De ce sa cumperi un trusou personalizat de calitate?

 

Studiile arata ca, in perioada pandemiei, natalitatea a inceput sa fie in crestere, la fel ca si zambetul a milioane de persoane care au devenit parinti pentru prima data.

Cea mai mare implinire a parintilor, dincolo de primul contact si de aducerea pe lume a unui copil pe deplin sanatos, va fi intotdeauna botezul, acel moment in care micul bebelus devine crestin si isi insuseste in mod oficial numele pe care I l-au ales parintii, dar si cel de sfant.

Chiar daca pandemia a dat unele planuri peste cap si a dus la amanarea unor astfel de evenimente, nu vor ezita sa vina si clipele mai bune in care ne vom putea bucura pe deplin de cele mai speciale ocazii din viata. Iar un astfel de moment special merita imortalizat ca atare!

De exemplu, iti poti arata bucuria acestui eveniment prin achizitionarea unui trusou de botez personalizat, de calitate, prin intermediul caruia evenimentul sa fie unul memorabil, iar bebelusul sa-si insuseasca prin e locul special pe care acesta il ocupa.

 

Avantajele unui trusou personalizat de calitate

 

Inca din cele mai vechi timpuri orice parinte are obiceiul de a pastra toate accesoriile utilizate la botez, ca un simbol de la evenimentul in consecinta. Un trusou de botez personalizat este o amintire speciala, dat fiind ca acesta poate fi executat conform preferintelor parintilor/nasilor, astfel incat niciun alt trusou nu va fi similar cu cel al copilasului tau.

Si, bineinteles, cu cat acesta este lucrat mai minutios, din materiale atent selectionate, cu atat bebelusul va fi mai incantat de acesta si se va putea bucura de delicatetea si finetea materialelor care vor avea grija de pielea sa delicata pe parcursul intregului ritual .

Un astfel de trusou pentru botez nu este nicicum mai prejos de un trusou oarecare, ci dimpotriva. El va corespunde chiar si celor mai exigente dorinte si nevoi, datorita continutului numarului de ridicat de piese necesar atat bebelusului, cat si pentru preot. Iata asadar care sunt avantajele unui trusou de botez personalizat si de ce sa optezi pentru acesta.

 

Beneficii trusou personalizat de calitate

  • Poate fi realizat in functie de dorintele si preferintele nasilor, tinand cont de traditii sau de o serie de preferinte personale;

 

  • Sunt ideale atat pentru fetite, cat si pentru baieti, fiind usor de adaptat conform solicitarilor;

 

  • Poate fi personalizat cu numele copilului, intr-o culoare dorita sau cu orice alte detalii se doreste, cusaturile, respectiv personalizarea fiind realizata in mod manual, intr-un mod delicat, care vor emana un profesionalism aparte;

 

  • Toate elementele sunt in contrast unele cu altele, tot unitar, astfel incat va fi mai simplu ca niciodata sa asociezi trusoul de botez cu o anumita tematica stabilita pentru organizarea si desfasurarea botezului, de exemplu;

 

  • Fiecare set contine intregul necesar de botez - de la panza, la prosop bebelusi, normal si prosop pentru preot, sticluta de mir, sapun;

 

  • Materialele cu care va lua contactul cel mic sunt de o calitate superioara, pline si placute la atingere, din bumbac, in timp ce fiecare element va dispune fie de o personalizare atenta prin coasere, fie de invaluirea pieselor in elemente delicate care vor evidentia rafinamentul unitar al trusoului de botez (de exemplu, sticluta de mir poate fi imbracata in aceeasi danteluta sau o cordeluta cu fundita care se regaseste si pe celelalte elemente ale trusoului).

 trusouri personalizate botez de calitate

Asadar, un astfel de set de botez va poate ajuta sa creati un botez cu adevarat magic si sa-i oferiti bebelusului/finului o atentie speciala, prin intermediul unui trusou personalizat, de cea mai buna calitate.

Cu siguranta si parintii vor fi impresionati sa descopere aceasta prima alegere speciala din postura de parinti spirituali care-l vor calauzi pretutindeni in viata pe cel mic, pe calea cea buna.

La Anne Bebe si Camera Bebelusului va punem la dispozitie numeroase modele de trusouri personalizate pe care le putem redefini dupa preferintele dumneavoastra, acordand o atentie speciala fiecarui client/model in parte.