Ce este special la patuturile de bebelusi Mini - Erbesi ?

Universul proaspetilor parinti este presarat cu decizii importante care trebuie luate cat mai rapid pentru ca noul membru al familiei sa aiba parte de cel mai inalt nivel de confort, cat si o viata fericita. 

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare inca de la inceput este selectarea patutului potrivit,fiind esential ca acesta sa mentina o sigutanta optima, sa fie practic, sa aiba un design estetic deosebit si nu in ultimul rand, sa fie confortabil. 

Avand in vedere aceste lucruri,o solutie excelenta la care poti apela cu incredere sunt patuturile Mini Erbesi, ele fiind alegerea ideala ce ofera combinatia optima intre functionalitate si stil. Aceste modele vin echipate complet astfel incat sa nu mai fie necesara achizitionarea suplimentara a altor accesorii necesare.

 

@annebebe.ro

👶 De ce sunt speciale pătuțurile co-sleeper pentru bebeluși? ❤️ www.camerabebelusului.ro _____________________________________________________________ 📍Showroom Camera Bebelușului: Bucuresti, Parcare Supraterana Magazin Unirea - Etaj 1

♬ original sound - AnneBebe.ro

 

De ce este deosebit patutul Mini Erbesi?


Orice parinte isi doreste sa ofere celui mic tot ce este mai bun astfel incat sa se simta bine si sa aiba parte de cea mai buna ingrijire. Primii ani sunt foarte importanti in viata oricarui copil, fiind esential sa aiba la dispozitie toate conditiile necesare pentru a beneficia de un somn de calitate ce il va ajuta sa creasca sanatos si fericit.

avantaje patut erbesi

Patuturile Mini Erbesi s-au remarcat printre parinti ca fiind unele dintre cele mai deosebite modele disponibile din care pot alege. Acestea au un numar impresionant de avantaje, cele mai importante fiind urmatoarele:

 

Echipate complet
 

Modele Mini Erbesi au in componenta toate elementele necesare, eliminand nevoia de a achizitiona separat diferite accesorii. Salteaua a fost realizata din cele mai bune materiale, astfel incat sa permita un confort superior, cat si o curatare usoara. 

Dispune de 4 roti pivotante cu functie de blocare, margini rotunjite pentru evitarea accidentelor si o somiera reglabila pe 9 nivele. In plus, acesta are inclusa o pilota pe masura, cat si o perna special conceputa pentru ca cel mic sa se simta perfect confortabil.

 

Vezi toata colectia de patuturi de bebelusi Mini Erbesi AICI

Co-sleeper

 

Una dintre caracteristicile distincte ale patutului Mini Erbesi este ca iti ofera posibilitatea de a-l lipi alaturi de patul existent pentru a fi folosit ca si co-sleeper. In acest fel micutul va fi alaturi de tine in fiecare noapte, in deplina siguranta si fara sa iti deranjeze somnul, putand astfel sa te simti conectata cu noul membru al familiei.

Calitate superioara

 

Investitia intr-un astfel de model este una de lunga durata, nefiind necesara schimbarea lui decat in momentul in care acesta va creste. Fabricate cu atentie in Italia din lemn masiv de fag, ele au fost contruite pentru a rezista cu succes in timp, avand siguranta ca bebelusul tau se va bucura de un somn linistit si odihnitor.

Perfecte pentru apartamente

 patut frumos bebe

Datorita dimensiunilor reduse, a designului minimalist, cat si usurintei de a fi mutate oriunde, acestea pot fi alegerea ideala pentru un apartament cu dimensiuni reduse, unde spatiul este de multe ori o problema. In momentele in care nu este folosit poate fi mutat, asezat sau depozitat intr-un loc unde nu te va incurca in treburile zilnice.


Ce are in componenta un patut Mini-Erbesi?


Modelele Mini Erbesi sunt adorate de multi parinti datorita faptului ca prezinta nenumarate avantaje pentru protejarea celui mic. Este de asemenea un set complet care nu mai are nevoie de alte accesorii, deoarece toate elementele se potrivesc perfect.

 

Ce include setul?

 

  • Patut co-sleeping Mini, salteluta, pilota, perna, husa perna, aparatori;
  • Materialul utilizat in constructia patului este lemn masiv de fag; 
  • Nuantele disponibile: Alb, crem si gri, perfecte pentru un copil mic, putand sa se incadreze usor in orice decor existent. A fost folosita o vopsea pe baza de apa care nu contine substante toxice.
  • Somiera - Lemn masiv de fag, reglabila pe 9 pozitii;
  • Inaltimi: 42,5 cm; 49 cm; 52.2 cm; 55.4 cm; 58.6 cm; 61.8 cm; 65 cm; 68.2 cm; 71.4 cm;
  • Laterale: Culisabile, detasabile, cu marginile rotunjite;
  • 4 Roti: din cauciuc moale/plastic - 2 cu frane;
  • Distanta dintre lamele: 65 mm - 45 mm;
  • Dimensiune patut: 110 x 65.5 x 98 cm;
  • Dimensiuni lenjerie: 90 x 47 x 27 cm;
  • Greutate Patut: 15 kg;
  • Dimensiuni interioare: 100 x 60 cm;
  • Dimensiuni saltea:100 x 60 x 9 cm;
  • Dispune de standardul de calitate - EN 716-1: 2008 +A1: 2013
patuturi erbesi

Patuturile pentru bebelusi Mini Erbesi reprezinta alegerea ideala daca doresti sa ii oferi celui mic confort si siguranta. Versatilitatea lui iti va da posibilitatea de a-l muta si pozitiona oriunde in casa fara prea mult efort, avand un design italienesc si modern care se va incadra usor in orice decor. 

Alaturi de sistemul co-sleeper vei putea fi mereu alaturi de el pentru a nu pierde momentele unice si magice din viata acestuia, fiind alegerea perfecta pentru orice familie.