Aparitia unui copil este un prilej de bucurie nespus pentru orice parinte. Inca dinainte de nasterea bebelusului, parintii se straduiesc sa ii creeze un univers fascinant in care sa se dezvolte. Intrucat este binestiut faptul ca nou-nascutii invata si sunt influentati de mediul in care traiesc, parintii sunt tentati de ideea de a le cumpara jucarii cat mai diverse.


In prima etapa de dezvoltare micutii nu pot prinde lucruri cu manutele, asa ca evolutia acesora se bazeaza strict pe simturile vizuale si auditive. Asadar, in aceasta perioada se recomanda jucariile sonore sau cele foarte colorate care ii vor stimula curiozitate si dorinta de a explora.



O varianta sunt jucariile cu sunete materne, ideale pentru primele zile de viata ale bebelusului. Pentru ca schimbarea de mediu sa nu fie foarte brusca, acestea ii vor oferi un sentiment de siguranta, creindu-i un mediu familiar, similar celui din uterul mamicii. Acestea se recomanda pana la varsta de trei luni, cand micutului i se dezvolta functii importante ales sistemului nervos, avand astfel o alta perceptie asupra obiectelor. La Camera Bebelusului jucariile cu sunete materne sunt fabricate dintr-un bumbac foarte moale, special pentru bebelusi, care ii va incanta cu siguranta pe cei mici.



Nu uitati sa vizitati site-ul nostru www.camerabebelusului.ro si sa dati like paginii noastre de Facebook https://www.facebook.com/Camera.Bebelusului/