Camera Bebelusului reprezinta locul in care parintii si viitorii parinti pot gasi toate accesoriile de care au nevoie pentru micutii lor. In plus, le oferim prieteni pufosi si de nadejde celor mici, sub forma unor ursuleti Puccio sau termici, a jucariilor Doodoo cu sunetele pe care acestia le auzeau in burtica mamicii.

Camera Bebelusului Unirea Shopping Center AnneBebe
In magazinele noastre veti gasi intotdeauna cadoul perfect pentru viitorii parinti sau pentru primele petreceri aniversare ale copiilor. Pe langa asistenta oferita sub forma unor idei de decorare a camerei bebelusului, va putem sfatui si in vederea alegeri unui cadou pentru botez sau ziua de nastere a copilului. Astfel, vizitandu-ne in unul din magazinele noastre (Camera Bebelusului - mobila, jucarii si accesorii pentru copii si bebelusi, si Anne Bebe - pentru hainutele si accesoriile de botez si evenimente speciale), puteti beneficia de urmatoarele servicii personalizate:


1. Cardul de Fidelitate
Acesta va asigura reduceri permanente de 10% la toate produsele din magazinele noastre. Inscrierea la programul de fidelizare Anne Bebe presupune primirea informatiilor cu privire la ofertele si concursurile organizate in cadrul magazinelor noastre in exclusivitate.


2. Pliantul Anne Bebe
Completand acest pliant cu numele intreg, numarul de telefon si adresa de e-mail, puteti alege unul dintre urmatoarele beneficii:
- reducere de 5% la urmatoarea vizita pe care o faceti intr-unul dintre magazinele noastre; reducerea se dubleaza daca veniti cu un prieten;
- personalizarea trusoului de botez prin broderie, in cadrul magazinelor Anne Bebe (mai multe detalii in continuarea articolului);
- rezervarea timp de pana la 10 zile a unui produs;


3. Voucher Cadou (cu valori cuprinse intre 20 si 200 de lei)
- voucherele cadou se ofera in urma campaniilor sau concursurilor organizate, precum si al altor evenimente, organizate in mod special pentru clientii nostri.


4. Cadouri pentru botez si aniversari
- pentru intregirea cadoului de botez sau pentru cadoul ideal al aniversarii copilului, va punem la dispozitie o serie de jucarii educative cu abilitati practice si unice: cutiutele argintate (pentru prima suvita, primul dintisor, suporturi pentru Certificatul de Botez, suporturi pentru Certificatul de Nastere, etc), port bebe, pled, jucarii termice, jucarii cu sunete materne, papusi vanilate;


5. Personalizarea Trusoului prin Broderie:
- un beneficiu deosebit al clientilor Anne Bebe, asa cum am mentionat mai sus, este broderia personalizata a trusoului. Pentru a da o nota mai personala, trusoului complet, achizitionat din magazinele Anne Bebe, i se pot adauga numele celui mic, initialele acestuia, data botezului, etc.


Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul Camera Bebelusului, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter.