Ce sa iei cu tine la plaja cand mergi cu bebe?

Sa mergi cu bebe la plaja este modalitatea perfecta sa petreci o zi minunata de vara. Desi nu vei putea petrece ziua linistita pe un sezlong si citind o carte, o sa-ti placa la nebunie sa-l vezi pe micutul tau nu se joaca in nisip si apa.

Am pus la punct aceasta lista cuprinzatoare de elemente esentiale atunci cand mergi cu bebe la plaja. Iti recomandam sa treci prin ea si sa te asiguri ca nu uiti nimic important acasa. Prin urmare, fa bagajul sa mergi cu bebe la mare si pregateste-te de timp insorit cu cel mic.

 

 Camasa Cu Maneca Lunga Baieti Din In Bleu Mayoral

Prima data cu bebe la mare?

Daca e prima data cand mergi cu bebe la mare, pregateste-te sa-ti iei cu tine destul de multe lucruri esentiale. Pielea bebelusilor este atat de sensibila incat trebuie sa te asiguri ca iei toate masurile de precautie importante.

In primul rand, trebuie sa asiguri umbra bebelusului tau zglobiu. De asemenea, iti recomandam sa-l tii pe bebe cat mai acoperit atunci cand este soare. Desigur, nu trebuie sa stai cu bebe pe plaja atunci cand soarele este sus pe cer, cel  mai puternic. Cel mai bine este sa-l imbraci lejer si nu sa-l lasi cu pielea descoperita.

 

Camasa bumbac dungute bleu maneca lunga Mayoral

Poti sa mergi cu un nou-nascut la plaja?

Da, poti. S-ar putea sa fie nevoie sa te asiguri ca ai un loc potrivit pentru ca bebe sa doarma. De asemenea, iti recomandam sa intrebi pediatrul daca este de acord si mai ales daca poate sa-ti recomande cea mai buna solutie pentru protectia solara la nou-nascuti.

De obicei, recomandarea medicilor va fi sa asteptati pana cand bebe implinestei 6 luni pentru aplicarea protectiei solare. Cu un cort portabil de plaja su un bun adapost pentru umbra, poti merge cu bebelusul in siguranta la plaja. Important este sa-l protejezi de vant si soare.

Fie ca mergi cu bebelusul la mare, fie ca mergi cu el la un strand, iata o lista completa cu elementele esentiale de care ai nevoie pentru plaja.

 

1.Hainutele bebelusi pentru plaja 0 - 3 ani

Una din cele mai importante necesitati de plaja pentru bebelusi este imbracamintea de plaja. E critic ca pielea bebelusului sa fie bine protejata de soare si este mai usor sa faci acest lucru cu haine potrivite de plaja - hainute lejere - decat sa folosesti crema cu protectie solara. Chiar daca il imbraci pe bebe in hainute subtiri de vara, intreaba medicul daca poti sa-l ungi si cu crema cu protectie solara (mai ales daca bebelusul are sub 6 luni).

 Salopeta Scurta Baiat Bleumarin Mayoral

Descopera si alte salopete in magazinul nostru--->>> AICI

 

- O palarioara de soare pentru bebelusi

Este cel mai important articole de imbracaminte cand mergi la plaja cu bebelusul. Cauta una cu sireturi, care se poate fixa usor pe capul bebelusului fara a fi nevoie sa i-o asezi mereu. Culorile vesele si distractive sunt minunate.

 

Palarie fedora crem model floreal Fetite Mayoral 10081

 

- Body

Daca poti, alege un body practic, chiar si cu maneci lungi. Acesta este usor de imbracat, va proteja pielea bebelusului si el se va simti confortabil. Body-urile sunt ideale pentru bebelusi. Il poti schimba usor cand este cazul, pentru ca sunt foarte practice.

 body baby plaja

Comanda aceasta salopeta AICI

 

- Prosop cu capison

Dupa o baita in piscina gonflabila sau chiar in mare, poti sa-l infasori pe bebe intr-un prosop moale, cu capison. Alege un model vesel. Este modalitatea perfecta pentru ca bebe sa se incalzeasca si sa nu te mire daca o sa adoarma imediat.

 Prosop Bebelusi Bumbac Cu Capison Cu Ursulet Tato Alb Nanan

Click aici pentru prosop cu capison 

- Ochelari de soare

Pentru bebelusii putin mai mari poti sa te gandesti si la o pereche de ochelari de soare. Acestia o sa-i ajute sa priveasca mai usor razele soarelui si reflectia soarelui in apa. In general, bebelusii nu suporta sa aiba ochelari pe ochi, dar poti sa-i legi cu un elastic la spate, ca sa fie bine prinsi de cap.

 

- Scutece

Nu uita de scutecele pentru plaja. Acestea sunt scutece reutilizabile care au tripla protectie si se pot spala la masina. Pot fi purtate exact asa sau cu un body pe deasupra.

 Paturica de infasat tip port-bebe B670 Bebetto

- Papucei, slapi sau incaltaminte de plaja

Chiar daca bebe nu merge singur in picioruse, poti sa-i pui in bagajele pentru mare o pereche de papucei. Acestia o sa-i protejeze piciorusele, mai ales daca incearca sa mearga si nisipul este fierbinte. In plus, nu o sa se loveasca de pietre sau de scoicile ascutite.

 

- Port bebe marsupiu

O solutie ideala ca sa-l iei pe bebe in mare sau in piscina cu tine este sa folosesti un marsupiu sau wrap. Alege unul respirabil care sa se usuce usor la soare. Iti recomandam de asemenea sa testezi acasa daca marsipiul este potrivit inainte sa-l folosesti prima data.

 

2.Jucarii pentru bebelusi

In afara de hainute, nu ar treubi sa uiti sa iei cu tine la mare jucarii pentru bebe - piscina gonflabila, centru de activitati pentru plaja, cort pentru umbra, diverse jucarii plutitoare, galetusa, lopatica, sita, forme pentru nisip. Acestea vor face ca distractia sa fie si mai mare pentru bebe.

 Jucarie Caracatita Lapidou Plus Bleu Bebelusi Baietei Nattou 879729

Pentru jucarii bebelusi click AICI

3.Geanta de maternitate

In aceasta geanta poti pune toate cele necesare atunci cand mergi cu bebe la plaja dimineata sau dupa amiaza: scutece, jucaria preferata, o carte pentru bebelusi rezistenta la apa, termos cu apa, biberon gustari daca bebe are peste 6 luni si ai inceput diversificarea, jucarii pentru dentitie, cutia suport pentru suzeta, scutece textile, baveta etc.

 

Inca iti faci lista pentru vacanta cu bebe la mare. Te asteptam in magazin - avem o multime de oferte bune care te vor ajuta sa bifezi rapid fiecare lucru de care ai nevoie.

 

Distractie placuta in vacanta cu bebe la mare sau la piscina!