Asternutul potrivit este important pentru a-l mentine pe bebelusul tau in siguranta si la caldura. Hai sa aflam impreuna ce ar trebui sa stii atunci cand esti in cautarea de lenjerie pentru copii.

 

Asternutul pentru pat bebe


Asternutul este deosebit de important deoarece bebelusii nu isi pot regla singuri temperatura corpului. Trebuie sa gasesti lenjerii patut bebe potrivite pentru acestia, asigurandu-te ca nu sunt prea reci sau prea fierbinti in timpul noptii. Bebelusii nu ar trebui sa aiba in patut lenjerie de pat libera (paturi, perne, cuverturi sau animale de plus). Poti utiliza in schimb un cearsaf de pat simplu pe saltea.

Micutii ar trebui sa doarma in patura de infasat cu fermoar sau cu nasturi. Pe masura ce micutul creste, poti inlocui patura cu un sac de dormit cu fermoar care va mentine temperatura copilul in parametrii. Sacii de dormit nu trebuie sa aiba gluga si trebuie sa fie pe masura copilului (nu cumpara saci mai mari, gandindu-te ca-i vor fi buni o perioada mai mare de timp).

 

Pentru lenjerii bebe patut co-sleeping CLICK AICI

Lenjerie de pat verde


Bebelusii petrec cel putin 60% din primul lor an dormind, respirand orice este emis de saltea, cearsafuri, perne, cuverturi, pernute si alte accesorii ale patului. Lenjeria de pat mai ecologica te-ar putea costa mai mult, dar va rezista mai bine si va avea o viata mai indelungata.


Unii producatori comerciali au inceput sa foloseasca fibre naturale rezistente la flacara, cum ar fi lana, in loc de substante chimice. Un beneficiu suplimentar este ca lana ajuta la reglarea temperaturii corpului, asigurand-I celui mic un somn mai bun. Daca vrei sa eviti cu totul sinteticele, profita de o adevarata saltea ecologica.

Set Lenjerie Bumbac Cu Ursuleti 3 Piese Bubu Pentru Patut Bebelusi

Aceasta este umpluta fie cu vata de bumbac si lana peste bobinele de otel, fie cu latex natural din arbori de cauciuc. Latexul este cea mai ferma optiune, avand proprietati anti-alergenice, rezistenta la mucegai si o durabilitate ridicata.


Pentru saltele patut bebe CLICK AICI

Panza din care sunt facute lenjeriile



Amestecurile de poliester si bumbac usor de intretinut sunt in totalitate din secolul trecut. La moda sunt cearsafurile din bumbac 100% atat pentru copii, cat si pentru adulti. Producatorii adauga adesea bumbacului un finisaj cu formaldehida pentru a preveni sifonarea si probabil nu iti doresti ca lenjeria sa contina substante chimice.

Poti gasi stiluri traditionale pentru copii, chiar pe site-ul nostru. Daca esti in cautarea lenjeriilor mai elegante, merita sa vezi ce modele frumoase avem noi in stoc. Iti recomandam lenjeriile cu ursuleti de la Nanan, dar si alte modele create cu grija si delicatete pentru bebelusii mici. 

 

Lenjerie Bumbac Bebelusi Patut Co-Sleeping Nanan Tato 39317


Bumbacul nu este perfect sanatos… cel putin nu pentru planeta. Bumbacul este una dintre culturile cele mai puternic pulverizate si tratate - daca doresti sa mergi mai sus cu un pas, mai ecologic, va trebui sa alegi varianta organica. La noi gasesti multe lenjerii de patut fabricate din 100% bumbac din materiale hipoalergice si cu broderii decorative deosebit de frumoase. 



Paturi, perne, bare de protectie



In oferta camerabebelusului.ro gasesti tot ce este nevoie pentru patutul elegant al bebelusului tau. Pe langa seturile confortabile de lenjerii de patut, iti recomandam paturicile si pledurile pentru cei mici, precum si pernele speciale pentru bebelusi (perne inclinate antireflux, decorative sau pentru prevenirea turturii capului).

 

Vezi aici oferta noastra de perne pentru bebelusi - CLICK AICI

 

Set Lenjerie Bumbac 3 Piese Pentru Patutul Bebelusilor Colectia Charly

Totusi, amenajati cu prudenta patutul bebelusului cu pernute. Acestea nu sunt recomandate din cauza riscului de sufocare la nou nascuti. 



Concluzie

Set Lenjerie Din Bumbac Pentru Patut Bebelusi 3 Piese Colectia Dado

In cele din urma, aseaza intotdeauna copilul pe spate pentru a dormi intr-un mediu sigur. Studiile arata ca bebelusii care dorm pe spate sunt mai putin probabil sa moara de SIDS. Cu siguranta vei dori sa urmezi toate masurile de siguranta pentru asternutul si aranjamentele de dormit atunci cand copilul tau te insoteste in vacanta la bunici, la mare sau la munte.