Pregatesti camera pentru sosirea bebelusului? De Black Friday ai oferte de nerefuzat!

 

Un eveniment de real interes pentru proaspeti parinti si bunici iubitori, Black Friday reuseste sa surprinda pe toti cei prezenti, ca in fiecare an, prin diversitate, locuri de joaca educative si printr-o campanie de promovare deosebita.

Atractia principala este faptul ca se pot obtine discounturi importante la articole atat de necesare inainte si dupa sosirea pe lume a copilului. 

 Black Friday Camera Bebelusului reduceri finale Bucuresti Black Friday Bucuresti Black Friday reduceri Black Friday Annebebe

Oferte speciale și discounturi oferite de Camera Bebelușului

Mobilier Bebelusi Top Colectii Reduse de Black Friday

Colectia Bubu - Vezi colectia aici

Black friday bebelusi oferta Bubu Erbesi Camera Bebelusului

 Patutul pentru bebelusi Bubu are un pret special redus de 1289 RON doar in cadrul campaniei Black Friday. Patutul Bubu cu laterale detasabile si culisabile are urmatoarele dimensiuni: 131.5 x 72.5 x 104 cm.

 

Dar reducerile sunt valabile si la pachetele de mobilier din Colectia Bubu. Pachetele de mobilier le gasiti aici.

 

Camera Nido, o colecție clasică, elegantă dar și funcțională.  

Imagini pentru nido erbesi

 Patutul Nidoeste ideal pentru parintii aflati in cautarea confortului si a sigurantei depline pentru bebelusii lor. Pret special in cadrul promotiei Black Friday de 890 RON. 

Comoda Nido - Indiferent unde o veti pune, comoda Nido va ofera spatiul necesar pentru depozitarea obiectelor bebelusului. Comoda vine cu pretul special de doar 990 RON. 

Colectie de mobilier Mirtillo

 

mirtillo erbesi Annebebe Camera Bebelusului black friday

Bucurați-vă de confortul si spațiul oferit de mobilierul Mirtillo: Patutul Mirtillo si Comoda le gasiti aici.

 

Mobilierul Dado reuseste sa asigure confortul si siguranta bebelusului tau pastrand un nivel ridicat de calitate, la un pret foarte convenabil!

 

Colectia Milky Erbesi se distinge atat prin designul deosebil cat si prin calitatea materialului si a finisajelor.

Colectia Sonia 

Sonia Erbesi Camera Bebelusului Black Friday Promotii reduceri Bucuresti Blackfriday

 Patutul Sonia il gasiti aici  cu un pret special de doar 1449 RON.

Co-slepper-ul Ninna - cu salteluta si lenjerie inclusa cu pret special de 1089 RON.

Patutul pentru bebelusi Ninna cu salteluta si lenjerie inclusa este ideal pentru a fi montat in camera mamei. Este usor de mutat fiind prevazut cu 4 roti pivotante cu blocatori, marginile patutului sunt rotunjite pentru evitarea accidentarii bebelusului, picioarele patutului fiind ajustabile pe 5 pozitii de inaltime.

 Dimensiune patut: 98 x 53 x 80/92,5

În cadrul promotiei Black Friday , Camera Bebelușului oferă proaspeților părinți dar și familiilor acestora o gamă variată de produse cu discount.

Astfel, unele colecții Nanan beneficiază de 25% reducere în cadrul promotiei Black Friday , la fel și anumite colectii Andy și Helen - 35% Reducere.

Colecția Nanan pentru copii și bebeluși vine să completeze oferta de obiecte de mobilier din Camera Bebelușului, și să aducă un plus de culoare și veselie. Seturile pentru patul bebelușului de la Nanan sunt confecționate în Italia, în conformitate cu standardele europene în domeniu și oferă avantajul folosirii unor materiale de calitate superioară. Husa pilotei și a pernei este confecționată din bumbac 100%.

Având în vedere faptul că pielea bebelușilor este deosebit de sensibilă, husele confecționate din bumbac oferă avantajul că lasă pielea să respire, fiind în același timp deosebit de delicate. Pentru un plus de rezistență, bumbacul a fost combinat cu poliesterul, țesătura păstrându-și astfel forma în timp. În vederea asigurării unei ventilații optime, dar și pentru a lăsa aerul să pătrundă în interiorul patului, toate aceste piese au o grosime ideală, putând fi în același timp ușor de curățat la mașina de spălat, la maxim 30 de grade Celsius. Puteți crea o atmosferă perfectă, moale și ușor pufoasă, alegând seturile pentru pătuț disponibile în combinații inedite de culori. Pentru un plus de eleganță, aveți la dispoziție seturile pentru pătuț decorate cu ursuleți sau broderii.

Ca de fiecare dată în ultimii ani, Camera Bebelușului este prezentă la campania Black Friday cu oferte speciale, lansări de noi produse dar și discount-uri pentru viitorii sau proaspeții părinți.  Vă așteptăm alături de noi, în universul magic din Camera Bebelușului!

Masinutele Electrice de la Camera Bebelusului vin cu reduceri de pana la 40% doar de Black Friday

Masinuta electrica Audi S5 cabrio - reprezinta cadoul perfect pentru micutul dumneavoastra, avand astfel posibilitatea ca micul sofer sa ia primele lectii de condus. Este recomandata pentru copii de la 3 ani la 30 kg.

 

Masina electrica Audi Q5 SUV cu telecomanda - Replica a masinii adevarate Mercedes Benz, masinuta fara pedale pastreaza eleganta marcii originale. Masinuta contribuie la dezvoltarea motrica a micutilor si la perceperea relatilor spatiale. In plus, le ofera copilasilor nenumarate momente distractive si ii ajuta sa faca cu incredere primii pasi. 

 Verifică oferta noastră și pregătește-te de Black Friday. Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul Camera Bebelusului, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!