Pe langa alegerea mobilei, a caruciorului sau a scaunului auto pentru bebelusi, cea a accesoriilor poate fi extrem de dificila.  Acestea trebuie sa fie utile si sa incante din punct de vedere estetic. Printre altele, la Camera Bebelusului puteti gasi accesorii pentru cele mai importante activitati ale micutului: odihna, baita si masa.

Camera Bebelusului Bucuresti Accesorii baita bebelusi


Accesorii patut
In ce priveste patutul bebelusului, foarte util este un organizator pentru patut cu ajutorul caruia puteti avea la indemana jucarii ale copilasului, produse de igiena sau alte lucrusoare pe care le considerati esentiale. Acesta se poate monta pe orice patut din lemn cu cu zabrele sau pe perete.
Organizator buzunar patut bebe
Bineinteles ca din lista cu accesorii pentru patut nu putea lipsi patura. Fie ca este una subtire, sau o paturica groasa, aceasta este extrem de utila si de efect. In plus, in lipsa altor idei, este cadoul perfect pentru un nou-nascut.

Baldachinul este si el un accesoriu extrem de eficient. Acesta protejeaza copilul impotriva insectelor si ofera un aspect feeric camerei micutului. Baldachinele de la Camera Bebelusului sunt confectionate din materiale speciale, non-toxice, realizate in conformitate cu normele de siguranta si calitate din domeniul textilelor.
Baldachin Patut bebe lemn de fag cu suport inclus
Accesorii masa
Dupa ce bebelusul a dormit, trebuie sa si manance. De aceea, Camera Bebelusului a pregatit tot ce este nevoie pentru ca aceasta activitate sa se desfasoare cu succes. De la pompa manuala de san pana la robot de bucatarie pentru bebelusi, aici gasiti obiecte precum castron compartimentat cu lingura, bavetica din silicon, seturi de linguri, biberoane cu tetina din silicon sau chiar incalzitor pentru biberoane.

Accesorii baita
In ce priveste baia bebelusului, cadita este elementul indispensabil. Puteti opta si pentru un suport ergononomic cu forma anatomica care va permite copilului sa stea pe spate, intr-o pozitie stabila, confortabila, cu bratele si picioarele libere, caputul va fi intotdeauna la suprafata apei, in timp ce corpul este in apa. Pe langa acestea, Camera Bebelusului pune la dispozitie olite, seturi de perie si pieptan, termometru digital de baie si camera, prosop bumbac cu capison, halat pentru bebelusi, trusa bebelusi foarfeca unghiera pila si multe altele.



baia bebelusului accesorii baie bebe camera bebe