Oferta prezentata in Camera Bebelusului cuprinde obiecte de mobilier, decoratiuni, jucarii, dar si accesorii luxoase, ideale pentru a fi folosite intr-o amenajare plina de eleganta si rafinament a camerei celui mai mic membru al familiei - patuturi din lemn masiv cu cristale Swarovski, saltele cu miez de cocos, dulapuri, comode cu masa de infasat,  comoda cu sertare, toate frumos decorate si accesorizate.

 

Foarte multi parinti aleg sa amenajeze camera bebelusului cu obiecte rafinate si mobilier de lux. O camera pentru un nou-nascut se va schimba odata cu el, pentru ca odata cu varsta, nevoile si dorintele copiilor se schimba, si doar o camera pentru sugari poate fi amenajata exclusiv dupa propria vointa a parintilor. Pentru a realiza un dormitor de lux pentru bebelusi, putem sa folosim pachetele de mobila pentru dormitorul bebelusului, realizate cu deosebita atentie la detalii, din materiale de cea mai buna calitate si cu un design de exceptie.

Cum ar trebui sa arate o camera de lux pentru bebelusi

Patutul prevazut cu baldachin este una dintre piesele cele mai frecvent alese de parintii care isi doresc o astfel de amenajare de lux. Acesta protejeaza bebelusul de lumina soarelui, lumina stralucitoare de la lampa, praf si insecte, ceea ce contribuie la un somn odihnitor al bebelusului. In plus, indeplineste o functie decorativa – este foarte elegant, are un stil clasic si decoreaza dormitorul copiilor cu nuante diafane si falduri gingase. 

 

Salteaua cu miez de cocos. Mulți pediatri și ortopezi sunt de acord că cea mai bună alegere pentru patutul noului-născut este salteaua cu miez de cocos. Aceasta saltea este densa, hipoalergenica, permite o ventilatie corespunzatoare, este rezistenta la umiditate - într-un cuvânt, ofera multiple avantaje. 

Patutul din lemn masiv cu cristale Swarovski - strasurile imita pietrele pretioase si confera patutului un aspect spectaculos, cu straluciri de diamante. Acestea nu ii afecteaza in niciun fel functionalitatea si se gasesc in seturi si accesorii si decoratiuni de lux pentru camera bebelusului , dar si in seturile de mobilier pentru camera bebelusului. 

Camera Bebelusului cuprinde obiecte de mobilier, decoratiuni, jucarii, dar si accesorii luxoase, ideale pentru a fi folosite intr-o amenajare plina de eleganta si rafinament a camerei celui mai mic membru al familiei - patuturi din lemn masiv cu cristale Swarovski, saltele cu miez de cocos, dulapuri, comode cu masa de infasat,  comoda cu sertare, toate frumos decorate si accesorizate.

 

 Comoda cu masa de infasat si cadita. Numele vorbește de la sine: o astfel de piesa de mobilier iti permite să efectuezi baia bebelușilor, pe lângă diverse proceduri suplimentare: schimbarea unui scutec, schimbarea hainelor, masaj sau gimnastică, esentiale pentru dezvoltarea celui mic.


Sertarul pentru lenjeria de pat – acesta este de obicei situat in partea de jos a patutului si este conceput pentru a depozita lenjeria de pat, hainele pentru copii si paturile. Dupa ce copilul va creste, sertarul  poate fi folosit pentru depozitarea jucariilor. La unele modele de patuturi de lux pot exista mai multe sertare (pana la 4).  

Dulapiorul cu sertare din Camera Bebelusului - difera de o comoda pentru lenjerie, avand o capacitate mult mai mare, ceea ce permite depozitarea jucariilor, hainutelor si a altor accesorii pentru bebelusi, dar si depozitarea lenjeriei. Aceste dulapioare sunt incluse in seturi de mobilier, putand fi achizitionate extrem de usor impreuna.  

 

Pentru un astfel de mobilier de lux este important sa alegi decoratiunile potrivite pentru perete: daca peretele este pictat, atunci ai nevoie de decoratiuni simple si texturate. Daca peretele este decorat cu tapet, atunci este necesar sa fie ales un model baroc sau clasic, cu buline vesele sau dungi elegante. Aplicatiile florale de pe pereti se potrivesc de asemenea in compozitia generala a camerei bebelusului amenajata in stil luxos.