Unul din cele mai frecvente comentarii pe care le primim din partea mamicilor este acesta: "Nu stii, pana nu incerci". Cu alte cuvinte, realizezi cat de util si practic iti este un babynest atunci cand tu si puiul tau va bucurati din plin de toate avantajele sale.

Adevarul este ca sunt o multime de modalitati in care un babynest te poate ajuta si practica arata ca fiecare mamica isi gaseste activitatile preferate atunci cand mainile ei raman un pic mai libere. Iata 10 idei foarte bune despre cum iti poate fi de ajutor un babynest in primele luni de viata ale copilului.

 

babynest mama

1. In calatorie

Cand calatoriti, cel mai probabil veti ajunge in multe locatii unde bebe are nevoie de odihna - de la aeroport, la avion, piscina, diferite camere de hotel etc. Fiecare nou loc in care veti ajunge va avea anumite mirosuri si texturi, care vor interfera cel mai probabil cu somnul bebelusului.

De aceea, babynest-ul este grozav pentru ca ii permite copilului sa se bucure de acelasi loc familiar, oriunde s-ar afla. Cuibul moale, strans usor in jurul corpului sau, ii da un sentiment de siguranta si cunoastere. In plus, este usor sa-l muti dintr-un loc in altul, gratie manerelor laterale. Cu un babynest aproape, este usor sa infrunti tot felul de aventuri noi alaturi de bebelusul tau.

 

2. Timp pentru tine

mama si bebe in babynest

 

De cand l-ai primit pe bebe in viata ta, te-ai cam dat la o parte. Insa, pe cat este de critic sa ai grija de bebelusului tau, pe atat este de important sa nu te neglijezi pe tine. Intre tine si bebe este o relatie unica si extrem de puternica, incat el te simte mai mult decat ai crede. Prin urmare, cand bebe se odihneste in babynest-ul sau, ia-ti cateva minute pentru tine. Stii cum se spune: "cand mami e fericita, bebelusul e fericit". Nu te gandi la vasele murdare din chiuveta si la toate scutecele pe care trebuie sa le speli. Pentru cateva clipe ele nu mai exista. Rasfata-te cu o revista si un ceai sau o bautura calda.

 

3. Fa sport

Antrenamentele stimuleaza endorfinele, iar cat timp bebelusul este in siguranta in babynest-ul sau, tu poti face miscare. Chiar daca la inceput iti este greu sa te urnesti, stii bine ca dupa cateva exercitii fizice te vei simti mult mai bine. Nu degeaba acesti hormoni sunt numiti "ai fericirii". Daca nu iti place neaparat sa faci yoga, pot incerca niste flotari clasice deasupra babynest-ului, oferindu-i de fiecare data un sarut pe burtica bebelusului, pe masura ce te ridici si te cobori. Va fi tare distractiv atat pentru tine, cat si pentru el.

 babynest annebebe

4. Gimnastica pentru bebelus

Miscarea este benefica pentru bebelusul tau. Plaseaza babynest-ul astfel incat bebelusul sa aiba deasupra sa cateva jucarii la care sa poata ajunge si pe care sa le poata trage, impinge etc. Priveste-l si urmareste-l cum isi dezvolta muschii mici pe masura ce atinge obiectele atarnate deasupra sa.

 

5. Mananca in liniste

Ora ta de masa nu trebuie sa fie pe fuga cand bebe doarme sau cu efort, cu bebe in poala si cu o mana pe supa. Asigura-te ca te hranesti corespunzator ca sa ai suficienta energie sa ai  grija de bebelusul tau pretios. Sa fii mama inseamna un job cu norma intreaga, de obicei cu schimb de zi si de noapte. De aceea, umple-ti rezervorul de energie cu mese si gustari sanatoase, fara graba. Aseaza-l pe bebe langa tine, in babynest (direct pe masa) si alimenteaza-te corespunzator.

 

6. Treburi in casa

Daca am putea, am promulga o lege prin care treburile casnice sa fie interzise in viata noilor mamici, dar din pacate nu avem acesta putere. In schimb, putem oferi mamicilor un babynest care sa le faca viata mai usoara atunci cand trebuie sa faca ordine in casa. Cand bebe sta in babynest-ul sau, treburile casnice devin o activitate relaxanta, mai placuta. Nu mai reprezinta o corvoada, presarata cu multa agitatie. Sorteaza hainele, aseaza-le in dulap, pune la spalat lucrurile murdare, fa curat pe birou - in timp ce bebe se afla in babynest-ul sau langa tine, fie ca se joaca sau doarme.

 

7. Timp de conectare

babynest timp de conectare

 

Aseaza babynest-ul pe covorul din camera de zi si toata familia se poate conecta cu noul membru al familiei. Poti sa-i citesti o carte, sa vorbesti cu el sau sa-i canti. Daca ai copiii mai marisori, iti recomandam sa-i supraveghezi, pentru ca acestia devin usor prea entuziasmati in astfel de momente.

 

8. Lucreaza de acasa, cu bebe langa tine

Stim... cel mai probabil, pana acum, ai invatat sa faci multe lucruri cu o singura mana - sa-ti pui pasta de dinti pe periuta, sa pregatesti masa, sa-l imbraci pe fratiorul mai mare. Dar, stim de asemenea ca doua maini sunt de obicei mai eficiente decat una. Asa ca, aseaza-l pe bebe in cuibul sau in timp ce lucrezi sau faci diverse lucruri importante. Poti sa-ti incepi propria afacere, sa lucrezi cateva zile sau ore pe saptamana, sa tii un blog, sa intri intr-un club al mamicilor etc. Indiferent care este timpul tau de lucru, poti fi mai eficienta, atunci cand bebe sta cuminte langa tine, in babynest-ul sau.

 

9. Bebe pe burtica

O alta activitate pe care poti sa o faci cu un babynest este sa-l asezi pe bebelus cu burtica in jos, in cuibul sau. Atentie: va trebui sa-l supraveghezi pe toata aceasta perioada. Timpul pe care bebe il petrece pe burtica este foarte important pentru dezvoltarea sa, a muschilor puternici din zona gatului si umerilor. Daca bebe are nevoie de ajutor la inceput, ridica foarte putin suprafata, incurajeaza-l si ajuta-l.

 

10. La plaja cu bebe

Cine nu iubeste o zi la plaja? Chiar si bebelusul tau se va bucura de aceasta experienta. Cu toate acestea, aerul proaspat si valul de noutati il vor face pe bebe sa oboseasca repede si sa adoarma. Din fericire, daca ai un babynest cu tine, nu trebuie sa pleci acasa. Pur si simplu, lasa-l sa se odihneasca in cuibul sau, in timp ce tu iti continui ziua la plaja.

 

 

Suntem foarte bucurosi cand putem aduce noi solutii si idei in viata proaspetelor mamici. Crede-ne pe cuvant - daca bebynest-ul nu ar fi un produs atat de bun incat sa-l folosim pentru proprii nostri copii, nu ti l-am recomanda. Dar, este magnific; extrem de practic si versatil.

reducere babynest bebelusi

Credem cu tarie ca orice mama ar trebui sa se bucure de acest ajutor in primele luni de viata ale bebelusului sau. De aceea, am creat o oferta speciala pentru babynest-urile achizitionate in aceasta perioada. Profita si tu de reducere.