Recomandari si idei de botezuri tematice

 

Timpul se scurge necontenit si a mai ramas doar putin pana cand cel mic va fi increstinat? Organizarea unui botez poate fi coplesitoare, in special pentru parintii care nu au o mana de ajutor la dispozitie sau o idee simpla de pus in practica, prin intermediul careia organizarea acestui eveniment s-ar putea desfasura cat mai usor cu putinta.

 botez tematic unicorn fetite

Sunt atatea detalii de pus la punct - de la stabilirea datei de botez, pana la alegerea locatiei si la organizarea propriu-zisa a petrecerii. De aceea, organizarea unui botez tematic e menita sa-ti vina in ajutor sa transformi intreg procesul de organizare intr-un eveniment de top, care va ramane in amintirea tuturor.

 

Botez tematic pentru fetite

 

Pe cat de entuziasmanta poate fi ideea organizarii unui botez tematic, pe atat poate fi de provocatoare. Un eveniment tematic presupune sa asociezi cat mai perfect detaliile care o reprezinta pe micuta ta, astfel incat finalul sa fie un rezultat tot unitar. Toate elementele alese la un botez tematic respecta aceeasi linie, de la paleta cromatica si pana la prezenta celor mai mici detalii (tinuta, decoratiuni de petrecere, invitatii etc.).

 

In zilele noastre se organizeaza tot mai frecvent aceste botezuri tematice, acestea oferind o idee de baza in jurul careia se vor situa toate celelalte alegeri, simplificand intregul proces de organizare.

Totusi, trebuie sa te asiguri ca un astfel de botez nu e pregatit pe ultima suta de metri caci, trebuie sa gasesti din timp toate accesoriile de care ai nevoie, in cantitatea dorita, astfel incat sa nu afectezi balanta de echilibru. Foarte multe accesorii necesita timp de creatie si/sau de personalizare, iar un botez cu multi invitati va necesita in mod evident, mai multa implicare.

 

Idei de botezuri tematice fetite

 

La fel ca si ideile de botezuri tematice pentru baietei, pentru fetite se pot organiza botezuri cu adevarat speciale, dupa un anumit concept. De exemplu, nu exista parinte care sa nu-si vada fetita drept o adevarata printesa. Asa ca parintii sau nasii pot organiza un botez tematic plecand inclusiv de la aceasta idee.

 

Dar pentru ca botezurile tematice pentru fetite pot fi inspirate divers, iata 4 idei care te vor ajuta sa-I organizezi fetitei tale un botez de neuitat.

 

1. Botez tematic unicorni

idei botez tematic unicorni

Unele fete viseaza sa devina printese conduse catre castelul printului de cai albi si intr-o trasura magnifica. Desi cel mai probabil acesta nu visul unei fetite aflate in primele luni de viata, cu siguranta pe parcursul vietii sale isi va dezvolta o afinitate fata de aceste fiinte supranaturale numite unicorni.

Iar un botez organizat cu aceasta tematica va fi un botez si

mpatic si foarte vesel, memorabil pentru participanti, fara nicio indoiala.

 

trusou fetite unicon botez tematic

De la trusoul de botez unde poti personaliza lumanarea cu o figurina pe masura si mult tull colorat, in contrast cu rochita printesei tale, pana la baloane in forma de unicorni si baloane cat mai colorate, in nuante cat mai similare cu restul paletei cromatice, toate elementele pot fi perfect alese astfel incat sa realizezi un botez tematic cu unicorni, de exceptie.

 trusou botez bebelus tematica unicorn lumanare annebebe

Pentru un plus de unicitate, mama si nasa pot purta accesorii cu unicorni sau isi pot realiza tinuta in contrast cu cea a micutei.

 

 

2.  Botez tematic fluturi

idei botez tematic fluturi annebebe

Inocenta fetitelor din primele clipe de viata ne poate duce cu gandul si la vestitele zane care, se spune ca si-ar veghea suratele prin intermediul fluturilor mari si colorati. Iata asadar, o noua idee tematica de botez, desprinsa din personalitatea fetitelor.

 

Organizarea tematica a unui astfel de botez este de asemenea facila. Poti opta pentru un decor inspirat din natura, pe care sa-l completezi cu o lumanare de botez in nuante de alb si roz, decorata cu dantela si fluturasi. Tortul cu fluturasi si tacamurile cu figurine omniprezente, dar si vestimentatia sau decoratiunile ce vor fi amplasate in sala de petrecere, inclusiv candy bar-ul, pot fi inspirate din aceasta tematica. 

trusou botez fetite fluturi annebebe

 

Poti opta si pentru invitatii creative facute la comanda, pentru marturii si pentru un trusou de botez pe care sa-l personalizezi cu insusi numele micutei.

 

3.  Botez tematic ingerasi

Asa cum parintii si nasii vegheaza asupra micutei, la fel si micile printese au proprii lor ingerasi odata cu primirea botezului sfant.

 idei botez tematic ingeras annebebe

Nici de aceasta data nu pot lipsi detaliile vesele, lucrate cu dragoste si atentie, ce se vor asocia perfect impreuna. Asadar, poti opta pentru culori vesele si pastelate pentru a organiza un astfel de botez tematic, fie poti opta pentru o paleta neutra de culoare la care sa adaugi elemente in culori indrazneate.

 

De exemplu, in asociere cu trusoul personalizat cu ingerasi, ales de nasi si brodat/decorat in nuante de rosu, poti opta pentru baloane transparente, albe, rosii si argintii/auriu care se vor potrivi de minune cu tortul si un un candy bar in aceleasi nuante. De asemenea, poti alege ca invitatii sa poarte cate o fundita in contrast la incheietura sau in piept, iar de pe masa festiva nu vor lipsi marturiile simpatice si accesorii ce se potrivesc perfect. Inclusiv florile pot fi selectionate astfel incat sa respecte tematica pe care ati stabilit-o (de exemplu, poti apela la crini sau combinatii de crini cu trandafiri albi si rosii etc.). 

 

 

4.  Botez tematic ursuleti

Pe langa papusile pe care abia asteapta sa le primeasca in dar, ursuletii vor fi cei mai buni prieteni ai fetitelor. Iar pana in clipa in care micutele isi vor dezvolta toate reflexele necesare astfel incat sa se bucure pe deplin de aceste jucarii, pot lua parte la un botez tematic cu ursuleti, care se va ridica la nivelul asteptarilor.

 idei botez tematic ursulet camerabebelusului

Poti transforma salonul de petrecere intr-un adevarat taram al ursuletilor care, de ce nu, sa fie aranjati cu rochite si/sau fustite din tull, dupa tinuta speciala a micutei. Ursuletul se poate regasi si pe tort, pe invitatii, pe baloane, dar si pe accesoriile pe care le poarta parintii si nasii. Nu trebuie decat sa-ti lasi creativitatea sa scoata tot ce-i mai bun din tine si sa-i oferi micutei acel botez tematic cu ursulet la care si ea viseaza.

idei tematica ursulet botez fetite camerabebelusului

 ursuleti pentru botez fetite annebebebotez tematic cu ursuleti pentru fetite camerabebelusului

ursuleti de plus la botez fetita camerabebelusului

botez cu flori si ursuleti camerabebelusului

bebelus inconjurat de ursuleti camerabebelusilor

La Anne Bebe si Camera Bebelusului vei gasi intotdeauna o mana de ajutor pentru a-ti organiza un botez tematic absolut perfect, cu ajutorul trusourilor de botez complete si de cea mai buna calitate, a marturiilor in contrast, a tinutei de botez pentru micuta ta si nu numai.

 

NOU: Stii ca personalizam trusourile de botez? Mesaje scurte, urari, date, numele nasilor, numele micutei - contacteaza-ne si spune-ne la ce te-ai gandit tu pentru botezul fetitei sau finutei tale. 

 

Speram ca aceste idei te-au inspirat si ca vei alege mai usor tematica botezului pentru fetita sau finuta ta.