Balansoarele si locurile de joaca, cele mai potrivite cadouri pentru un Craciun de neuitat

 Pentru ca este deja toamna si nu ne mai putem permite sa ne petrecem timpul in aer liber cu bebelusul nostru, ne putem orienta catre activitati pe care sa le desfasuram impreuna in confortul propriei noastre locuinte. Desi la prima vedere ar putea parea ca nu prea avem cum sa asiguram bebelusului suficient de multe activitati interesante acasa, realitatea sta cu totul altfel. Tot ceea ce aveti nevoie este disponibil in Camera Bebelusului. Fie ca va doriti un loc de joaca pentru bebelusi si copii, un balansoar sau un leagan electric, Camera Bebelusului va pune la dispozitie cele mai minunate produse care il pot stimula pe cel mic, dar pot contribui in acelasi timp la dezvoltarea lui, atat fizica cat si psihica. 

Inca de la nastere putem sa folosim balansoarul Nanan Puccio, dar si locul de joaca pentru bebelusii si copii Bombo. Ambele sunt realizate de Nanan, un producator cunoscut drept lider international in lumea produselor pentru copii. Brandul italian ofera o gama variata de produse de mobilier, dar si hainute, produse de ingrijire, jucarii si multe alte obiecte necesare in camera bebelusului. Calitatea deosebita a materialelor folosite, dar si designul si cromatica de exceptie, sunt argumente de necontestat pentru folosirea produselor Nanan. Locul de joaca pentru bebelusi si copii Bombo poate fi folosit inca de la nastere, fiind un cadou perfect atat pentru copii, cat si pentru bebelusi.

 

Locul de joaca pentru bebelusi si copii Bombo

Puteti de acum sa uitati de grija bebelusului dumneavoastra pentru ca hipopotamul va deveni companionul de joaca al bebelusului si ii va oferi clipe minunate, indiferent ca se joaca singur sau cu prietenii. Salteluta pufoasa a locului de joaca reprezinta un spatiu de relaxare si joaca ideal pentru bebelusi, realizat din plus moale, gratie materialelor folosite. Locul de joaca Bombo este ideal pentru bebelusi si copii, pentru ca nu exista risc de accidentare. In plus, daca cel mic oboseste, poate sa se odihneasca linistit in acest loc de joaca prevazut cu o pernuta sub forma de cap de hipopotam. Producatorii s-au gandit la confortul parintilor, inclusiv atunci cand au ales materialele, pentru a putea fi spalate usor la masina de spalat.

 Balansoarul Nanan Puccio de la 0 luni

Balansoarul Nanan Puccio poate fi folosit inca de la nastere. Decorat cu trei jucarii vesele de plus, balansoarul este prevazut cu o pernita suplimentara in zona capului, capabila sa ofere un confort sporit bebelusului. Prevazut cu doua pozitii reglabile, balansoarul ofera un grad crescut de siguranta bebelusului prin centura de prindere cu care este prevazuta.

Materialele folosite sunt non-alergice, moi si delicate, usor de curatat. In plus, balansoarul este prevazut cu o bara de jucarii, care poate fi detasata cu usurinta. Ursuletii hazlii, dar si celelalte elemente decorative il vor stimula pe cel mic, atat vizual cat si tactil. Bara de jucarii poate fi detasata foarte usor, astfel incat bebelusul sa poata fi pozitionat usor in scaun. Si daca mai punem la socoteala ca are incorporate vibratii capabile sa asigure linistirea bebelusului, veti ajunge cu siguranta la concluzia ca acest balansoar reprezinta o alegere ideala pentru orice parinte, dar mai ales pentru cei mici.

Leagan Electric si Balansoar Nanan Tato, cadoul perfect de Craciun

Daca ne dorim sa oferim momente distractive si fericite bebelusului nostru, putem oricand sa alegem balansoarul Nanan Tato alb. Acesta este un leagan electric 2 in 1, cu cinci viteze de leganare, care este prevazut in plus cu tot felul de melodii din care putem alege atunci cand vrem sa calmam copilul sau sa-i asiguram un somn linistit. Leaganul electric este prevazut cu o bara de jucarii decorata cu ursuleti de plus si semilune. Pentru siguranta bebelusului, producatorii au prevazut acest leagan 2 in 1cu o centura de prindere in trei puncte, capabila sa ofere un maxim de confort si siguranta celui mic. Produsul poate fi folosit inca de la nastere si reprezinta un maxim de rasfat si confort pe care il putem oferi bebelusului. Faptul ca viteza de leganare poate fi reglata, dar si ca leaganul este prevazut cu melodii diferite, al caror volum poate fi reglat - reprezinta garantia suprema a unui produs de calitate, capabil sa ofere odihna atat de necesara bebelusului. In acelasi timp, leaganul poate oferi si cele mai distractive si fericite momente in compania jucariilor Nanan. Leaganul electric cu muzica pentru bebe este deosebit de practic, pentru ca este prevazut cu huse si jucarii detasabile, care pot fi usor curatate si spalate la 30 de grade. In plus, Balansoarul muzical reprezinta cadoul ideal pentru Craciunul care se apropie!

 

Balansoar pentru Copii din Plus Nanan Tato Alb

In Camera Bebelusului veti gasi cel mai minunat balansoar pentru copii din plus oferit de Nanan. Experienta extensiva a producatorului italian se traduce prin produse de calitate exceptionala, cu un design deosebit, pe care copiii ajung in scurt timp sa le iubeasca. Balansoarul sub forma de ursulet este realizat dintr-un cadru de lemn masiv, cu manere si suporturi pentru picioare atent finisate. Ursuletul moale si pufos va reprezenta companionul ideal de joaca al copilului dumneavoastra, care va contribui la dezvoltarea acestuia, dar si la stimularea simturilor vizual si tactil. Pentru fete, puteti alege varianta de roz, in timp ce pentru baieti este indicat sa alegeti balansoarul bleu. 

In plus, balansoarele au un rol important in dezvoltarea abilitatilor motorii ale copiilor. Desi la inceput acestia sunt atrasi de culoare si forma, la scurt timp copiii vor indragi ursuletul-balansoar si vor deveni aproape de nedespartit. Prin folosirea balansoarului, abilitatile motorii fine sunt dezvoltate, dar se obtine si o imbunatatire a echilibrului si a conditiei fizice a celui mic. Folosirea acestei jucarii determina punerea in functiune a tuturor grupelor musculare, atat a celor mai mari, dar si a celor implicate in dezvoltarea abilitatilor motorii fine. 

Balansoar pentru Copii din Plus Nanan Tato Alb Cadouri craciun copii si bebelusi cadouri bebe

Manevrarea manerelor, deplasarea dar si jocul in sine vor dezvolta coordonarea mana-ochi-picioare, balansoarele putand fi folosite cu succes atat in interiorul locuintei, cat si afara, daca vremea ne permite. Cum toamna si-a intrat deja in drepturi, nu avem decat sa ne bucuram de cele mai distractive momente in compania ursuletului Nanan, in confortul propriei noastre locuinte, fie inventand jocuri impreuna cu cel mic, fie invitandu-i alti prieteni pentru a se bucura de farmecul jucariilor si de atmosfera de basm din Camera Bebelusului!

cadouri craciun bebelusi cadouri craciun copii cadouri craciun mamici

 Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul Camera Bebelusului, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!