Ce trebuie sa stii despre brandul Azzura?

 

Perioada de odihna pentru bebelusi reprezinta un adevarat rasfat. Dar aceasta perioada armonizeaza dezvoltarea sanatoasa a nou-nascutului atunci cand aceasta se desfasoara asa cum trebuie.


Pentru un somn de calitate, dar si pentru amenajarea unei incaperi dedicate nevoilor celor mici, Azzurra iti pune la dispozitie piese de mobilier si accesorii delicate, din materiale prietenoase cu nevoile bebelusului si ale mediului inconjurator.


Daca vrei sa pregatesti camera copilului cu accent pe confort, siguranta si calitate, la Azzurra vei gasi numeroase piese care sa corespunda criteriilor tale, chiar si celor mai pretentioase.



Copiii fericiti au un somn de calitate!


Zambetul bebelusului si deschiderea catre joaca si cunoastere este un semn ca tu contribui la dezvoltarea lor asa cum se cuvine. Iar acest lucru e posibil atunci cand patutul le permite sa adopte o pozitie confortabila, dar si cand lenjeria de patut este moale la atingere si gingasa cu pielea acestuia.


Azzurra contribuie la sanatatea si fericirea micutului tau punand pe primul loc toate aceste nevoi primare care sunt o adevarata necesitate pentru o dezvoltare armonioasa.

Alegand piesele Azzurra stii ca nu vei da gres si ca intreaga camera a bebelusului se va transforma intr-un taram de poveste care va rescrie grija si dragostea fata de copilul tau.


Azzurra - mobilierul si accesoriile potrivite fac copiii fericiti


Povestea Azzurra a luat nastere drept un concept artizanal in mult iubita tara la care aspiram in materie de concedii- Italia.


Cu o vasta experienta de lucru si cercetare de piata, brandul Azzurra isi doreste sa poata oferi mobilier pentru odihna bebelusului si accesorii de calitate, raportate la un pret minim, cu o productie exclusiv italiana. Astfel, produsele Azzurra beneficiaza de garantia calitatii, indeplinind toate standardele impuse de catre piata, dar si solicitarile parintilor in raport cu nevoile ample ale copiilor care ne fac lumea minunata.


Astfel, produsele pun in centrul atentiei unicitatea fiecarui copil in parte, Azzurra oferind o atentie sporita la fiecare detaliu in parte. In cele din urma modelele si piesele rezultate sunt pe deplin inspirate din lumea copilasilor care au de scris propria lor poveste pe aceasta lume.


Colectiile Azzurra au in vedere atat indeplinirea nevoilor familiilor care au adus pe lume un bebelus, dar si pe cele ale parintilor de gemeni.


Azzurra la Camera Bebelusului


La Camera Bebelusului veti putea gasi in exclusivitate variate articole marca Azzurra, de la colectiile Gemini si Funcky, pana la Chesterfield, Dolcemiele sau Soffio.


Portofoliul nostru va pune la dispozitie atat patuturi din lemn de fag, cu laterale culisante, patuturi leagan, seturi de protectie patut si lenjerii prietenoase din bumbac.


Piesele Azzurra se vor face remarcate prin atat prin finisajele speciale cu mecanism ajustabil dupa nevoi, din materiale de calitate si margini rotunjite care asigura protectia impotriva incidentelor neplacute, cat si printr-un aspect elegant cu broderie si/sau ursuleti simpatici.
Iti deschidem larg bratele si asteptam sa te cunoastem si sa impartasim valorile Azzurra - cu dragoste si pentru copilul tau.