PortBebe & Wrap & Saci Dormit

PortBebe & Wrap & Saci Dormit

Wrap elastic si sistem purtare bebe

Port bebe si hamurile pentru transport bebelusi sunt alegerea perfecta pentru momentele in care vrei sa iesi la plimbare cu bebelusul tau. Sigure si confortabile pentru bebelusi, extrem de practice pentru mamici, port bebe este alegerea perfecta pe care o face orice mamica informata. Descopera in magazinul nostru diversele modele care iti vor usura si vor face mai placute plimbarile alaturi de micutul tau. Cu un marsupiu bine ales, mamicile cu copii in brate se vor bucura de libertate de miscare.Port bebe-ul si hamul sunt obiecte auxiliare nascute din necesitatea parintilor de a avea bebelusii tot timpul in preajma si de a-i transporta intr-un mod sigur. Pozitia bebelusului in port-bebe este orizontala.

 

Saci Dormit Patut si Carucior


Foarte multi dintre bebelusi nu pot sta departe de parintii lor, legatura dintre acestia fiind una foarte puternica si  stransa. Fiecare parinte, impreuna cu propriul copil, creeaza o legatura unica. 

Se intampla foarte des ca bebelusii sa nu poata sta jos fara sa planga, astfel ca parintii  sunt nevoiti sa ii tina in brate majoritatea timpului. 

In ziua de astazi acest lucru nu mai este o problema la fel  de dificila ca in trecut, datorita noilor accesorii, precum portbebe-urile/  sistem purtare bebe si wrap-urile. 


Oferte portbebe ergonomic , wrap elastic,  accesorii pentru bebelusi

Un portbebe/  marsupiu ergonomic purtare bebe este o creatie din materiale textile foarte rezistente, groase, captusite, in care bebelusul poate sta. Acest portbebe are bretele rezistente cu sistem sigur de inchidere si se poarta in partea din fata a corpului. 


Bebelusul poate fi asezat in portbebe cu fata sau cu spatele spre persoana care il poarta, fiind in maxima siguranta in ambele cazuri. 

Portbebe-ul este un accesoriu foarte comod pentru bebelusi, care usureaza munca parintilor in acelasi timp. 

De asemenea, un alt accesoriu cu sistem purtare care are aceleasi intrebuintari ca si un portbebe este wrap-ul. 

Wrap elastic este confectionat dintr-un material usor, elastic si calduros, care se leaga in jurul corpului persoanei care va tine bebelusul.  

Bebelusul va sta inauntrul wrap-ului, acolo unde este cald si se va simti la fel ca in pantecele mamei. Acest accesoriu se leaga usor la spate,  este sigur, ofera sustinere si poate fi spalat foarte usor in masina de spalat rufe, conform instructiunilor. La noi gasesti  marsupiu ergonomic ,  sistem  portbebe ergonomic, wrap  purtare bebe.

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
insuficiente produse! Doar [max] disponibile