Alegerea cadoului potrivit pentru botezul sau aniversarea bebelusilor, poate fi realmente o adevarata provocare pentru multi dintre dumneavoastra. In continuare vom oferi cateva sfaturi si idei de cadouri inovative pentru prima petrecere a celui lui mic, care se dovedeasca a le fi utile si parintilor.

Cadouri aniversari bebelusi

Sa vedem o lista cu cele mai inspirate cadouri pentru bebelusi

  • Carucioare, scaune auto, patuturi, leagane, scaune pentru masuta
  • Hainute pentru copii elegante
  • Jucarii interactive, educative, jucarii de plus
  • Cutiute muzicale sau jucarii

Cadouri botez bebelusi

Si pentru ca vorbim despre botez, ei bine este un eveniment important atat pentru parinti, cat si din viata bebelusilor, un adevarat prilej de fericire, entuziasm, bucurie, dar si unele momente de stres pentru parinti. In calitate de invitat, alegerea cadoului potrivit pentru un astfel de eveniment se poate dovedi o adevarata bataie de cap. Datorita faptului ca variantele sunt numeroase, adesea alegerea este una dificila intrucat ideal ar fi ca fiecare cadou sa fie cat de poate de original si de util, mai cu seama.

In ceea ce priveste botezul bebelusului, majoritatea invitatilor aleg sa ofere cadouri utile parintilor, intrucat considera ca le vor fi de ajutor in primii ani din viata bebelusului, de altfel una din cele mai solicitante perioade pentru parinti.

 

Cadourile precum: carucioare, patuturi multifunctionale, scaune auto, accesorii educative, sunt printre cele mai oferite cadouri in cadrul unor astfel de evenimente. Adesea familia si implicit pritetenii apropiati aleg sa opteze pentru astfel de cadouri, care ii sunt necesare oricarui parinte in primuu ani din viata bebelusului. Insa la ora actuala se pare ca s-a adoptat noua moda in care se daruiesc banuti de argint care vin acompaniati cu un certificat de autenticitate, si care are o valoare deosebita pentru cel mic, dar si pentru parintii acestuia.