Copii sunt universul parintilor care intreaga viata incearca sa ii protejeze si sa le ofere tot ce au mai bun. Mai ales la varste fragede, micutii necesita toata atentia adultilor si sunt supravegheati in cea mai mare parte a timpului. Cum societatea evolueaza, au aparut o serie de obiecte care le pot face viata mai usoara parintilor. Este vorba de accesoriile de protectie pentru patutul bebelusilor. Iata ce poti gasi la Camera Bebelusului:

Seturi de protectie pentru pat:

Set protectie patut bebe Camera Bebelusului Annebebe Ariel

In prima parte a vietii bebelusul isi petrece aproape tot timpul in patut unde are nevoie atat de confort, cat si de protectie. Seturile de protectie pentru pat sunt ideale pentru aceasta situatie. Ele sunt similar seturilor de lenjerie, insa dispun de protectie in partile laterale ale patutului. In acest mod, bebelusul nu se va lovi de lateralele patutului atunci cand se misca, iar parintii vor fi mult mai linistiti, mai ales in situatia in care bebelusul nu doarme in aceeasi camera cu ei.

 Lenjerie bebelusi patut fetite bumbac

Protectii laterale

Protectiile laterale pentru patut pot fi ele insele un mod de protectie sau pot fi un mijloc suplimentar, in cazul in cazul in care patutul are deja montat un sistem de protectie. Prin urmare, acestea pot fi folosite indiferent daca patutul are deja protectie deoarece apara indeosebi capul bebelusului.

 

Reductoarele pentru patut

Loviturile laterale sunt cele mai frecvente in cazul bebelusilor cand incep sa se  miste. Obiectele ideale pentru a le combate sunt reductoarele pentru patut. Acestea sunt captusite cu fibre de vata si acoperite cu materiale de calitate precum bumbacul pur. Se monteaza in partea superioara a patului asigurand un somn lin si fara pericole!

 Protectie laterala patut bebelusi camera bebelusului Annebebe

Daca doriti sa fiti la curent cu noutatile de pe blogul Camera Bebelusului, puteti da Like paginii de Facebook sau va puteti abona la Newsletter!