Jucariile sunt un mod prin care copii descopera lumea. Cele potrivite le vor starni curiozitatea, le vor stimula simturile si ii vor ajuta in interactiunea cu ceilalti. Jocul in sine este o metoda eficienta de invatare care ajuta la dezvoltarea micutilor.

Warmies jucarii termice jucarii colici bebelusi

Un tip aparte de jucarii sunt cele termice care pe langa numeroasele beneficii ludice si evolutive au si un efect terapeutic. Bebelusul va colera caldura degajata de jucariile termice cu corpul matern sau patern, simtindu-se in siguranta in jurul lor. De asemenea, pot fi folosite si pe post de compresa atunci cand e nevoie.

Jucarii colici bebelusi Camera Bebelusului jucarii bebe

Cum functioneaza acestea?

Ei bine, animalutul de plus este umplut cu seminte care se incalzesc la microunde sau se racesc la congelator. De obiecei, saculetii termici sunt umpluti cu seminte de struguri sau de mei si parfumati cu arome naturale. Bineinteles, acestia sunt antialergenici, asa incat nu exista riscul ca micutul sa dezvolte vreun fel de alergie. Efectul lor terapeutic se aplica in cazul colicilor sau a altor tipuri de burtica sau, in cazul in care bebelusul are anumite tensiuni musculare si atunci cand este racit. Cu alte cuvinte, acest tip de jucarie este alternativa traditionalei sticle cu apa calda, o variant moderna extrem de ingenioasa si utila care nu trebuie sa lipseasca din camera bebelusului.
Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul Camera Bebelusului, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!