Alegerea celui mai potrivit cadou pentru un bebelus sau copil reprezinta o provocare pentru fiecare dintre noi, indiferent de ocazia cu care oferim cadoul respectiv sau de relatia pe care o avem cu familia celui mic. Camera Bebelusului va ofera cateva idei de cadouri care sunt potrivite atat pentru botez, aniversari, dar si pentru sarbatori sau zile onomastice. Fiecare dintre aceste cadouri beneficiaza de garantia utilizarii celor mai bune materiale, in conformitate cu standardele internationale, dar si de un design de exceptie, fiind un simbol de eleganta si rafinament.

 Cu totii ne dorim sa oferim cadouri care sunt originale, dar in acelasi timp extrem de apreciate si utile familiei bebelusilor. Camera Bebelusului va recomanda ca in alegerea celui mai potrivit cadou sa tineti cont in primul rand de personalitatea parintilor. Astfel, in masura in care le cunoasteti pasiunile sau interesele, puteti alege cel mai potrivit cadou pe care sa il oferiti unui copil, indiferent de ocazie. Atunci cand vorbim despre cadouri pentru bebelusi, cel putin pentru primul an de viata, Camera Bebelusului va recomanda sa alegeti obiecte care vor fi in primul rand utile parintilor. Acest lucru nu inseamna ca obiectele respective nu vor putea fi folosite sau purtate si de cei mici, atunci cand se vor mari.

 

De cele mai multe ori insa, cadourile ideale sunt cele unisex cum ar fi rame foto dragalase sau elegante, placate cu argint, seturi de cutiute cu valoare sentimentala de pastrare a primului dintisor sau a primei suvite de par, bijuterii sau banuti de argint. Banutii de argint au fost oferiti inca din Evul Mediu, ca un prim capital al noului nascut. Obiceiul de a darui o moneda de argint se pastreaza si in ziua de astazi, Camera Bebelusului oferindu-va o gama variata de astfel de banuti, cu design special si insotiti de certificate de autenticitate.

 

Rama foto personalizata pentru primul an de viata al bebelusului

 

O alegere speciala poate fi reprezentata de rama foto pentru primul anisor de viata al bebelusului, care este prevazuta cu 12 spatii pentru fotografii, pentru fiecare luna de viata. Aceasta rama foto 12 luni este cea mai buna optiune de cadou, atat pentru botez, cat si pentru aniversari, fiind prevazuta, pe langa cele douasprezece spatii pentru fotografii, cu un spatiu central pentru o fotografie mai mare. Parintii au astfel optiunea de a alege o poza reprezentativa a puiului lor, pe care sa o incadreze central intre cele 12 fotografii ale micului print sau micutei printese. 

	rama foto amprenta bebe Annebebe Camera bebelului cadouri botez cadouri bebelusi craciun cadouri aniversari bebe

Rama foto personalizata este potrivita pentru a fi oferita in dar atat fetitelor, cat si baietilor, fiind realizata din metal placat cu argint, un cadou util si elegant. Aceasta rama foto personalizata va pastra amintirea primilor pasi in viata a celui mic, marcand evolutia din fiecare luna a bebelusului. Decorata cu animalute haioase, rama foto va reprezenta un album in miniatura, usor accesibil si extrem de util atat pentru a decora camera bebelusului cat si pentru a intregi colectia de poze de familie.

 

Ramele foto cu amprente pentru bebelusi

 

In cazul in care optati pentru un album foto personalizat pe care sa il oferiti cadou, Camera Bebelusului va pune la dispozitie cateva variante elegante, potrivite pentru a pastra cele mai frumoase fotografii atat de la botezul bebelusului sub forma de album dar si de la cele mai importante evenimente din viata celui mic. Albumul foto argintat cu coperta de tip rama foto decorata cu ursulet Bambino Baby este un cadou util, dar si extrem de practic.

 

Pentru un plus de originalitate puteti alege drept cadou o rama foto pentru amprenta, prevazuta cu kit de amprenta. Aceasta reprezinta una dintre cele mai bune idei de cadouri pentru bebelusi, potrivite atat pentru botez, cat si pentru prima aniversare sau zi onomastica.

 

Rama dubla este decorata cu jucarii in miniatura, placate cu argint in forma de ursulet, carucior si calut. Fiecare dintre aceste jucarii este decorata cu un stras de cristal. Spatiul special pentru amprenta manutei este dispus lateral, fiind extrem de usor de realizat de catre parinti sau familie. Rama foto dubla este realizata din MDF, de culoare ivoire si este potrivita pentru a fi oferita atat baietilor cat si fetitelor.

 

Cadourile pentru botez placate cu argint

 

Cadourile pentru botez placate cu argint reprezinta o alegere inspirata atunci cand vorbim despre cadouri care pot fi oferite cu ocazia unui eveniment special sau a unei aniversari.

 

Daca sunteti adeptii unui stil glamorous, puteti sa alegeti o rama foto placata cu argint, realizata din cristale sclipitoare. Rama foto este disponibila in doua variante, atat pentru baieti, Prince, cat si pentru fetite Princess. Decorata cu cristale Swarovski, rama foto poate fi cel mai minunat mod de a stoca amintirile dragi ale bebelusului, dar si un cadou sofisticat, gratie materialelor folosite.

 

Atunci cand ne dorim sa oferim un cadou mai rafinat, putem sa optam pentru un suport pentru certificatul de nastere sau un set format din suport argintat pentru certificatul de nastere si o rama foto. Setul cadou beneficiaza in plus de un ambalaj deosebit sub forma unei cutii superbe. Atat rama foto, cat si suportul pentru certificatul de nastere sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, placate cu argint.

 

Daca sunteti un pic mai melancolici, puteti sa il ajutati pe cel mic sa pastreze momente importante din viata lui oferindu-i cadou o cutiuta argintata pentru prima suvita sau primul dintisor sau chiar un set de astfel de cutiute, in care parintii sa poata pastra aceste suveniruri dragi. Daca optati pentru un set, aveti la dispozitie fie varianta de cutiute, dar si varianta de trenulet argintat pentru bucla si dintisori sau trasura argintata. Trasura are un interior luxos, fiind captusita cu catifea. Cutiutele destinate sa adaposteasca primele amintiri ale bebelusului sunt dispuse pe un suport cu roti, avand inaltimea de 5 cm.

 

Trenuletul poate fi oferit cu succes unui baietel nou-nascut. Fiecare din cele doua vagoane va adaposti o bucla sau un prim dintisor, intr-un cadru de catifea, totul ambalat bineinteles intr-o cutie de cadou argintie, eleganta si rafinata. Indiferent de modelul ales, cadourile argintate reprezinta un semn de pretuire pentru cel mic si familia acestuia, un simbol de o mare incarcatura emotionala, fiind realizate in plus cu deosebita migala si atentie la detalii, desprinse parca anume dintr-un cadru de poveste pentru a crea o noua lume pentru cel mic, una incarcata de magie si lucruri frumoase.

Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul Camera Bebelusului, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!