Camera Bebelusului

Amenajarea camerei bebelusului presupune o multitudine de decizii pe care viitorii parinti sunt nevoiti sa le ia. Daca familia asteapta primul copil, acestea vor fi si mai dificile. Din cauza lipsei de experienta este posibil ca unele aspecte esentiale sa fie superficial tratate, in favoarea altora cum ar fi: un pret mic sau un design atragator.

Cei doi factori mentionati mai sus sunt intr-adevar extrem de tentanti, cu toate acestea, un parinte responsabil trebuie sa tina cont inainte de toate de siguranta si de calitatea obiectelor alese pentru camera bebelusului. Este important de retinut faptul ca nu toate produsele destinate camerei copilului indeplinesc standardele de siguranta, unele fiind chiar nocive pentru sanatate (de exemplu cele care au in componenta formaldehida). 

Ca si restul produselor pentru copii si obiectele de mobilier care se supun exigentelor criteriilor care protejeaza micii consumatori, nu au cum sa fie foarte ieftine, pentru ca materialele prime utilizate, de la cele pentru crearea componentelor si pana la lipici si lac, trebuie sa fie non-toxice, de calitate foarte buna si rezistente. 

Din aceste motive, recomandam parintilor sa aleaga firme si magazine cu o reputatie consolidata in domeniu, care garanteaza pentru produsele comercializate si care sustin o comunicare extrem de transparenta si sincera cu clientii, despre materia prima utilizata, caracteristicile produselor, standardele de siguranta si calitate respectate.

Specialistii de la CameraBebelusului.ro va sfatuiesc:

* Alegeti piesele de mobilier pentru camera bebelusului din lemn. Lemnul tratat foarte putin si doar cu produse non-toxice este mult mai sanatos decat plasticul. Nu emana substante nocive cum ar fi BPA si contribuie la o atmosfera relaxanta. Aceste detalii sunt esentiale pentru dormitorul copilului. In plus, lemnul este mult mai rezistent.

* Daca aveti un buget maxim in care trebuie sa va incadrati, mai bine alegeti cel mai ieftin produs de calitate inalta decat cel mai scump produs de calitate slaba. 

In magazinul online CameraBebelusului.ro sunt prezentate o multitudine de produse pentru camera bebelusului incepand de la patuturi pentru copii si pana la comode cu mese de infasat. Toate sunt de cea mai buna calitate si sunt create respectand inca din faza de proiect toate normele de siguranta pentru ca cel mic sa se simta cat mai confortabil, liber, bucurandu-se de cel mai scazut risc de a se accidenta sau de a intra in contact cu substante nocive. 

Cu un design elegant, in nuante foarte deschise, asigura o atmosfera linistitoare si un mediu deosebit de placut atat pentru bebelus cat si pentru proaspata mamica.

Iata cateva exemple:

Patutul pentru bebelusi Dado, elegant si jucaus, fabricat in Italia, realizat din Lemn solid de Fag, finisat cu vopsea speciala non-toxica. Are un dragut ornament cu ursulet si pe o laterala sunt aplicate stelute vesele. Cititi pe larg descrierea de pe CameraBebelusului.ro

Somiera foarte solida este reglabila pe doua nivele. Poate sustine greutatea unui copilas de pana la 5 ani. Laterale sunt rotunjite pentru a preveni accidentele si usor culisabile cu posibilitate de a detasa una dintre ele, sertarul este spatios, perfect pentru a depozita accesoriile bebelusului, cu doua compartimente. 

Comoda pentru bebelusi Dado din aceeasi colectie jucausa este prevazuta cu o masa de infasat detasabila si o cadita practica, in care poate fi imbaiat in siguranta copilul. Comoda are si 3 sertare incapatoare in care mami poate depozita la indemana toate produsele de care are nevoie, incepand cu cele cosmetice si pana la prosopel si hainute de schimb.

Camera Bebelusului Dado

Va invitam sa studiati intreaga Colectie Dado pe CameraBebelusului.ro!

Patutul cu Saltea, brate si Comoda Soft, pentru mamici sofisticate. Aspectul acestei colectii este impresionant, mai ales ca debordeaza de o calitate superioara evidenta. Patutul cu piele ecologica capitonata nu este doar superb din punct de vedere al aspectului ci si practic: se poate transforma cu usurinta in pat junior sau intr-o canapea spectaculoasa. Lateralele sale sunt detasabile si culisabile iar in privinta spatiului nu se face nici un compromis: patutul dispune de sertar incapator. Aceste caracteristici si materialul rezistent din care este creat – lemn de fag solid, fac ca aceasta piesa de mobilier sa fie una de durata.

Patutul se poate deplasa cu usurinta cu ajutorul rotilor de calitate, din cauciuc moale si poate fi utilizat pana cand copilul implineste varsta de 5 ani, ulterior putand fi transformat in canapea. Siguranta nu a fostdeloc neglijata, pana la cele mai mici detalii. Patutul este vopsit cu lac non-toxic pe baza de apa, conform normelor europene.

 

Salteaua patutului Soft este din spuma - Este fabricata in Italia dupa cele mai inalte standarde, este ferma si asigura o pozitie de somn optima a corpului bebelusului pentru o dezvoltare armonioasa. Coloana in dezvoltare este sustinuta perfect pentru o crestere sanatoasa.

Comoda de infasat Soft pastreaza elementele sofisticate ale designului, dar in acelasi timp gradul inalt de suport pentru activitatile practice. Cele 3 sertare pot depozita cu succes toate obiectele de care mami are nevoie pentru confortul bebelusului iar rotile asigura deplasarea prin camera cu usurinta, 2 dintre ele fiind prevzute cu blocatori. Masuta de schimbat este acoperita cu un pvc moale si non-toxic, emisiile de formaldehida fiind minime.

Patutul este disponibil in variantele Soft Butoni si Soft Cristale. Varianta Soft Cristale vine in intampinarea celor mai sofisticate pretentii ale unei mamici foarte elegante si pretentioase. Cristalele sunt Swarovski si inlocuiesc butonii. Pentru o asortare perfecta si Comoda Soft este disponibila in varianta cu Cristale.

Patutul si Comoda pentru infasat Milky special create pentru cei mai zambareti bebelusi si mamici optimiste, cu multe elemente vesele si jucause aplicate cu bun gust peste tot.

Patutul Milky este realizat din fag solid si se adapteaza etapelor de crestere ale bebelusului pana la clasa pregatitoare. Sigur, practic si cu un aspect foarte placut, patutul raspunde tuturor nevoilor de siguranta si functionalitate, fiind prevazut cu un sertar incapator si reglabil pe doua pozitii. Lateralele sunt culisabile, cu posibilitatea de a detasa una dintre ele iar materialele folosite sunt non-toxice, chiar si vopseaua.

Comoda Milky respecta acelasi design atragator si jucaus, fiind realizata din PAL clasa E1, cu emisii scazute de formaldehida. Dispune de 3 setare incapatoare si roti, 2 dintre ele avand blocatoare. Este echipata cu o cadita ergonomica pentru baita bebelusului.

Patutul si Comoda din Colectia Nido reusesc sa asigure confortul si siguranta pastrand un nivel ridicat de calitate, la un pret foarte convenabil!

Patutul are cadrul solid fabricat din lemn de fag si somiera reglabila pe doua pozitii. Este foarte masiv si durabil. Vopseaua utilizata este nontoxica. Muchiile patutului sunt rotunjite pentru a spori siguranta.

Comoda Nido vine in dotare cu masuta pentru infasat din PVC de calitate controlata si cadita ergonomica pentru baita bebelusului. Are 4 roti, 2 fiind prevazute cu blocatori si dispune de 3 sertare incapatoare. Manerele acestei comode sunt foarte rezistente, realizate din lemn de fag solid.