Daca esti unul din mosii care isi cauta inspiratia, ai ajuns unde trebuie. Avem foarte multe sugestii de cadouri pentru Craciun, pe care le poti pune sub brad anul acesta. Alege-le din oferta noastra, asigura-te ca le ai din timp si apoi o sa fii mai linistit de Craciun.

papusi cadou

 

Cadouri frumoase de Craciun

 

1. Papusi 

papusi cadouri Craciun

Ce isi doresc copiii cel mai tare de Craciun? Jucariiiiii! Iar dintre toate jucariile, papusile sunt cele mai indragite. Nu degeaba, papusile fac parte din cel mai oferit cadou de Mos Craciun. Nu stim daca Mos Craciun are o fabrica de papusi, dar iti garantam ca cel mic va fi incantat sa primeasca o papusa din colectia noastra. Avem bebelusi vanilati, papusi reborn si parfumate, extrem de dulci. Ofera o papusa fetitei tale cu ocazia Craciunului pentru ca aceasta ar putea deveni cea mai buna prietena a sa.

Copiii adora sa se joace cu papusile, sa le pieptene, sa le plimbe in carut, sa le hraneasca, sa vorbeasca cu ele si sa le ingrijeasca. De fapt, pare ca este in instinctul fetitelor mici aceasta pasiune pentru a se juca de-a mama cu o papusa.

Deci, pentru copilul tau, alege sa pui sub brad anul acesta o papusa minunata din colectia noastra. Apoi, daca mergi in vizita la un copil de Craciun, poate la fina ta, la o nepotica sau fetita prietenilor tai, nu uita sa iei cu tine un astfel de cadou pentru a-l oferi.

Pentru oferta de papusi, click AICI

 

2. Jucarii Termice

jucarii termice cadouri craciun

Un alt cadou inspirat pentru Craciun vine din zona jucariilor termice, care sunt ideale pentru toti copiii, inclusiv pentru bebelusi. Aceste jucarii termice au diferite infatisari (flamingo, vidra, cangur, broasca, ren, porcusor, oita, urs etc) si culori. Se mai numesc si jucarii anticolici pentru ca emana caldura si astfel ajuta bebelusul sa se relaxeze, diminuand durerile de burtica. Dar, nu doar bebelusii le vor adora. Indiferent de varsta, aceste plusuri amuzante, foarte moi, placute la atingere si cu posibilitate de a se incalzi sunt minunate pentru copiii de toate varstele.

Pentru jucarii termice, click AICI

 

3. Pastrat amintiri & Rame Foto

cadouri pentru craciun

Amintirile sunt cele mai pretioase cadouri pe care le avem, iar din acest punct de vedere, poti sa iti propui sa oferi in dar de Craciun albume foto sau rame foto foarte frumoase. Descopera in oferta noastra jurnalul bebelusului creat cu atata migala, un album foto pentru bebelusi atat de delicat sau o rama foto care se poate afisa la vedere pentru a fi admirata mult timp.

 Descopera ofertele noastre bune AICI

 

4. Bratari bebelusi

Nu stii ce cadou ai putea sa mai oferi unui bebelus? Poate ca are deja multe hainute si multe jucarii, asa ca te poti orienta spre o bratara rosie, cu un pandantiv micut. Iti propunem bratarile noastre speciale pentru bebelusi, cu talpite si aur de 14K, cu pandant baietel sau fetita, cu Fecioara Maria pandant din argint, cu banut din argint, cu inscriptie de la tati (Tati te iubeste) sau de la mami (Mami te iubeste), in forma de inima cu o cruciulita si multe altele.

Pentru bratari bebelusi, vezi oferta cadourilor AICI


Iata ce cadouri minunate poate sa aduca Mos Craciun anul acesta pentru copii. Pregateste cu drag darurile de pus sub brad, iar in Ajun sau de Craciun, priveste zambind bucuria de pe chipul copiilor care descopera ce au primit daca au fost cuminti.

jucarii bebelusi

Iar daca este primul an pentru bebelusul tau sau ti se pare ca este prea mic sa inteleaga ceva din sarbatoarea Craciunului, sa stii ca inca de acum se pun bazele celor mai frumoase amintiri de Craciun, in familie. Fa sa fie amintiri placute, pretioase, de tinut minte!