Urmeaza sa mergi la un Baby Shower Party? Ti-am pregatit cateva idei de cadouri extrem de inspirate.

 

TOP 5 idei de cadouri minunate pentru Baby Shower Party

 

Cand prietena ta impartaseste cu tine vestea minunata de a deveni mama, acest lucru declanseaza o suma consistenta de emotii si chiar cateva lacrimi de fericire. Iar cand esti si invitata la petrecerea Baby Shower, stii ca trebuie sa gasesti un cadou deosebit - minunat, unic, emotionant si util, pentru prietena ta si bebelusul sau.

Inainte de a te lasa coplesita de aceasta sarcina, iti spunem ca suntem aici pentru a te ajuta sa gasesti usor cel mai potrivit cadou pentru Baby Shower Party. Avem 5 idei minunate de la Widdop.

 

1.Jurnalul cu amintirile bebelusului

 

Acest cadou este plin de emotie si este perfect pentru a pastra primele fotografii cu bebelusul tau. Are culoare exterioara alba, ceea ce inseamna ca poate fi folosit atat pentru fetite, cat si pentru baietei. Dimensiunea jurnalului este de 31 cm x 22 cm, cu un design plin de candoare si un text scurt care arata ce se afla in interior: "primele mele clipe, praguri importante in dezvoltare si amintiri". O inima eleganta si cateva stelute subliniaza inocenta acestui jurnal special gandit pentru bebelusi.

Jurnalul cu amintirile bebelusului

Cu adevarat acesta poate fi unul din cele mai inspirate cadouri pentru Baby Shower Party. Viitoarea mamica se va simti minunat sa-l primeasca si cu siguranta ii va fi util. Peste ani si ani, cand va deschide jurnalul alaturi de piticul sau pitica sa care a crescut, iti va aduce aminte ca jurnalul a fost un cadou pretios de la tine.

 

Poti comanda jurnalul cu amintirile bebelusului AICI

 

2.Rama foto calendar numaratoare inversa sosire bebe

 

Numai o viitoare mamica insarcinata stie cat de emotionant este sa calculezi fiecare saptamana de sarcina si sa astepti cu sufletul la gura momentul cel mare. Aceasta rama foto este speciala prin faptul ca include si un calendar ce arata cate saptamani de sarcina are viitoarea mamica.

Rama Foto Calendar Numaratoare Inversa Sosire Bebe

Rama are si o fereastra pentru a include ecografia cu primele imagini ale bebelusului in burtica. Imagineaza-ti doar cat de bucuroasa va fi viitoarea mamica sa descopere pe noptiera aceasta rama foto cu calendar, in fiecare dimineata cand se va trezi.

Este cadoul perfect pentru Baby Shower Party, pentru ca se potriveste atat viitoarelor mamici care vor avea un baiat, cat si celor care vor avea o fetita. Dimensiunile ramei sunt de 17 cm x 15 cm.

 

Poti comanda acest cadou deosebit AICI

 

3.Rama foto cu prima ecografie

 

Ramanem in zona ramelor foto speciale pentru Baby Shower party, cu acest model deosebit.

Rama Foto Cu Prima Ecografie

In partea stanga, viitorii parinti pot aseza prima ecografie cu bebelusul care creste in burtica, iar in partea dreapta este frumos scris Baby's Scan, alaturi de o inimioara. "Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem" - iata mesajul inscriptionat in partea inferioara, un mesaj care cuprinde toata emotia si nerabdarea parintilor de a-si cunoaste bebelusul. Rama poate fi asezata pe o masa sau pe un birou, la vedere.

Poti comanda acest model de rama foto AICI

 

4.Jurnalul mamei pentru 9 luni

 

Cele 9 luni de sarcina sunt un parcurs incredibil pentru orice viitoare mamica. In primul trimestru de sarcina, cele mai multe femei experimenteaza greturi sau stare de rau, dar sunt emotionate cand se uita in oglinda si isi dau seama ca aproape de inima lor, incepe sa bata o alta inimioara.

Rama Foto Cu Prima Ecografie

Trimestrul 2 este de obicei cel mai frumos, iar trimestrul 3, mai ales spre final, vine la pachet cu oboseala si poate cateva temeri. Dar, toate cele 9 luni sunt unice pentru o mama.

Ajut-o sa pastreze toate aceste momente pretioase in acest jurnal deosebit, cu o coperta minunata ce afiseaza imaginea tandra a unei mame elefant si a elefantelului sau.

Comanda acest jurnal AICI

 

5.Pernute decorative

 

Iata o alta idee frumoasa de cadou: o pernuta decorativa foarte versatila, pe care viitoarea mamica o va putea aseza in camera bebelusului, asteptandu-l pe acesta cu un mediu frumos si inocent. Chiar si peste ani, pernuta va putea fi indragita de copilas. Poti alege de exemplu o pernuta in forma de norisor pe care scrie in engleza "Viseaza pana departe, micutule/ micuto" sau o pernuta decorativa haioasa in forma de crocodil verde.

 Mini Perna Decorativa Norisor Vis Mare

 

Perna Decorativa Bebelusi Crocodil

Cu aceste idei credem ca esti mult mai aproape de cadoul perfect pentru Baby Shower Party. Vino in magazin sau comanda direct online si vom trimite rapid cadoul la adresa pe care o indici tu.

 

Cu bine!