Cele mai importante piese de mobilier pentru camera bebelusului

 

Exista ceva atat de special in amenajarea camerei bebelusului. Poate sa-ti ia luni de pregatire pentru a te asigura ca aceasta camera este absolut perfecta atunci cand vei aduce pe lume primul bebelus. Una din cele mai importante parti ale amenajarii camerei bebelusului este cumpararea mobilierului special. Vei dori cu siguranta sa ai in aceasta camera tot ceea ce este important pentru tine si bebelusului tau.

Desigur, important este sa gasesti si un echilibru - pe de o parte vei dori sa te asiguri ca ai toate elementele esentiale, iar pe de alta parte nu vei dori sa supra-aglomerezi camera cu obiecte inutile. De aceea, poate fi destul de dificil sa te decizi asupra pieselor perfecte de mobilier pentru bebelusi. Azi, cand exista atat de multe articole si piese de mobilier pentru bebe, alegerea poate fi cu adevarat coplesitoare.

Prin urmare, pentru a veni in ajutorul parintilor care incep sa amenajeze camera bebelusului, am pregatit acest articol care cuprinde cele mai importante piese de mobilier care nu trebuie sa lipseasca din camera nou-nascutului. Concentreaza-te prima data pe achizitionarea acestora.

 

1.Patutul

Aceasta este cea mai evidenta piesa de mobilier de care vei avea nevoie in camera nou-nascutului. Unii parinti pot alege sa cumpere un cos minimalist, altii opteaza pentru patuturi co-sleeping, altii pentru patuturi standard sau transformabile. In oferta noastra o sa gasesti o multime de patuturi extrem de frumoase si sigur unul din ele este perfect pentru bebelusul tau.

patut bebe

Avem patuturi cu roti, patuturi din lemn, patuturi ovale, patuturi bebelusi reglabile, care se pot atasa de patul parintilor (prin inlaturarea unei laterale) si chiar patuturi cu lumini difuze si accente copilaresti care sunt atat de frumoase pentru camera celui mic. De obicei, patutul devine centrul de interes al camerei, asa ca asigura-te ca investesti in ceva ce iti place si ceva de calitate. Bebe va dormi foarte mult in primele saptamani, iar apoi va putea sa se odihneasca aici in fiecare noapte si la somnul de amiaza. Alege ceva placut si practic, asa cum sunt patuturile din colectia Nanan.

 Pentru dormitoare bebelusi click AICI

2.Masuta/ Comoda de infasat

A doua piesa de mobilier critica pentru camera bebelusului este masuta de infasat. Este considerata un lucru obligatoriu pentru camera nou-nascutului, care va trebui schimbat de 10 sau chiar 12 ori pe zi. Nu-l poti schimba pe pat sau pe o masa improvizata. Masutele de infasat sunt special proiectate pentru a fi confortabile, pentru a-ti permite tie o pozitie comoda cand il schimbi pe bebe si pentru a avea la indemana toate lucrurile de care ai nevoie in timpul schimbarii (scutece, lotiuni, creme, servetele umede, servetele uscate etc).

Baby-Dream-bianco-cameretta-800-x-800_91c05e47-edaf-45af-9cf3-7b3227db812a

Verifica in oferta noastra masutele de infasat atat de frumoase si practice. Avem masute de infasat stil minimalist, masute cu spatiu de depozitare, usor de manevrat, masute cu saltelute, masute care se transforma si in cadita pentru baie, masute de infasat asezate pe comode, pentru a economisi spatiul si pentru o depozitare convenabila.

 

Pentru masute de infasat bebelusi click AICI

 

3.Dulap hainute bebe sau comoda

Cel mai probabil, bebelusul va avea mai multe haine decat tine mai ales in primii ani de viata, asa ca este important sa te asiguri ca ai unde sa le depozitezi si sa le organizezi cat mai bine. Poti opta fie pentru un dulap de hainute cu bara pentru umerase si spatiu suplimentar pentru haine, dar la fel de bine poti alege comode sau dulapuri orizontale care iti permit sa organizezi hainele asemenea unor carti culcate.

dulap bebe

Dulapurile si comodele din oferta noastra sunt geniale pentru camera bebelusului si sunt extrem de practice. Fabricate din materiale de cea mai buna calitate, cu un stil ideal copilaresc, vesel si dulce, aceste piese de mobilier vor cuceri pe toata lumea si te vor ajuta sa creezi acel colt de rai perfect pentru bebelusul tau.

 cabinet bebelusi

4.Scaun pentru alaptare

Multi parinti petrec destul timp in camera bebelusului, iar investitia intr-un scaun de alaptare este una pentru care iti vei multumi in viitor. Poti alege un balansoar sau un fotoliu confortabil care sa-ti permite sa-l alaptezi pe bebe fara dureri de spate sau de mijloc.

 scaune alaptare

5.Cos de rufe murdare

Desi acest lucru nu este in mod necesar o piesa de mobilier, cu siguranta este un lucru esential. Atunci cand cumperi mobilierul pentru bebelus, nu uita sa alegi si un cos de rufe. In acesta o sa poti depozita usor scutecele, body-urile si ale lucrusoare care merg la spalaat.

 cos-rachita-rotund-mic-depozitare-tato

6.Solutii pentru depozitare

Bebe va creste si incet-incet va avea nevoie de solutii practice si la indemana pentru depozitare. Poate ca nu sunt obiecte de mobilier in adevaratul sens al cuvantului, dar cu siguranta vei avea nevoie de ele. Multi parinti considera benefic sa pastreze camera copilului in ordine. Poti alege cutii frumoase pentru depozitare jucarii, scutece, plusuri, carticele si alte lucrusoare mici.

 minibambini

Concluzie

Speram ca aceasta lista cu obiectele esentiale pentru camera bebelusului te va ajuta sa amenajezi o camera superba pentru bebelusul tau. Ca sa-ti fie usor in organizarea pieselor de mobilier, iti recomandam sa pornesti cu o lista cu ceea ce ai nevoie si unde sa notezi inclusiv preferintele si lucrurile importante de care trebui sa tii cont.

Apoi, vino in magazinul nostru, foloseste filtrele, rasfoieste ofertele si alege varianta potrivita pentru tine si bebelusul tau. Te asiguram ca merita din plin sa-ti faci timp pentru a selecta cele mai adecvate piese de mobilier pentru bebe si pentru a-i amenaja o camera de vis inocent.

Atunci cand cumperi mobilierul pentru camera bebelusului, asigura-te ca alegi un magazin de incredere. Viziteaza-ne in magazinele clasice sau in magazinul online si vei descoperi o multime de oferte atractive. Suntem de multi ani pe piata si am facut multi parinti si bebelusi fericiti. Te asiguram ca punem calitatea pe primul plan, pentru ca atunci cand vine vorba de puiul tau, stim ca nu e loc de compromisuri.