Indiferent ca obisnuiti sa ii faceti baie celui mic de doua-trei ori in fiecare saptamana sau, in cazul in care gasiti aceasta experienta extrem de placuta, o data pe zi, veti avea nevoie de anumite accesorii. Camera Bebelusului va ofera o gama variata de accesorii necesare pentru ca baita celui mic sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Elementul indispensabil este bineinteles reprezentat de cadita bebelusului. In magazinul online Camera Bebelusului veti gasi o gama variata de produse de tipul scaunelor de baie pliabile pentru bebelusi, al suportilor ergonomici pentru cadita, termometre digitale, halate, prosoape si poncho-uri pentru bebelusi.

 

Cadita bebelusului

Este esential sa va documentati temeinic inainte de a decide asupra unui model si a unei dimensiuni a caditei, avand in vedere ca acest accesoriu va va fi de folos pentru o perioada de cel putin cateva luni. In Camera Bebelusului veti gasi cadite cu suport ergonomic, cadite simple sau suporti ergonomici pentru cadita care pot fi folositi in orice tip de cada existenta.

 

Cadita cu suport ergonomic, alegerea perfecta a parintilor sofisticati

Cadita cu suport ergonomic este confectionata din materiale de o calitate superioara, avand o forma anatomica care permite o sustinere eficienta a corpului bebelusului. Cadita ergonomica pentru bebe poate fi folosita in doua pozitii diferite - pentru bebelusii cu varsta cuprinsa intre 0 si 6 luni se foloseste pozitia culcat a caditei, in timp ce pentru cei cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 luni se foloseste pozitia asezat a caditei cu suport ergonomic. Aceasta este disponibila intr-o paleta larga de culori, oferind posibilitatea de a o asorta incaperii in care o veti folosi sau preferintelor cromatice. Puteti alege o cadita ergonomica galbena ca soarele, verde daca va place primavara si natura, roz sau crem pentru fetite sau albastru marin pentru baieti.

 

Cadita simpla si explozie de culoare

Cadita simpla disponibila in Camera Bebelusului poate fi folosita pana la varsta de un an. Puteti alege intre doua variante de dimensiune, de 86 sau 102 cm. Cadita simpla este confectionata din material plastic de calitate, fiind disponibila in nuante de roz, mov, galben sau bleu, pentru cea de 86 de centimetri sau verde, mov, galben sau bleu pentru cea de 102 cm.

 

Suportul ergonomic pentru cadita, functionalitate optima si confort

O alta varianta pe care o aveti la dispozitie este sa folositi un suport ergonomic pentru cadita. Aceasta se poate folosi pentru toate tipurile de cazi, fiind prevazuta cu un sistem de prindere pe baza de ventuze. Acest suport este confectionat din plastic si are forma anatomica, fiind destinat utilizarii in cazul bebelusilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 10 luni.

Folosind acest suport, bebelusul va avea o pozitie confortabila pe spate, capul fiind pozitionat deasupra nivelului apei, in timp ce corpul sta scufundat in cada. Atunci cand alegeti un suport ergonomic pentru cadita, trebuie sa stiti ca acesta poate fi folosit numai pentru copiii a caror greutate este mai mica de 8 kg si a caror inaltime maxima nu depaseste 70 de cm.

 

Scaunul de baie pliabil, accesoriul cel mai practic pentru spatii restranse

 

Principalul avantaj al acestui accesoriu pentru baita il reprezinta faptul ca poate fi instalat, utilizat si depozitat extrem de usor. Scaunul de baie pliabil permite desprinderea partii din fata, astfel incat bebe poate fi pozitionat extrem de usor in scaun. Sistemul de prindere este prevazut cu ventuze si asigura o pozitie stabila si conditii de maxima siguranta. Scaunul de baie pliabil pentru bebelusi poate fi folosit pentru bebelusii de pana la 14 kg. In plus, acest scaun de baie este gandit astfel incat sa ofere maximul de protectie bebelusului, fiind prevazut cu margini rotunjite care protejeaza copilul de eventuale accidente nedorite. Scaunul de baie pliabil poate fi depozitat extrem de usor, permitand o organizare judicioasa a spatiului pe care il aveti la indemana.

De cele mai multe ori, parintii sunt ingrijorati cu privire la temperatura apei din cada si au tendinta de a pregati o baie mult prea rece pentru copilul lor. O modalitate simpla de a verifica daca temperatura apei din cada este cea potrivita pentru bebelusi este sa o testam la nivelul incheieturii mainii noastre, pe acea zona care are pielea foarte sensibila.

In cazul in care nu suntem siguri ca temperatura este cea potrivita, putem sa folosim un termometru. Camera Bebelusului va ofera un termometru special, de tip 2 in 1 - acest termometru permite masurarea temperaturii din camera, dar si a temperaturii din apa. Termometrul oferit de Camera Bebelusului este prevazut cu leduri de avertizare care se aprind in cazul in care apa nu are temperatura potrivita. Designul deosebit, dar si faptul ca acest termometru nu contine BPA, latex sau ftalati il fac potrivit pentru a fi folosit pentru bebelusi. Este indicat sa masuram temperatura din apa atat inainte de a incepe imbaierea copilului, dar si in timpul acesteia folosind acest termometru. Veti avea un plus de siguranta ca bebe se poate bucura de o baita placuta, pregatindu-l in acest fel pentru un somn odihnitor. Dar ce facem dupa ce am terminat de imbaiat bebelusul?

 

Halatele si prosoapele de baie, rasfatul pufos din Camera Bebelusului

Acesta este momentul in care bebelusul se poate bucura de clipe de rasfat maxim, prin folosirea prosoapelor de baie si a halatelor oferite de Camera Bebelusului, confectionate din bumbac 100%. Halatele si prosoapele de baie sunt extrem de moi si absorbante, calduroase dar si placute la atingere, realizate in Italia din cele mai bune materiale. Prosoapele si halatele reprezinta accesorii esentiale de care veti avea nevoie pentru a proteja copilul de scaderea temperaturii corporale, imediat dupa baita. Faptul ca sunt confectionate din bumbac 100% elimina riscul ca bebelusul sa dezvolte reactii alergice la contactul cu acestea.

Halate bebelusi personalizate annebebe camera bebelusului accesorii baie copii si bebelusi bucuresti

Puteti sa alegeti un halat de baie sau un prosop cu capison sau un poncho care se ii tina de cald bebelusului, imediat dupa baita. Si ce altceva ar fi mai potrivit pentru a-l pregati pe cel mic de un somn pufos decat un sistem de infasare care sa ii asigure un maxim de confort si siguranta?

 

Sistemul de infasare SwaddleMe de la Summer Infant

Acest sistem de infasare bebelusi a fost creat cu ajutorul specialistilor in pediatrie si recreaza sentimentul trait de bebelus in burtica mamei. Folosind acest sistem de infasare, bebelusii vor dormi mai bine, mult mai linistiti, fiind feriti in plus de riscul de a se lovi cu manutele in timpul somnului. Acest sistem oferit de Camera Bebelusului a fost distins cu numeroase premii atat din partea clientilor, ca si a forurilor avizate - Pediatrician Award Winning Swaddler, Iparenting Media, The National Parenting Center.

SwaddleMe sistem infasare este un produs usor de utilizat, indiferent ca alegeti sa il folositi in carut, in scaunul auto sau acasa, asigurand o fixare extrem de sigura. Sistemul este prevazut cu o modalitate de prindere care poate fi ajustata, este usor de curatat la masina de spalat si poate fi ajustat ca dimensiune in partile laterale.

In cazul in care este nevoie sa schimbam scutecul bebelusului, sistemul de infasare swaddleme poate fi desfacut in partea de jos, fara ca bebelusul sa fie nevoie sa fie dezbracat integral. Astfel, SwaddleMe reprezinta sistemul perfect de infasare, extrem de confortabil si sigur, inlocuitorul perfect al confortului pe care bebelusul l-a resimtit in burtica mamei.

accesorii baie bebelusi sistem infasat bebelusi prosoape bebe si copii bucuresti accesorii baita bebe

Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul Camera Bebelusului, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!