Imagineaza-ti o dimineata racoroasa de toamna, in care te trezesti invaluit de atingerea delicata a lenjeriei tale de pat preferate, scaldat in arome fine si in ultimele raze timide de soare. Imagineaza-ti acum cat de mult iubesti sa petreci inca un pic de timp in caldura asternutului, bucurandu-te de un inceput al zilei perfect, chiar daca vremea de afara este mohorata. Pentru a te inveseli, nu ai decat sa privesti imprimeul lenjeriei de pat alese cu atat de multa grija pentru a-ti aduce in coltul gurii un mic suras. Si acum gandeste-te la bebelusul tau. Cu siguranta o lenjerie de pat potrivita este cu atat mai importanta pentru cel mic, atat din punct de vedere al materialului din care este realizata, designului dar si al calitatilor pe care le insumeaza.

 

 Care sunt criteriile de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem o lenjerie de pat pentru bebelusi sau copii?

 

Cel mai important criteriu de care trebuie sa tinem cont intotdeauna este materialul din care este confectionata lenjeria. Lenjeriile de pat pot fi confectionate din bumbac satinat, finet, bumbac 100%, satin de lux, bambus, flanel sau cocolino. Acestea reprezinta numai cateva dintre materialele disponibile pentru lenjerii de pat. Fiecare dintre ele prezinta calitati deosebite, dar si anumite indicatii destul de precise de utilizare, in functie de anotimp sau de procesul de realizare.

 Pentru ca stim cu totii ca pielea bebelusilor este extrem de fina si sensibila, specialistii ne recomanda sa alegem acele tesaturi care sunt confectionate din bumbac 100%, de preferinta bio sau organice. In ziua de astazi trebuie sa avem suficient de multa grija pentru a deosebi produsele adevarate de cele de o calitate inferioara, chiar daca ambalajele ar putea sugera aceeasi calitate a materialului.

 

 De ce sa alegem lenjeriile pentru bebelusi din bumbac bio sau lennjerii bumbac organic?

 

Bumbacul 100% bio sau organic este de preferat datorita faptului ca are un proces de fabricatie extrem de riguros stabilit, controlat in fiecare etapa, de la stadiul de seminte folosite, pana la metodele de prelucrare, pentru a se transforma in obiecte vestimentare deosebite. In plus, lenjeriile pentru bebelusi confectionate din bumbac 100% organic ofera avantajul ca nu folosesc substante chimice in procesul de fabricatie, reducand la minim riscul de a pune bebelusul in contact cu agenti posibil nocivi.

 

 Cum se igienizeaza lenjeriile de pat ale bebelusilor si copiilor mici?

 

Producatorii recomanda ca aceste produse sa fie spalate la masina de spalat, la programul de 30 sau 40 grade, folosind detergent special pentru bebelusi sau detergent pentru haine colorate, care nu ataca tesatura. Nu se recomanda folosirea inalbitorilor chimici, deoarece acestia pot degrada tesatura sau imprimeul, dar pot de asemenea sa ramana cantonati la nivelul fibrelor, prezentand un risc pentru pielea sensibila a bebelusului. Dupa spalare, lenjeria de pat poate fi calcata la maxim 130 de grade, avand grija sa nu atingem plusul.

 Atunci cand vorbim de salteluta bebelusului, specialistii ne recomanda ca macar o data pe luna aceasta sa fie aerisita, pentru a favoriza ventilarea corespunzatoare ce asigura un somn odihnitor si sanatos celui mic.

 Cele mai bune lenjerii pentru bebelusi se gasesc doar in Camera Bebelusului

 

In camera bebelusului veti gasi lenjerii si seturi de pat grupate in functie de colectia din care fac parte. Astfel, cele 4 colectii disponibile va vor incanta cu siguranta, atat din punct de vedere al designului, calitatii materialelor folosite, dar si din punct de vedere al procesului de realizare, proces care respecta cele mai inalte standarde din domeniu. In Camera Bebelusului sunt disponibile patru colectii - colectia Erbesi, Nanan, Andi & Helen si colectia Baby Tex. Fiecare dintre aceste colectii este special gandita pentru a oferi calitati deosebite, un design simpatic si jucaus, dar si o imbinare a mai multor produse in seturi, combinate ideal pentru a fi folosite sau pentru a fi oferite drept cadou.

 Lenjerii Bebelusi personalizate, lenjerii bebe Bucuresti, lenjerie pat bebe bio Camera Bebelusului Annebebe

Colectia Erbesi

Colectia Erbesi cuprinde seturi de produse realizate din bumbac 100% natural. Acesta prezinta avantajul de a fi usor de intretinut, dar si extrem de prietenos cu pielea celui mic. In cazul in care bumbacul este bio, acesta ofera in plus o ventilatie corespunzatoare, permitand pielii sensibile a bebelusului sa respire. In colectia Erbesi veti gasi seturi de lenjerie de trei sau patru piese, dar si o varianta speciala pusa la dispozitie de Camera Bebelusului, si anume setul de lenjerie din trei piese si baldachin din colectia Cucu. Daca alegem seturile de trei piese, trebuie sa stim ca acestea includ un cearceaf pentru salteluta patului, fata de perna dar si un cearceaf de pat. Seturile de patru piese sunt formate din pilota de pat, husa pilota si perna, dar si aparatori de pat care se prind prin intermediul unor panglicute delicate.

lenjerie patut bebe tei lenjerie patut bebe olx lenjerie patut cu baldachin lenjerie patut bebe cu aparatori lenjerie patut ikea lenjerie patut bebelus lenjerie patut bebe ieftine lenjerie patut nichiduta lenjerie patut bebe 3 piese lenjerie patut copii

 Atunci cand alegem o lenjerie de pat, indiferent ca o achizitionam direct din magazin sau online, trebuie sa cunoastem de la inceput cateva detalii legate de dimensiunile patutului, pilotei si pernei celui mic, pentru a putea achizitiona numai acele seturi care se potrivesc perfect. Nu este indicat sa cumparam lenjerii de pat supradimensionate, deoarece acestea pot pune in pericol viata celui mic prin sufocare.

 

Dimensiunile lenjeriei din colectia Erbesi

 

Seturile din colectia Erbesi contin pilote de pat de 70 x 106 cm, realizate din bumbac 100%, cu umplutura usoara, moale si termoizolanta. Husa de pilota are dimensiunea de 118 x 137 cm, fiind prevazuta cu un sistem special de prindere cu arici. Aparatoarea de pat prezinta un sistem de prindere cu fundita, de dimensiunea de 40 x 190 cm, oferind un plus de protectie bebelusului, atat in timpul noptii, cat si in timpul zilei, atunci cand se joaca in patutul lui. In plus, aparatoarea de pat il protejeaza pe cel mic de curentii de aer care pot trece printre grilajele patutului. Cei de la Erbesi au inclus in acest set si o husa pentru perna bebelusului, fiind disponibila in variante de 35 x 60 cm. Materialul exterior al husei este confectionat din bumbac 100%.

 Seturile din colectia Erbesi pot fi utilizate pentru patuturi cu dimensiuni de 60 x 120 cm, 63 x 127 sau 60 x 127 cm. Producatorii italieni ofera garantia unor produse realizate la standarde internationale, de calitate exceptionala, combinate in seturi compacte, gandite special pentru nevoile parintilor si ale celor mici.

 

 lenjerie patut cu aparatori lenjerie patut copil lenjerie patut chicco next to me lenjerie patut copii ikea lenjerie patut cu laterale lenjerie patut copii emag lenjerie patut copii dedeman lenjerie patut copii 140x70 lenjerie patut dedeman lenjerie patut emag

Daca in schimb alegem setul de pat de la Erbesi format din 3 piese, trebuie sa stim ca acesta este format din cearceaf pentru salteluta patutului de 100 x 165 cm, prevazut cu elastic, care ii permite sa se muleze perfect la nivelul saltelei si sa ramana fixat in ciuda miscarilor celui mic. Fata de perna are dimensiunea de 35 x 60 cm, in timp ce cearceaful de pat este de 112 x 163 cm.

 

 Colectia Nanan, alegerea ideala pentru un somn pufos

 

Colectia Nanan cuprinde seturi de lenjerie de pat care sunt confectionate din bumbac 100% si aparatori de pat de prindere cu siret. Materialul textil din care sunt confectionate piesele la exterior este reprezentat de bumbac 100%. In interior, acestea prezinta un strat de poliester de cea mai buna calitate, cu o grosime ideala pentru a permite patrunderea aerului in interiorul patutului. Toate piesele din aceasta colectie sunt confectionate in Italia si pot fi spalate cu usurinta la maxim 30 de grade. Toate aceste piese pot fi utilizate pentru patuturi cu dimensiuni de 60 x 120 cm sau 63 x 127 cm.

 Lenjeria Nanan Fiocco Bej, Lenjeria Nanan Puccio Roz, Preturi lenjerie patut bebelusi,  lenjerii, ursuleti de plus dulci, veioze, nanan, camera bebelusului

In ceea ce priveste designul, veti avea la dispozitie o gama foarte larga de optiuni, atat in ceea ce priveste coloritul, cat si decoratiunile suplimentare folosite pentru lenjerii. Culoarea alba este potrivita atat pentru baieti, cat si pentru fetite, dar aduce un pic mai multe sobrietate fata de culorile diafane ca roz, bleu sau crem. Indiferent de culoarea aleasa, trebuie sa stiti ca piesele disponibile in Camera Bebelusului sunt decorate cu broderii sau aplicatii sub forma de ursuleti sau iepurasi hazlii,  norisori sau inimioare, dar decorate si cu panglici, pentru un plus de stil si eleganta. Trebuie sa va lasati doar in voia imaginatiei si sa alegeti acea lenjerie de pat care va face sa visati la perioada copilariei, alaturi de bebelusul dumneavoastra.

Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul Camera Bebelusului, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!