Faptul ca mediul in care traim influenteaza starea de spirit este deja binecunoscut. Impactul mediului se produce inca de la varste fragede, de aceea, pentru dezvoltarea corecta si armonioasa a micutilor, trebuie luat in seama fiecare detaliu. Prin urmare, alegerea corecta a culorilor din camera copilului este esentiala. Iata sugestiile noastre:


Alb
Albul este prin definitie culoarea puritatii si a inocentei. De aceea, acesta poate fi alegerea perfecta pentru obiectele din jurul unui copil.La Camera Bebelusului gasiti o paleta larga de nuante si obiecte alb precum patutul Nido, comoda Tippy sau dulapul Nuvola. Desi o non-culoare, aceasta va oferi cu siguranta senzatia de confort necesara odihnei bebelusului. In plus, spatiul va parea mai mare si mai curat.
mobila bebe patut bebe coboda infasat cu cadita multifunctionala mobilier lemn de fag

Albastru
Tonurile de albastru sunt si ele potrivite pentru camerele copiilor emanand echilibrul. Trebuie tinut cont, insa, sa se foloseasca tonuri deschise de albastru intrucat un albastru puternic poate avea efecte negative. Camera Bebelusului este adepta acestei culori, pe care o puteti gasi de la lenjeriile de pat, pana la patuturi sau lampi de veghe.
lenjerie pat baieti patut bebe lemn de fag annebebe design elegant

Roz
Bineinteles ca din lista noastra nu putea lipsi rozul. Preferatul celebrelor papusi Barbie, acesta poate fi folosit pentru camerele fetitelor de toate varstele. La Camera Bebelusului folosim nuante de roz pentru foarte multe obiecte precum paturici, lenjerii sau jucarii.
lenjerie patut bebe fetite roz annebebe camera bebelusului

Crem
Ca si albul, cremul este o culoare neutra ce poate fi folosita pentru obiectele de mobilier sau pentru vopsirea peretilor. Acesta poate fi asociat cu usurinta cu orice alta culoare, deci, daca optezi pentru un mobilier sau pereti crem poti aduce un plus de culoare prin accesorii. La Camera Bebelusului patuturile crem, dulapurile sau comodele sunt piese de mobilier extrem de apreciate.

In concluzie, Camera Bebelusului recomanda nuantele pastelate, calde, care sa fie in concordanta cu fragilitatea si inocenta primilor ani din viata. Expertii noastrii imbina eleganta cu jovialitatea pentru ca efectul final sa fie unul de bun gust. In opinia noastra, pentru a colora un spatiu nu este nevoie de culori stridente care sa oboseasca si sa creeze o impresie de dezordine.