Profita de reducerile de Black Friday 2020

reduceri-black-friday-2020-camerabebelusului

 

Pandemia a mutat piata vanzarilor Black Friday in online mai mult ca niciodata. Chiar si bunicii cauta acum, in online, intregul necesar pentru nepoti !

Si pentru ca stim cat este de important pentru actualele sau viitoarele mamici sa aiba intregul necesar pentru bebelus, dar si ca bugetul nu mai este acelasi, anul acesta, Camera Bebelusului participa la campania de Reduceri Black Friday si va vine in ajutor cu oferte perfecte.

 

Astfel, in perioada 13-30 Noiembrie 2020 veti beneficia de reduceri suplimentare la cele mai populare produse, chiar si la produsele care se regasesc deja in promotie. Reducerile vor fi de pana la 45%, ceea ce inseamna ca veti putea achizitiona zeci de produse de o calitate premium, asa cum v-am obisnuit pana acum, chiar si la jumatate de pret. Iata ce va asteapta!

 

Reduceri de pana la 45% la numeroase categorii de produse

 

Pentru clientii nostri mult iubiti, atat pentru cei care ne sunt clienti fideli, dar si pentru cei care-si doresc sa faca primii pasi cu ajutorul nostru si sa dispuna de piese ergonomice de mobilier pentru cresterea si odihna bebelusului, de hainute de zi cu zi sau seturi de botez pentru ocazii speciale, lenjerii organice prietenoase cu pielea etc.

Va invitam sa ne descoperiti toate reducere ce vor fi disponibile in cele ce urmeaza.

 

Patuturi medii si extensibile - reduceri Black Friday de pana la -35%

reduceri-black-friday-patuturi-lemn camerabebelusului

Grija fata de cel mic este foarte importanta si modul in care suntem preocupati de acest aspect se reflecta asupra patutului ales.

Puteti opta atat pentru patuturi fixe, dar si pentru cele transformabile care vor beneficia de o reducere suplimentara de 5% la preturile existente, deja reduse.

 

Paturi co sleeping Black Friday - reducere de pana la -35%

reduceri-black-friday-patuturi-co-sleeping-bebelusi camerabebelusului

Pentru primele clipe din viata copilului exista gama de patuturi special concepute pentru ei, patuturi ideale pentru a fi adaptate cu camera parintilor sau cu camera bebelusului, avand un design ergonomic. Aceste patuturi speciale vor beneficia de Black Friday de o reducere suplimentara de 5%, adica veti putea beneficia de un cost final cu pana la 35% mai mic.

 

Seturi de mobilier copii Black Friday - reduceri de pana la -45%

reduceri-black-friday-pachete-mobilier camerabebelusului

Cu ocazia Black Friday la Camera Bebelusului este momentul oportun pentru a amenaja corespunzator intreaga camera a bebelusului conform stilului de amenajare Montessori, astfel incat mediul optinut sa fie unul propice pentru linistea si dezvoltarea armonioasa a acestuia.

Seturile de mobilier de 3 si pana la 6 piese, va aduc o reducere a costurilor finale de pana la 45%.

 

Saltele - reduceri de pana la -65%

reduceri-black-friday-saltele-patut-bebelusi camerabebelusului

Nici salteaua nu trebuie sa fie mai prejos ca mobilierul sau patutul. Iar pentru acele versiuni de mobilier care nu vin cu saltea inclusa sau pentru toti cei care doriti sa optati pentru o saltea de calitate, moale si confortabila, reducerea de 15% extra va ofera un total de pana la 65% mai mic.

 

Lenjerii patut copii - reduceri Black Friday de -45%

reduceri-black-friday-lenjerii-patut camerabebelusului

Si lenjeriile vor fi la fel de prietenoase cu pielea si confortul celor mici, fiind realizate din materiale naturale, cu un continut ridicat de bumbac ce previne traspiratia, asigurand in acest mod intreg confortul de care are nevoie copilul. Lenjeriile beneficiaza de o reducere suplimentara de pana la 45%.

 Pentru reduceri Black Friday lenjerii pentru copii, vedeti oferta noastra.

 

Seturi de pat - reduceri de pana la -60%

Dispunem totodata si de seturi generoase pentru pat alcatuite din aparatoare, husa si pilota de pat, dar si lenjerie care vor avea un pret mai mic cu pana la 60% la gamele premium Erbesi, Azzura, Nanan sau Andy&Helen. Puteti opta atat pentru modele gingase de fetite, dar si pentru modele pentru baietei.

 

Babynest - reduceri de pana la -20%

reduceri-black-friday-babynest camerabebelusului

Deopotriva, bebelusii pot beneficia de un culcus ergonomic si moale, conceput special pentru a asigura o pozitie optima si un confort crescut prin intermediul babynest-urilor ce beneficiaza de reducere suplimentara de 20%.

 

Accesorii Nanan - reduceri de pana la -35%

reduceri-black-friday-accesorii-nanan camerabebelusului

Va punem la dispozitie si accesorii, respectiv jucarii sigure pentru camera bebelusului, care nu doar ca va vor oferi o pata de culoare, dar care sunt produse de catre brandul italian de exceptie Nanan care ofera accesorii de cea mai buna calitate, acum cu pana la 35% reducere.

 

AnneBebe - reduceri de pana la -30%

reduceri-black-friday-trusou-lumanare-cufar camerabebelusului

E o adevarata traditie sa va punem la dispozitie articole complete si pentru botez, pentru care v-am pregatit pana la 30% reducere pentru trusouri, lumanari si cufere. Veti putea beneficia de intregul necesar pentru cel mic, la un pret mult mai bun.

 

Triciclete si masinute - reduceri de -20%

Pentru prieteni, nasi, bunici, care vor sa le ofere o amintire placuta celor dragi, si nu numai, v-am pregatit si o selectie speciala de triciclete si masinute cu care acestia sa-si exploreze copilaria mai indeaproape. Aceasta categorie vine cu o reducere de pana la 20%, fiind momentul ideal in care puteti alcatui lista de cadouri pentru sarbatori chiar si pentru copiii in crestere.

 

Jucarii termice - reduceri de -30%

reduceri-black-friday-jucarii-termice

Oferiti-le celor mici si placerea de a se juca cu animalutele lor preferate prin intermediul unor jucarii ce pot fi incalzite si care le vor oferi totodata mai mult confort in zilele reci.

 

Carusele babyono - reduceri de -20%

Nu uitati sa stimulati inteligenta si atentia bebelusilor cu cele mai frumoase carusele babyono, prevazute cu jucarii din bumbac si sunete muzicale care le vor infrumuseta clipele de relaxare. De Black Friday pot fi ale voastre cu o reducere de pana la 20%. Click AICI

 

Rame mulaj - reduceri de -30%

reduceri-black-friday-rame-mulaj camerabebelusului

Chiar daca cel mic nu este predispus sa memoreze in detaliu toate aceste clipe minunate care au loc in viata sa, ramele mulaj ce vor fi reduse pana la 30% va permit sa creeati un tablou decorativ care se va transforma intr-o adevarata amintire in zilele in care acesta va creste mare.

 

Branduri haine copii mici si mari - reduceri de pana la -20%

Va punem la dispozitie si reduceri de pana la 20% pentru hainutele de fete si baieti cu varstele cuprinde intre 2-12 ani, hainute de o calitate superioara, din materiale fine si cu un design delicat, care sunt oferite de brandurile noastre de top Mayoral, Ido, Sarabanda.

 

Branduri haine copii mari - reduceri de pana la -30%

reduceri-black-friday-hainute-mayoral camerabebelusului

Nu lipsesc in exclusivitate si surprizele privind noua colectie de toamna-iarna 2020 pentru pitici cu stil. Pentru cei mari care se descopera pe sine si stilul lor personal punem sa le oferim in ajutor hainute speciale Lemon sau Pembekelebek, reduse pana la 30%.

 

Cadouri - reduceri de pana la -30%

reduceri-black-friday-cadouri-bebelusi camerabebelusului        

Se apropie Craciunul si v-am pregatit si cadouri fel de fel, pentru parinti, bunici sau cu si despre cei mici: rame foto, cadouri de botez, obiecte din argint etc. Toate acestea vor avea o reducere de pana la 30% astfel incat cu totii sa va amintiti bucuria acestor clipe unice.

 

Costume si rochii - reduceri de pana la -45%

 

Produsele din categoriile aferente, ce nu beneficiaza deja de o reducere, vor avea de Black Friday un pret cu 10% mai mic, reducerile oferite la aceste categorii atingand chiar si 45%. Va puteti imbraca copiii din cap pana in picioare intr-un stil festiv si deosebit.

La noi gasiti reduceri Black Friday hainute copii iarna, hainute pentru botez, atat pentru fetite, cat si pentru baieti.

 

Seturi bebe de scos din spital - reduceri de pana la -20%

reduceri-black-friday-hainute-scos-din-spital

Iar pentru mamicile noastre minunate care tocmai ce au adus sau vor aduce pe lume o mogaldeata minunata care le va schimba viata intru totul, am pregatit seturi speciale cu toate lucrurile necesare celui mic la intoarcerea catre casa, ce vor fi reduse pana la 20%.

 

In concluzie, de Black Friday va asteptam cu surprize atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, oferindu-va reduceri si produse speciale pentru a acoperi toate nevoile si dorintele parintilor, ale rudelor si ale celor mici, asa cum o facem pretutindeni la Camera Bebelusului.