Brandul Abel & Lula in Camerabebelusului

Abel&Lula vine in intampinarea personalitatii fetitelor cu o colectie de accesorii si hainute care le vor transforma in adevarate printese, zi de zi si cu precadere la evenimente speciale.

Croiul hainelor Abel&Lula este unul modern si elegant, ideal pentru acele fetite care-si doresc sa copie din personalitatea mamicilor pretutindeni elegante si cu o atitudine expresive din prisma tinutei pe care o adopta zilnic.

De asemenea, Abel&Lula ofera posibilitatea ca fetele sa se simta confortabil si sa se faca remarcate cu gratie, in toate piesele pe care acestea le poarta, indiferent de sezon.

 

 

Abel&Lula - povestea unui brand de succes

Activitatea Abel&Lula s-a lansat drept un concept spaniol de dimensiuni reduse, devenind astazi un nume global, cu articole de copii pe masura.

Produsele se bucura de un succes la nivel mondial, ajungand inclusiv pana in Statele Unite ale Americii, brandul mama fiind Mayoral - un brand cu o activitate in domeniu de 80 ani, care in zilele noastre isi sarbatoreste aceasta frumoasa aniversare.

Prin numeroasele marci pe care Mayoral le pune la dispozitie copiilor din intreaga lume, inclusiv prin Abel&Lula, se doreste ca sloganul companiei sa prinda viata indiferent de context - cel de a-si face prieteni oricand si oriunde.

Hainutele cu un croi unic si delicat, din materiale fine, ajuta fetitele sa fie surprinse si sa surprinda la randul lor prin propria personalitate, transformandu-le in propriile protagoniste indiferent de evenimentul la care participa. Brandul Abel&Lula isi doreste sa ofere rochite si accesorii pentru fetele cu varsta cuprinsa intre 4-14 ani, care spun povesti si care surprind fetele in lumina reflectoarelor, prin calitate, fiabilitate si accesibilitate.

 

Cum pot fi la moda fetele cu Camera Bebelusului si colectia Abel&Lula?

 

Sunteti in cautarea unei rochite simpatice, confortabile si de efect, pentru fetita dumneavoastra?

La noi veti regsi intr-o categorie dedicata inclusiv noua colectie pentru sezonul estival 2021, de la Abel&Lula. Suntem obisnuiti sa va surprindem prin articole speciale, asa ca si fetele voastre pot beneficia de cele mai frumoase rochite in tendinte, in cele mai deosebite momente din viata lor.

La Camera Bebelusului veti regasi o colectie generoasa de rochite elegante, din materiale pretioase precum dantela, jaquard, tafta, tull etc. rochite care vor transforma fetitele in adevarate Cenusarese. Rochitele sunt divers colorate, cu detalii brodate sau imprimeuri florale ce le vor cuceri inima inca de la primul contact.

Pentru a le aranja tot unitar, le-am pregatit si accesorii pe masura, tot de la Abel&Lula. Astfel, colectia se completeaza cu bentite elegante si multifunctionale, din tull sau organza, care pot fi alese in contrast cu modelul rochiei sau a celorlalte accesorii pe care ea alege sa le poarte. La fel de simpatice sunt si gentile din piele ecologica sau blanita, care pot fi completarea perfecta pentru o domnisoara care nu porneste la drum fara geanta ei de vis.

Nu lipsesc nici jachetele din tricot care le vin in ajutor domnisoarelor la lasarea serii sau in zilele racoroase, si care vor completa perfect o tinuta de ocazie prin finetea cusaturilor si delicatetea materialelor.

 

Asadar, daca sunteti in cautarea unei rochii perfecte si a accesoriilor contrastante ideale, Abel&Lula va pune la dispozitie prin Camera Bebelusului tot ce aveti nevoie, la un click distanta. Suntem nerabdatori sa cunoastem preferintele domnisoarelor in tendinte!