Toamna este o perioada uimitoare pentru a experimenta moda si a cumpara tinute noi pentru copii. Cheia cumparaturilor de moda de toamna consta in achizitionarea elementelor esentiale.

Acest sezon va ofera, de asemenea, un motiv foarte valid sa faceti cumparaturi pentru cateva piese de moda de toamna pentru copii. Moda de toamna pentru copii este totul despre tinute clasice si adorabile, in culori calde si texturi moi. Tinutele toamnei includ bluze, bolerouri si paltoane, camasi si cardigane, body-uri si salopete, etc.


Iata cateva dintre piesele cheie de moda de toamna pentru copii care, in opinia noastra, sunt practice si minunate!

 

Rochiile casual, cu maneca lunga,diverse variante de culori (Rochita Bebelusi Tricot Roz Cu Lebede Fetite 2806 Mayoral, Rochie Bebelusi Tricot Gri Cu Imprimeu Pisicute Fetite 2811 Mayoral etc.), fac combinatia perfecta cu ciorapii si dresurile.

Adaugati una dintre bentitele noastre dragalase si deja aveti o tinuta completa pentru o zi superba de toamna: Bentita Catifea Roz Cu Funda Fetite 5012 iDO.

Si, in timp ce hainele de vara sunt distractive, plutitoare, usoare si cu o atmosfera grozava de vacanta hainele de toamna si de iarna pentru copii sunt comode, in culori tomnatice.

De la  jachete pufoase  la ghete, mocasini si balerini confortabili, combinatia de caldura, stil si designul inovator va vor lasa plini de uimire.

In noua Colectie Toamna Iarna 2022  veti regasi atat articole pentru copii cu varsta cuprinsa intre 0-6 luni, dar si pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1-3 ani.

 

Mayoral - Colectie Toamna Iarna 2022

 

Calitatea, stilul si accesibilitatea definesc, cu succes, brandul  Mayoral.

Cui nu-i plac cardiganele? Sunt probabil unul dintre putinele articole vestimentare care pot fi purtate tot timpul anului. in timp ce cardiganul il mentine pe micutul tau cald, poate fi scos daca soarele incepe sa iasa cu privirea.

De asemenea, bolerolurile ies in evidenta prin culorile lor calde ce pot fi purtate cu multa delicatete de micuta ta.

Paltonul este una dintre piesele vestimentare cheie de toamna pentru copii, iar aici aveti o varianta pentru bebelusul tau: Palton Bebelusi Stofa Bleumarin cu Gluga Baietei 2423 Mayoral, fiind de  tip trench cu maneca lunga pentru bebe, un model cu gluga si nchidere cu fermoar frontal si nasturi.

Seturile de bebelusi sunt preferatele mamicilor, fiind cu doua sau 3 piese verstile, usor de purtat. Seturile de fete dar si seturile de baieti contin bumbac sustenabil si au culori placute ochiului. Mentionam aici setul din trei piese pentru nou-nascut, din catifea crem cu frez,  cu inchidere prin capse pe partea posterioara pentru a facilita punerea. De asemenea, puteti adauga in garderoba bebelusului si acest Set Bebelusi 3 Piese Tricot Jacheta Cicleman Bluza Crem & Colant Gri Fetite 2703 Mayoral.

 

 

Sarabanda - Colectie Toamna Iarna 2022

 

Sarabanda este  unul dintre cele mai renumite branduri italiene de haine si accesorii pentru copii care  pune accentul pe confort si pe calitate.

Hainutele din colectia de Toamna Iarna 2022 sunt realizate din materiale mai groase, catifele, materiale pe baza de lana si blana toate special create pentru bebelusi si copii.

Colectia este reprezentata de diferite articole vestimentare:

  •       Pantaloni lungi
  •       Bluze cu maneca lunga
  •       Rochite groase pentru Toamna si Iarna
  •       Costumase si Seturi Casual pentru Baieti
  •       Geci de toamna
  •       Canadiene de Iarna imblanite
  •       Combinezeoane de fas
  •       Caciulite si manusi.

 

 

Ido - Colectie Toamna Iarna 2022

 

Colectiile Ido cuprind articole confortabile, din materiale de calitate, precum 100% bumbac si alte materiale fine, care vor fi gentile cu pielea copiilor chiar si atunci cand acestia sunt activi.

Din categoria hainelor groase pentru fete aducem in prim plan haina cu blanita cu gluga, disponibila in doua culori: rosie sau crem.

Pantalonii rosii pentru baieti de la 6 luni pana la 7 ani sunt disponibili intr-un numar variat de culori: rosu, maro, grena, bleumarin sau bej.

Salopetele pentru fetite din catifea sau bumbac sunt perfecte pentru pielea lor delicata, fiind disponibile de la nou-nascuti pana la 9 luni. De asemenea, salopetele pentru baieti sau unisex sunt prezente si ele, fiind confectionate din material moale pentru pielea sensibila a copiilor: Salopeta Bumbac Bleu Cu Iepure Cu Dungi Bej Baietei 5222 iDO sau  Salopeta Bumbac Crem Cu Iepure Cu Dungi Vernil Unisex 5222 iDO.

Puloverul pentru bebelusi, de culoare verde din categoria de haine pentru baieti iese in evidenta, fiind  potrivit oricarei ocazii ce apare in sezonul rece: Pulover Bebelusi Verde Cu Iepure Baietei 5205 iDO.

Actualizarea garderobei copilului pentru un nou sezon trebuie sa fie o munca destul de placuta. Speram ca piesele prezentate mai sus, cele cateva idei si tinute noi pe care sa le adaugi la setul de imbracaminte al bebelusului sau micului om pe care il adori sa te inspire.

Marcile preferate de imbracaminte, incaltaminte si accesorii sunt perfecte pentru a-i mentine pe micii aventurieri in starea de bucurie mereu cautata de parinti, in timp ce continua sa exploreze in aer liber, indiferent de vreme.