Sarbatoarea Floriilor este una importanta pentru crestini

 

Pica in duminica dinaintea Sfintelor Sarbatori de Paste si este un prilej bun pentru a-i sarbatori pe cei care poarta nume de flori. Sunt si foarte multi copii cu nume de flori: Violeta, Florentina, Florina, iris, Anemona, Camelia, Codruta, Codrut, Delia, Dalia, Iasmina, Laura, Lacramioara, Narcis, Viorel, Mugur si multi ani.

Fie ca ai un mic sarbatorit de Florii, fie ca iti plac hainutele cu imprimeuri florale perfecte pentru sezonul de vara, ti-am pregatit cateva idei minunate de cadouri, jucarii , rochite si costumase pentru copii. Tematica florala este des intalnita in creatiile noastre pentru copii deoarece emana multa naturalete, veselie, culoare. Pur si simplu, florile fac parte din lumea minunata a copiilor.

 

Rochite cu flori

Avem o multime de rochite cu imprimeu floral pentru fetite. Acestea vor arata minunat si dulce la gradinita, in parc, la o petrecere frumoasa, la biserica, de sarbatori (de Florii, de Paste). Mai este foarte putin pana incepe vara, asa ca imbraca-ti printesa in cele mai frumoase rochite cu flori. Nu uita sa faci fotografii pentru ca acestea vor ramane memorabile peste ani si ani. Uite cateva modele de rochite de care noi ne-am indragostit.

Rochie eleganta crem cu flori

 

 Rochie Jacquard Fetita

 

rochita cu flori

Rochie Fetite Ceremonie

Rochie Fetite Ceremonie Organza

 

 Rochie Fetite Ceremonie Organza Model Flori

Jucarii cu flori

De la cea mai mica varsta, bebelusii sunt curiosi sa descopere tot felul de lucru, iar jucariile in forma de floare au un rol aparte in dezvoltarea lor. Prima data le arati o floare jucarie, le spui ca este o floare si apoi cand iesi in natura le arati florile adevarate, colorate, vii.

Jucarie Educativa Muzicala Bebelusi

Jucarie Spirala Koala Iris Plus Roz

Florile au intotdeauna ceva delicat, atragator, pentru ca sunt iubite de toata lumea. Multi copii se ataseaza deseori de o jucarie floare, o perna floare, o paturica cu imprimeu floral si o pastreaza pana cresc mari. Iata cateva jucarii cu floricele.

 

 

Paturi, prosoape, trusouri si lumanari de botez

La noi vei gasi si alte articole pentru copii si bebelusi, cu imprimeu floral. Uite, de exemplu, avem paturi si prosoape pentru cei mici, cu floricele mai mici sau mai mari, delicate. Sunt detalii fine, deloc ostentative, care aduc un plus de frumusete articolelor special proiectate pentru lumea copiilor.

Prosop Cu Capison Bebelusi Roz Imprimeu Flori

 

Cat priveste botezul, ne-am straduit sa realizam multe lumanari, cufere si trusouri cu tematica florala, pentru ca acestea sunt iubite de nasii si parintii bebelusului ce urmeaza sa fie botezat.

Cutie Trusou Botez Fete Personalizat

Florile simbolizeaza frumusete pura, inocenta, naturalete, sensibilitate si viata - exact particularitatile care descriu cel mai bine minunea de cateva saptamani sau de cateva luni de viata.

 

Alte accesorii si articole cu flori

Rasfoieste paginile magazinului nostru online cu articole pentru copii si bebelusi si nu te vei plictisi descoperind noi si noi idei pentru cei mici.

 

Rochie Poplin Alb Cu Flori

Bentitele frumoase se vor aseza elegant pe capul micilor printese si le vor trezi curiozitatea.

 

Bentita Organza Fetita Flori Bleu

Bentita Ceremonie Diadema Flori Alb

Chiar si pentru nou nascuti gasesti la noi seturi de boby-uri si salopete imprimate delicat cu floricele.

 Set Nou Nascut 5 Piese Roz Cu Imprimeu Flori

De Florii, alege flori pentru floarea ta draga. E momentul sa le inveselesti tinuta si spatiul de joaca si crestere cu imaginea unica a florilor.