Cum sunt bebelusii nascuti in septembrie?

 

Inceputul scolii. Frunze ruginii. Aer mai rece. Soare mai bland. Septembrie inaugureaza un nou sezon si aduce, de asemenea, multe nasteri (si chiar nu glumim cand spunem multe). Ati observat vreodata ca weekendurile din septembrie sunt des ocupate cu petreceri de zile de nastere? Chiar asa este. Septembrie este una din lunile cu cele mai multe zile de nastere.

Exista plusuri si minusuri pentru fiecare luna in care esti nascut. De exemplu, daca nasti un copil in iulie, temperatura este perfecta pentru plimbari dese in parc. Daca nasti in decembrie, s-ar putea sa petreci Craciunul la maternitate. Septembrie este una din acele luni care ofera o multitudine de beneficii copiilor nascuti in cele 30 de zile.

Iata cateva lucruri de stiut despre bebelusii nascuti in septembrie.

 

1. Sunt foarte inteligenti

Intoarcerea la scoala ar putea fi cea mai minunata perioada a anului pentru bebelusii din septembrie. Studiile arata ca bebelusii nascuti in Septembrie ating semnificativ obiective de dezvoltare mai timpuriu, in comparatie cu bebelusii nascuti vara. In plus, potrivit Irish Independent, bebelusii nascuti in septembrie au cu 20% mai multe sanse de a intra la scoli de elita.

Un studiu publicat a constatat ca micutii nascuti in aceasta luna tind sa se descurce mai bine la scoala. Nu are nimic de a face cu biologia toamnei, ci cu modul in care noi ca societate am structurat calendarul scolar. Practic, cei nascuti in septembrie, ar putea sa intre la scoala cel mai tarziu, iar cateva luni in plus, pot face o diferenta semnificativa intre elevi.

 

 

2. Conceperea bebelusului a fost la ceas de sarbatoare

Matematica dezvaluie ca originile bebelusilor nascuti in septembrie sunt in luna decembrie (Craciun, Anul Nou). Poate ca acesta este unul din motivele pentru care exista mai multe nasteri in luna septembrie. Aceste sarbatori si relaxarea de sfarsit de an sunt motivul pentru care septembrie este statistic vorbind cea mai populara luna de nastere din tot anul.

 

3. Sub semnul succesului

Conform astrologiei, bebelusii nascuti in luna septembrie vor fi viitori adulti extrem de muncitori si dedicati. De aceea, multi bebelusi nascuti in septembrie vor avea succes in viata.

 

4. Bebelusii nascuti in septembrie au o piatra speciala

Safirul este piatra ce protejeaza copiii nascuti in septembrie. Aceasta piatra albastra este oficial denumita piatra lunii septembrie, potrivit American Gem Society. Din fericire, safirul arata la fel de bine si in tinuta mamei.

 

5. Pot sa-si sarbatoreasca ziua de nastere la scoala

Daca vara parintii si copiii sunt in plecati si este mai dificil sa-i gasesti pe toti prietenii buni ca sa dai o petrecere, toamna copiii merg la scoala si isi pot serba ziua de nastere alaturi de colegii de aceeasi varsta. Cei mai multi copii nascuti in septembrie vor experimenta cat de frumos este sa-i ai alaturi de tine de ziua ta pe cei dragi.

 

bebelusi nascuti in septembrie

6. Au un comportament bun

Un studiu NBER a arata ca exista o legatura intre bebelusii nascuti in septembrie si comportamentul de buna purtare. Copii nascuti in septembrie nu fac probleme mari, ci in general sunt ascultatori si cuminti.

 

7. Sunt mai inalti

Un grup de cercetatori din Anglia crede ca luna in care te nasti iti influenteaza inaltimea. Globe and Mail au publicat un studiu in care se arata ca bebelusii nascuti la sfarsitul verii si inceputul toamnei sunt mai inalti si au oasele mai dense. Cine ar fi crezut asta?

 

8. Semne zodiacale foarte bune

In functie de ziua exacta in care se nasc, bebelusii din Septembrie pot fi Fecioara sau Balanta. Ambele semne au atribute admirabile, pe care orice parinte si le-ar dori pentru copilul sau. Fecioarele au un control foarte bun, sunt inteligente, analitice si perfectioniste. Balantele, insa, sunt bune, miloase si dragastoase.

 

9. Vedete nascute in septembrie

Bebelusii nascuti in septembrie se vor putea mandri cand vor creste ca isi serbeaza ziua de nastere in aceeasi luna cu Beyonce, Will Smith, Gwyneth Paltrow, Nick Jonas, Olivia Newton-John etc.

 

Fiecare bebelus este special

Indiferent de cati copii sunt nascuti in septembrie, fiecare este incontestabil unic si special. De aceea, daca vrei sa pui la punct ultimele detalii pentru camera bebelusului si sosirea sa, ti-am pregatit reduceri spectaculoase: 20% reduceri patuturi, seturi patut si lenjerii, hainute nanan, organizatoare si paturici, genti maternitate. Avem 30% reduceri speciala Summer Sale pentru rame si albume foto, la baldachine. Click AICI sa vezi toate reducerile. 

 

fotografie bebelus floare

Te ajutam sa spui "Bun venit!" bebelusului tau si sa il astepti cum se cuvine. Ne place sa credem ca in noi ai un prieten bun pe care te poti baza de fiecare data cand cauti o solutie pentru confortul, rutina de somn, joaca si contemplarea bebelusului tau.