile termice pot fi folosite cu success, atat pentru imbunatati calitatea somnului bebelusului si a copilului mic, dar si pentru a ameliora diferite probleme de sanatate.

 

Cand putem folosi o jucarie termica pentru bebelusi si copii? 

Jucariile pentru bebelusi si copii pot fi folosite atunci cand ne dorim sa imbunatatim calitatea somnului celui mic. Pe langa faptul ca ofera si creeaza o stare de calm pentru cel mic prin caldura degajata, jucariile termice induc relaxarea si prin urmare somnul. Va fi de ajuns ca bebelusul sa primeasca in patutul lui jucaria pentru a-l pregati pe acesta pentru culcare. De fapt, prin utilizarea jucariilor termice, bebelusul nu va mai fi privat de caldura parintilor si nu va incepe sa planga atunci cand va fi dus la culcare. Sentimentul de siguranta si caldura umana va fi reprodus de aceasta jucarie, deschizind poarta celui mic usa catre taramul visurilor.

 In plus, jucariile pentru bebelusi si copii sunt eficiente pentru relaxarea tensiunii musculare dar si a crampelor, durerilor articulare sau abdominale. Ele pot fi folosite cu succes si pentru tratarea colicilor la nou nascuti, dar si in cazul in care bebelusul are nasucul infundat. Indiferent de motivul pentru care alegeti sa folositi o jucarie termica, aveti certitudinea ca de fiecare data, dupa incalzirea in cuptorul cu microunde produsul este lipsit de germeni sau microbi, si poate fi folosit in conditii de maxima igiena.

 Jucarii termice bebe jucarii termice fete Jucarii termice baieti Jucarii termice copii Accesorii termice mamici

Din ce sunt confectionate jucariile termice? 

Jucariile termice sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate, respectand cele mai stricte standarde internationale in domeniu. Materiale naturale folosite ofera siguranta deplina, avand in vedere ca intra in contact cu pielea sensibila a bebelusului. La interior, jucariile termice sunt umplute cu mei si lavanda frantuzeasca. 

Amestecul folosit reprezinta combinatia ideala pentru a asigura relaxarea bebelusului, fiind in acelasi timp cele mai potrivite jucarii senzoriale, capabile sa stimuleze pe cel mic din punct de vedere tactil, vizual dar si olfactiv. Mirosul subtil de lavanda este asigurat pentru o perioada indelungata de utilizare de cateva luni. In cazul in care mirosul incepe sa dispara sau va doriti o aroma mai puternica, puteti intotdeauna sa folositi cateva picaturi de ulei esential de lavanda, care va fi rapid transferat meiului purificat si lavandei din compozitie.

 Care este modalitatea optima de folosire a acestui tip de jucarii? 

Jucariile termice pot fi incalzite in cuptorul cu microunde, timp de 90 de secunde la 800w, oferind avantajul ca se vor pastra calde pana la doua ore. Dupa fiecare incalzire in cuptorul cu microunde, eventualii germeni de pe suprafata jucariei vor fi distrusi.

 Jucarii termice bebe jucarii termice fete Jucarii termice baieti Jucarii termice copii Accesorii termice mamici

Jucariile termice ofera o sursa adecvata de caldura chiar si copiiilor cu varsta sub 36 de luni. In alegerea unei jucarii termice pentru bebelusul sau copilul dumneavoastra trebuie sa tineti cont de dimensiunea acesteia. Desi de obicei se merge pe principiul ca este mai bine sa alegem o jucarie de dimensiuni mai mari, in cazul jucariilor termice acest lucru nu este valabil. Pentru bebelusi si copiii mici, o jucarie de dimensiuni mari nu va putea fi folosita la potentialul maxim si va fi chiar destul de amenintatoare.

 

Promotii Camera Bebelusului

 Jucarii copii calde termice bebelusi promotie septembrie

Camera Bebelusului vine in sprijinul parintilor cu o oferta variata de jucarii termice pentru bebelusi si copii. Pentru ca stim cat este de important sa asiguram celui mic un somn de calitate, oferim o gama larga de produse cu discount, adaptate in functie de varsta celui mic, si realizate conform celor mai inalte standarde din domeniu.

 Ideal ar fi ca in alegerea unei jucarii termice potrivite, parintii sa tina seama de anumite aspecte - varsta si sexul copilului, preferintele acestuia dar si ocazia speciala cu care este oferit acest cadou.

 Fetitele ar putea sa prefere jucariile termice in culori pastelate, alb diafan, roz prafuit sau lila. Companionul ideal pentru fetite ar putea fi unicornul mini, oferit la pretul de 48,99 RON, cu o reducere de 34% fata de pretul standard. Unicornul va deveni astfel prietenul ideal de joaca in timpul zilei, dar si ghidul perfect pentru o incursiune in lumea viselor in timpul noptii. Mini oita blajina din Camera Bebelusului beneficiaza de o reducere de 33%, fiind oferita la pretul promotional de 49,99 RON.

 Daca va doriti insa ceva un pic mai iesit din tipar puteti alege sa oferiti drept cadou bufnita noastra, colorata in nuante dulci de crem si roz. Simbol al inteligentei, bufnita poate deveni in scurt timp cea mai buna prietena a fetitei dumneavoastra. Bufnita din Camera Bebelusului este oferita la pretul promotional de 67 de RON, beneficiind in aceasta perioada de o reducere de 29%.

 Cele mai potrivite jucarii termice pentru baieti

 

Daca trebuie in schimb sa oferim o jucarie termica pentru un baietel, putem intotdeauna sa alegem intre un catel, un raton sau chiar un simpatic Marsupilami. Catelul si ratonul din Camera Bebelusului sunt oferite la pretul promotional de 44,99 RON. Cel mai bun prieten al omului, cainele, il poate insotit de acum pe cel mic sub forma unei jucarii termice pufoase si extrem de pline de haz.

 Putem chiar sa stimulam curiozitatea copiilor alegand sa oferim drept cadou jucarii termice sub forma unor animalute mai putin cunoscute. Marsupilami reprezinta o astfel de varianta. Ochii mari si patrunzatori, blanita moale si catifelata sunt numai cateva aspecte care te vor face sa il indragesti pe simpaticul animalut. Marsupilami este oferit la pretul de 55,99 RON, beneficiind in aceasta perioada de o reducere de 46%.

 Viziteaza siteul nostru la adresa www.camerabebelusului.ro pentru a alege jucaria termica cea mai potrivita pentru copilul tau sau comanda de pe acum o jucarie termica pentru Craciun, pentru a putea beneficia de oferta noastra speciala de reducere. In acest fel, nu vei mai lasa cumparaturile pe ultima suta de metri, si te vei asigura ca ai cumparat o jucarie de cea mai buna calitate, capabila sa ofere un somn placut si odihnitor bebelusului tau la un pret absolut imbatabil!

 Campanie valabila in perioada 15 -30 Septembrie 2019.

Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul Camera Bebelusului, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!