Patuturi Bebelusi Multifunctionale

Patuturi Bebelusi Multifunctionale

Patuturi bebelusi multifunctionale - cele mai bune oferte din online 

Patutul bebelusului este una dintre cele mai indragite piese de mobilier, din camera copilului. Dotat cu laterale culisabile si detasabile, Design modern, culorile bine alese ofera si o singuranta sporita datorita lacurilor non toxice, speciale pentru bebelusi. Pentru parintii care vor sa investeasca in mobila bebelusi pe o perioada indelungata de timp, recomandam patuturi multifunctionale, care se pot modifica odata cu cresterea nou nascutului si care pot fi folosite chiar si dupa varsta de 4 ani.In categoria de patuturi copii, producatorii au in vedere indeplinirea anumitor standarde impuse de Comisia pentru Siguranta Produselor. Astfel, un patut din lemn natural, precum fag masiv, este alegerea ideala.  

 

Patut copii din lemn cu livrare in toata Romania

Iti doresti tot ce e mai bun pentru copilul tau? Un pătut bebe de vis?

Suntem ferm convinsi ca orice parinte se afla in permanenta in cautarea celor mai bune solutii pentru cresterea si sanatatea celui mic. 

 Iar patuturile specializate joaca cel mai important rol in cresterea acestuia, inca din primele zile de viata. 

 De aceea venim in intampinarea ta cu cele mai variate modele de patuturi pentru bebelusi si copii, paturi multifunctionale, patuturi co-sleeping, leagane etc. Care sa contribuie la odihna lui atunci cand doarme si sa-i stumuleze cresterea si dezvoltarea oprima chiar si atunci cand este treaz.

 Colectia noastra de patuturi este una dintre cele mai cautate pe piata din Romania, dupa cele mai inalte standarde de calitate si este atent adaptata tehnicilor de dezvoltare Montessori care asigura o crestere armonioasa fiecarui copil in parte. 

 Astfel, in timp ce copilul tau se bucura de un patut copii si un somn de calitate, tu sustii brandurile romanesti care te vor indruma pe calea cea buna in meseria de parinte.

  

 Patut cu sertar, patuturi leagan, patuturi co-sleeping

 Pentru ca cei mici au nevoie de energie ca sa-ti aduca zambetul pe buze, un somn linistit face parte din rutina zillnica. De aceea iti punem la dispozitie variate modele de patuturi moderne, patut transformabil, patut pliabil si leagan,  patut cu sertar si patuturi co-sleeping pentru bebelusi, dar si patuturi multifunctionale din lemn masiv de fag pe care le va putea folosi chiar si ajuns la o varsta destul de inaintata.

 Patuturile multifunctionale se pot monta si demonta cu usurinta astfel incat sa le ajustezi in functie de varsta copilului, de necesarul lor de zi cu zi, fara a-ti face griji privind siguranta si sanatatea acestuia. 

 Investitia intr-un mobilier de calitate sau intr-un patut multifunctional cu saltea confort este o investitie in propriul tau copil. 

 

Mobilier camera copii inspiratie italiana Erbesi, Nina, Tato, Azzura, patut si accesorii bebe Royal

Ne-am concentrat intreaga atentie de-a lungul timpului catre cele mai bune tehnici de fabricatie, cat si cele mai bune patuturi pe care vi le punem la dispozitie la un pret avantajos pentru toate buzunarele. Nu e greu sa comanzi patutul bebelusului pentru camera copilului. 

 Astfel, lucram cu cele mai renumite branduri si folosim la crearea patuturilor si a accesoriilor ideale pentru acestea, doar materiale de cea mai buna calitate, in baza conceptelor si a normelor de siguranta internationale. 

 Veti regasi cu usurinta patuturi de inspiratie italiana si nu numai, de la diferite branduri de renume, fabricate din lemn de fag, dotate cu accesorii cu numeroase beneficii medicale ce previn refluxul, deformarea corpului, sufocarea, incidente de miscare etc.  

 

 Mobilier camera bebelusi si copii, la cele mai bune preturi

 

Aceste patuturi bebe multifunctionale sunt menite sa-i asigure un somn linistit celui mic chiar si dupa ce acesta incepe sa faca primii pasi si sa spuna primele cuvinte. In plus, sunt proiectate pentru siguranta copii. Lateralele pot fi pozitionate in mod divers sau indepartate astfel incat sa le transformi cu usurinta intr-un simplu pat adecvat atat unui bebelus, dar si la un copil in plina crestere. Comanda de aici  patuturi pliante, saci de dormit, patuturi din lemn masiv de fag. 

Patuturile sunt reglabile pe mai multe niveluri de inaltime si poti opta incclusiv pentru un model dotat cu o serie de compartimente de depozitare pentru a facilita depozitarea accesoriilor pentru grija copilului. 

 Acum nu mai trebuie sa cheltui mai mult pentru un patut lemn ideal unui copil care se dezvolta pe zi ce trece, cat vezi cu ochii.

 

 

Patut cu sertar si patuturi certificate pentru confortul si siguranta bebelusilor

 Copiii sunt reflexia noastra, a parintilor de pretutindeni. Iar un copil sanatos si fericit reprezinta sufletul unei familii pe masura. Asadar, fiecare patut (chiar si cele cu laterala culisanta sau cu  saltea cocos ) este atent verificat, certificat, conceput din materiale durabile care sa-i multumeasca pe toti parintii din lume, dar si atent finisate, cu margini rotunjite, protectii de calitate si patuturi vopsite cu vopsea pe baza de apa, pentru a elimina orice risc aparent care ar putea interveni inadecvat in dezvoltarea celui mic. 

 

 

Patuturi din lemn,  pătuț cosleeping lemn masiv,  patut transformabil


La noi poti beneficia de un patut ergonomic complet echipat pentru somnului copilului tau, inca din prima zi de viata a bebelusului. 

 Poti opta pentru un patut multifunctional cu salteluta antialergica si cu proprietati anti-reflux si antisufocare ( saltea patuț  premium), prevazuta in acelasi timp cu set de lenjerie patut din bumbac de cea mai buna calitate si protectie pentru patut, ba chiar si pentru patut pliabil sau cu balansoar si baldachin inclus, pentru a beneficia de un model ideal atat in sezonul rece, cat si in cel cald. 

 Marginile rotunjite si prezenta rotilor cu opritoare transforma aceste patuturi intr-o piesa practica de mobilier care poate fi transportata cu usurinta in orice incapere a locuintei si fixata acolo unde copilul se odihneste cel mai bine. 

 Designul dragalas al patuturilor si modelele vesele cu animalute il vor face pe cel mic sa se simta mai conectat de aceste patuturi, fiind mai linistit atunci cand vine vorba de somn.

 Totodata, aceste patuturi pot fi adaptate atata pentru camera bebelusului, cat si pentru camera parintilor in viata carora a aparut un nou-nascut. Le poti asorta cu celelalte piese de mobilier de la Camera Bebelusului pentru o amenajare inedita. 

 Pe stoc si carucioare copii, tarcuri copii, papusi si accesorii, baby nest, jucarii bebelusi. 

Duminica, Luni, Marti, Miercuri, Joi, Vineri, Sambata
Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
insuficiente produse! Doar [max] disponibile